bananarama-live 27.01.08, 18:38 Pytam z czystej ciekawosci. Po 1/2 lampce wina, jestem pijany :-) Czy Wy macie podobne objawy, czy tylko ja mam tak "dobrze" ? Oczywiscie alkoholu nie pije, to była tylko degustacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Alkohol 27.01.08, 19:59 Odzwyczaiłeś się. Musisz pić częściej ;-) A czy to tak "dobrze"? Tylko pod względem finansowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Re: Alkohol 30.01.08, 23:24 Alk. jest najwieksza toksyna dla watroby. Przeciez na prawdziwej degustacji nie pije sie wina tylko przeplukuje usta i wypluwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Alkohol 31.01.08, 00:09 Pomyliłeś degustację z testami kiperów. A alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Re: Alkohol 31.01.08, 01:26 Bez obrazy, ale coz innego moglym na ten temat uslyszec z polskiego forum. :) Opowiedz to watrobie. Usmieje sie biedaczka. Ja wole sie od alk. trzymac z daleka (i dobrze mi z tym) i nie robic na sobie eksperymentow. Co inni robia, to juz ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Alkohol 31.01.08, 10:51 Obawiam się że poczucie humoru, też ci już zupełnie wysiadło. To także od wątroby? Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Re: Alkohol 31.01.08, 10:57 Bez obawy, nie chce sie rozkrecac bo to nie TO forum. Chciaz smiech polepsza samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagik Re: Alkohol 31.01.08, 22:31 jesli jestes zdrowy po terapi to gratuluje.. JA sie upije jak wyzdrowieje bo czemu by nie? nie widze przeciwskazan :) a jesli chodzi o alkohol to piwo i wino daje po watrobie. Whisky mniej poniewaz jest lepszej jakosci alkoholem a to wazne dla watroby.Wiem to po sobie bo po whiskaczu nigdy mnie nie bolała. A dawałem przed terapia ostro :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Alkohol 31.01.08, 22:41 To by się zgadzało. Badanie wahadełkiem, wykazało że dla mnie najzdrowszy jest Jack Daniels :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Re: Alkohol 01.02.08, 01:39 Nooooo to jak wahadelko wykazalo, to nie wypada wahadelka zawiesc. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagik Re: Alkohol 01.02.08, 14:50 Na biureczku u mnie stoji Johnny Walker. Biedaczek sie juz zakurzył stoji i czeka sobie na toast. Nie wiem czy go nie schowam bo mnie to czasem dołuje ze nic nie moge mu zrobic jeszcze tyle tygodni..:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefffan Re: Alkohol 18.02.08, 17:08 od poczatku terapii wlaczyl mi sie totalny alkoholowstret. zadnych pokus, zadnych oczekiwan na piatek z pyfkem. trwa to ponad 7-mcy i mysl o nie uzywaniu alkoholu w ogole wydaje mi sie interesujaca. Odpowiedz Link Zgłoś