qeenie 08.03.09, 15:13 czy macie takie objawy, jak opisane??? kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,48634,6214496.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: odtruwanie-co to jest 08.03.09, 16:22 Prawie żadnych. Miewam zaróżowione wnętrza dłoni. Znów ktoś zebrał razem przypadkowe notatki zarobił na wierszówkę. Jedzcie dużo błonnika, ale z owoców usuwajcie skórkę(?). Jedzcie witaminy, ale jak wyżej. A te propozycje napojów oczyszczających przypominają zalecenia znachorów jak usunąć kamienie żółciowe. Codziennie pić litr oliwy zmieszanej po połowie z sokiem cytrynowym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qeenie Re: odtruwanie-co to jest 08.03.09, 20:24 No, to Pan szczesciarz jestes bo ja nie miewam tylko zarozowionych dłoni wewnatrz, a poza tym wszystkie objawy i ogrooomną sennosc od 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: odtruwanie-co to jest 08.03.09, 22:33 Czyli masz np katar sienny od HCV? Na nadciśnienie są proste sposoby: dieta, sport, tabletki. Itd. Też kiedyś miałem nadciśnienie, zmęczenie itp ale mi się znudziło ;-) Zacząłem się więcej ruszać. Teraz 125/63. Odpowiedz Link Zgłoś