IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:28
Kradliśmy i kombinowalismy przez te 4 lata aż huczy. Każda decyzja odnośnie
sprzedaży gruntu, udxielenia kredytu itp zapadała nie w ogranach do tego
powołanych ale na Siennej w gabinecie Włodka WTW, bo Jacek nie miał czasu i
WTW wyznaczył na namiesnika barona. oczym zapewne doskonale wiesz. Trochę
pokory. Należało nam się.
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Świńska górka i Olejniczak udzielją kredytów:)))) 18.11.05, 11:36
      > Kradliśmy i kombinowalismy przez te 4 lata aż huczy.

To ciekawe. Ja nic nie ukradłem i nic nie kombinowałem. Piłem i owszem, ale
      widać ja wytrzeźwiałem, a ty nie. I znowu okazuje się, że felix jest
      członkiem;))))))))))))

udxielenia kredytu itp

A ten teks zwalił mnie z mojego ministerialnego stołaka.
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: żona barona Co za szczerość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:57
        To chyba w duchu ekumenizmu. Czerwony robi spowiedż i żal za grzechy, a
        następnie pokutę. No no no czego to ta wóda nie potrafi w człowieku wyzwolić.
        Co do baków to nie wysmiewaj swojego kumpla kolego xyz. W państwowych bankach
        tak było dla przykładu podam Ci, że w jednym z państwowych banków rezydentem,
        który pytał był Wasz aktywista i ma na imię Adam. Rzopatrujemy oczywiście trzy
        Bank Państwowy BP, BGŻ, BGK. Wszędzie są rezydencji Waszego układu. Jak
        będziesz chciał więcej szczegółów to podam ale chyba lepiej nie :-)
        • xyz-xyz Re: Co za szczerość 18.11.05, 13:08
          Podaj, podaj. Ale też szczegóły o BPH, PEKAO SA, Citybank i paru innych efektów
          prywatyzacji... Co do państwowych banków, to podaj jeszcze przedstawicieli kilku
          innych ugrupowań. W tych instytucjach jest wyjątkowy ekumenizm. Tak jak w naszym
          Magistracie;)
          • Gość: żona barona Re: Co za szczerość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:15
            Co do ekumenizmu to się zgadzam jak równiez z porównaniem do urzędu miasta.
            Jednak proszę zwróć uwagę, że górka tych banków w Szczecinie to Twoi koledzy z
            organizacji lub byli członkowie komitetów PZPRowskich, a o tym napomknał Twój
            skruszony SLDowiec. Przykładowo (pierwsze litery nazwisk) W., G. , M.
            • xyz-xyz Re: Co za szczerość 18.11.05, 13:41
              Za smarkaty jezdem by znać te nazwiska. A mój "skruszony kolega", to raczej
              działacz pewnej partii, której nazwa kojarzy się z toaletą:) I nie tą z
              Garncarskiej:)
              • dyrgosia Re: Co za szczerość 18.11.05, 13:44
                xyz proszę bez takich, parsknęłam kawą...

a z innej beczki "dobrze poinformowany" wiesz ile nazwisk zaczyna się na J,W,G,
                itd...
                • Gość: żona barona Re: Co za szczerość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:02
                  W bankowości niewiele w szefostwie to juz xyz wie dobrze.
                  Ponieważ wytreściłaś się jak inteligentna inaczej to odpowiedz czy wiesz pisząc
                  o kimś, że był jednym z ministrów w rządzie Solidarnościowym i zajmował się
                  finansami a jego nazwisko jest na B. Ty wiesz ile jest nazwisk na B. ?? A
                  jednak jak ktoś ma przewód myslowy krótszy od pokarmowego to oczywiście wie o
                  kogo chodzi.
                  • dyrgosia Re: Co za szczerość 18.11.05, 14:14
                    że co zrobiłam :"wytreściłam się "...?, mam nadzieję, że nie treścią jelitową
                    przy tak krótkim przewodzie ?
                    • Gość: żona barona Taki sobie neologizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:29
                      To zależy co kto lubi i co ma we łbie. Kiedyś pisząc ..... a zresztą nie !
                      Byłoby to zbyt sprośne. W każdym razie różnie można rózne rzeczy rozumieć to
                      zależy od wielu indywidualnych czynników. Słusznie, bardzo słusznie
                      zauważyłaś , że treść Twojej wypowiedzi można porównać do wytreszczenia się.
                      • xyz-xyz Re: Taki sobie neologizm 18.11.05, 14:41
                        A mi ten tekst trąci antyknajakiem:) Witaj brachu:) Jak tam na rządowych posadach?
                        • Gość: żona barona Re: Taki sobie neologizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:25
                          ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka