bartek82w 04.06.08, 22:48 orientuje sie ktos moze czy bedac chorym na WZW typ C sanepid wyda mi ksiazeczke!!potrzebna jest mi do pracy!!praca w hurtowni napojów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledinka Re: prosze o pomoc! 04.06.08, 22:52 bartek82w napisał: > orientuje sie ktos moze czy bedac chorym na WZW typ C sanepid wyda > mi ksiazeczke!!potrzebna jest mi do pracy!!praca w hurtowni > napojów!!! ksiazeczki zdrowia nie wyda:((( Raczej. Akurat "robie" w gastronomii, i od momentu, kiedy sanepid zadzwonil do mnie i spytal czy sie lecze, nie mam ksiazeczki do kuchni knajpki nie wchodze, mam pracownikow. To tez zalezy czy pracujesz przy pokarmach bezposrednio, czy np pakujesz je juz zabezpieczone. To tyle o ile sie orientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek82w Re: prosze o pomoc! 04.06.08, 23:02 dzieki!!jest to praca dokladnie za konwojenta!!!rozładowac poprostu samochód z napojami!dokladniej piwo, soki roznego rodzaju, napoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ledinka Re: prosze o pomoc! 04.06.08, 23:06 bartek82w napisał: > dzieki!!jest to praca dokladnie za konwojenta!!!rozładowac poprostu > samochód z napojami!dokladniej piwo, soki roznego rodzaju, napoje!!! to powinno byc ok. Powodzenia:) w pracy i leczeniu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: prosze o pomoc! 04.06.08, 23:15 wiecei co, to ejst smieszne poprostu!!!a jak bartek nie wiedzial ze jest chory to wtedy wszystko bylo OK???wtedy nie mogl zarazic nikogo?a niby jakie on jest zagrozenie dla tych napojow?musialby krwi sobie upuscic do tego browara!!!chory kraj!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ledinka Re: prosze o pomoc! 04.06.08, 23:30 izzi83 napisała: > wiecei co, to ejst smieszne poprostu!!!a jak bartek nie wiedzial ze jest chory > to wtedy wszystko bylo OK??? No wiec własnie:))) bartek nie wiedział, i sanepid nie wiedział. Zeby dostac ksiazeczke zdrowia, nie musisz badac sie na hcv. Ja nie musialam. wtedy nie mogl zarazic nikogo?a niby jakie on jest > zagrozenie dla tych napojow?musialby krwi sobie upuscic do tego browara!!! chory kraj!!!!!!!!!! o to to. Na hcv i głowe:) Jezuuu, nigdy dzisiaj nie pojde spac, i nie opuszcze internet, czy co? A jutro rano - - - tak pospalabym ale nie moge nie moge nie moge. to jest niesprawiedliwe!!! Nocny marek ze mnie tak bylo zawsze. dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek82w Re: prosze o pomoc! 04.06.08, 23:42 izzi83 napisała: > wiecei co, to ejst smieszne poprostu!!!a jak bartek nie wiedzial ze jest chory > to wtedy wszystko bylo OK???wtedy nie mogl zarazic nikogo?a niby jakie on jest > zagrozenie dla tych napojow?musialby krwi sobie upuscic do tego browara!!!chory > kraj!!!!!!!!!! chory????to jest malo powiedziane!!!nie chce uzywac publicznie wulgarnych słów!!jeszcze co niektórzy lekarze rozwalaja mi serce!!! ale nie przejmuje sie wogole ta choroba!!co ma byc to bedzie!!!tylko najbardziej boli mnie to ze chce funkcjonowac jak normalny czlowiek a w tym kraju sie chyba nie da??!!zgodze sie zeby sanepid nie wydawal ksiazeczek tym którzy maja bezposredni kontakt z jedzeniem w pracy!poniewaz roznie to bywa!!ale co maja napoje!!przeciez ich sie wogole nie otwiera przed rozladunkiem!!! nie nawet nie chce sie wkurzac!!!popie**** kraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: prosze o pomoc! 05.06.08, 06:42 Nic nie mów, załatwiaj sprawy jak byłbys zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek82w Re: prosze o pomoc! 05.06.08, 13:41 spoko!ale oni przeciez wiedza ze mam wirusa!!to skad by wiedziala ta kobieta z sanepidu która przyszla na poczatku mojej choroby ze wlasnie jestem nosicielem???? Odpowiedz Link Zgłoś
ada713 Re: prosze o pomoc! 10.06.08, 08:43 o tym że masz wirusa zostali powiadomieni przez laboratorium które to wykryło (i bardzo dobrze dzięki temu teoretycznie wiedzą ile osób możw wymagać leczenia), do wydania książeczki nie jest potrzebne badanie anty HCV (nie musisz nikomu o tym mówić), osoba mająca HCV nie ma przeciwwskazań do wykonywania jakiejkolwiek pracy, może być piekarzem, lekarzem i przedszkolanką Pozdrawiam Ada Odpowiedz Link Zgłoś