ymati 30.08.07, 16:22 czy to objaw zoltaczki jakie badania wykonac aby wykluczyc zoltaczke typu B iC czy badanie bilirbuliny jest wystarczajacym badaniem dodam ze parokrotnoie mialam przetaczana krew w latach 1983- 1991 dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: mam żółte żrenice 30.08.07, 16:39 Koniecznie pójść do lekarza. To zbyt poważny temat, na forumowe ploteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ymati Re: mam żółte żrenice 30.08.07, 17:14 bylam u lekarza i powiedziala ze bilirubna o.52 mg/dl w normie i ze bialka zolte to moj urok tak niektorzymaja a ja sadze inaczej a moze celowonie badaja ze wglna koszty i ewentualne klopoty szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.prometeuszy Re: mam żółte żrenice 05.09.07, 00:57 Samemu warto zrobić antyHCV i HBs Ag - na początek, czy sprawdzić 2 najczęstsze przyczyny choroby wątroby. Do tego panel wątrobowy - CAŁY i z tym do lekarza. A do Jan-W : sam jesteś forumowym plotkarzem... Lekarz pierwszego kontaktu nie moze dać skierowania na bezpłatne badanie antyHCV, wiec za Twoją radą człowiek trafi od lekarza pierwszego kntaktu ze skierowaniem do zakaźnika, gdzie na wizyte poczeka z pół roku, albo i lepiej... Tak wyglądają realia i Twoje "nieplotkarskie" doradztwo. :-( Odpowiedz Link Zgłoś