crysstiano 25.11.08, 23:02 na zab lekowe i dep. lubicie z nim gadac lubicie sie ogulnie to co szkodzi a tu troche powietrza.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: wpusccie d.s 25.11.08, 23:03 crysstiano napisał: > na zab lekowe i dep. > lubicie z nim gadac lubicie sie ogulnie to co szkodzi > a tu troche powietrza.... o . i to jest najlepszy pomysł dnia, Cris. Odpowiedz Link
nienill Re: wpusccie d.s 26.11.08, 01:05 powinny go wpuscic na dwa razy tyle dni na ile go tu sprowadzily Odpowiedz Link
uri_ja Re: wpusccie d.s 26.11.08, 07:20 a co? Cris Ci cos zrobil? nie rozumiem... i nie chce rozumiec takich wpisow. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: wpusccie d.s 26.11.08, 09:42 nie o crisa tylko o depresja.sucks tutaj idzie. (patrz: wątek) Odpowiedz Link
dolor Re: wpusccie d.s 26.11.08, 08:29 Popieram! Mogę nawet poprzeć ze wszystkich moich trzech kont, a nawet założyć w tym celu pół tuzina nowych. Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: wpusccie d.s 26.11.08, 13:05 A kto by tam chcial isc. Tam grasuja trolle. Odpowiedz Link
crysstiano Re: wpusccie d.s 28.11.08, 22:58 hm.tak zastanawiam sie: przez ten oto watek na zaburz, lek i dep chodza sluchy ze jestem obludny? a moze przez to ze mnie wkurwilo oskarzanie grafffi... forum zamkn to faktycznie ciasne pudelko a mi sie wydawalo ze takie bespieczne. Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: wpusccie d.s 29.11.08, 00:15 chodza sluchy ze jestem obludny? a moze przez to ze mnie wkurwilo oskarzanie grafffi... gdzie jest graffi? nadal u isabelle?pewnie trollem jest. Odpowiedz Link
crysstiano Re: wpusccie d.s 29.11.08, 00:27 wiesz co .ds? wypierdalaj.myslisz ze jestes taki kurwa zajebisty i zalewas forum jakimis info niby z innego forum itd. kurwa niechcacy odkrylem skad to wszytsko wiesz ale niechce mi sie pisac. jak widac ja tez wiem co tam pisze a niema mnie tam przeciez. po prostu forum gazeta daje dupy- i guwno a nie zamknete forum bo mozna wszystko przeczytac choc czesciowo. isabelle wez to pd uwage.to proste jak drut i pewnie trol nigdy nie istnial. tyle w temacie. Odpowiedz Link
kutasileb Re: wpusccie d.s 29.11.08, 12:00 crysstiano napisał: > wiesz co .ds? wypierdalaj.myslisz ze jestes taki kurwa zajebisty i > zalewas forum jakimis info niby z innego forum itd. kurwa niechcacy > odkrylem skad to wszytsko wiesz ale niechce mi sie pisac. > jak widac ja tez wiem co tam pisze a niema mnie tam przeciez. > po prostu forum gazeta daje dupy- i guwno a nie zamknete forum bo > mozna wszystko przeczytac choc czesciowo. > isabelle wez to pd uwage.to proste jak drut i pewnie trol nigdy nie > istnial. tyle w temacie. isabelle nie weźmie pod uwagę bo nałóg i potrzeba striptisu psychoanalitycznego na łamach forum silniejszy od fobii antytrolowej;-) Odpowiedz Link
crysstiano Re: wpusccie d.s 29.11.08, 13:26 tu nie chodzi o zadne nalogi tylko o to ze na gazeta pl fora sa zamkniente pozornie.d.s swoje rewelacje wlasnie stad mial. tak samo zekomy trol.ludzie pisza w nadzieji ze to poufne a tu guwno. co za beznadzieja:/// Odpowiedz Link