kamczaj 07.02.05, 15:20 Prosze o wszelkie informacje na temat chrztu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga305 Re: Chrzciny 15.02.05, 10:43 nie wiem o jakie dokładnie informacje ci chodzi? Czy jak załatwić, czy jak ubrać czy gdzie zrobić przyjęcie?? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kamczaj Re: Chrzciny 15.02.05, 12:34 Chodzi mi o informacje co do ubioru i adresów sklepów a takze jak i gdzie zrobić przyjęcie i kogo zprasza vsię na chrzciny? Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Chrzciny 15.02.05, 14:07 Napiszę ci jak było u nas Moja Hania dostała białą sukieneczkę i dodatki od chrzestnej bo ponoć taka jest tradycja ( w zasadzie to jak ubierzesz dziecko zależy od wieku i pogody)> Ladne sukienki i ubranka dla chłopców w rosądnej cenie możńa dostać na Manhattanie ale też są fajnie w H&M. Ja przyjęcie robiłam w domu, ale wiele restauracji oferucje oprganizację, ja ogólnie polecam Virgę na Głębokim. Fajna kameralna atmosfera. Co do zaproszonych gości to tylko najbliższa rodzina tz. dziadkowie, chrzestni, rodzeństwo rodziców. Jak masz jakies jeszcze pytania to możesz pisać na priv anoga@interia.pl Pozdrawiam Aga i Hania Odpowiedz Link Zgłoś