Dodaj do ulubionych

Zemdlała na widok mordercy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:26
Szczecin to miasto metow.Robi sie cieplo skutkiem czego z bram w centrum
miasta wynurzaja sie gromadnie zakazane geby.Margines wszelkiego typu w
Szczecinie jest zaprzeczeniem znaczenia tego slowa,stanowi on bardzo powazny
procent "mieszkancow".Blokowiska hoduja dzikie hordy wyrostkow.ZADNA
dzielnica Szczecina nie jest wolna od lumpow i chuliganstwa.To obrazki zywcem
wyjete z postsowieckiej rzeczywistosci.Ta rzeczywistosc nie zasluguje na
cywilizowane i humanitarne prawo zachodnich demokracji.Motloch rozumie
jedynie jezyk bata i stryczka.Popieram kare smierci dla zwyrodnialcow takich
jak morderca nieszczesnego muzyka,katow dzieci i kazdego bydlecia,ktore tylko
z wygladu przypomina czlowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: stawros Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 12.03.07, 21:28
      A co robi nasz Sebastian, czym sie zajmuje? Poza tym ,że ma 25 lat i nic nie
      wiadomo., Może kończy studia i broni pracy magisterskiej, może ma ciekawą
      pracę, może zakatował od tyłu człowieka , bo naczytał się jakieś
      nieprawdopodobnej literatury lub naoglądał się filmów z gatunku niszowych,
      co mogło mieć wpływ na jego młodą wraźliwą psychikę. Może rzuciła go
      dziewczyna, to może wszystko tłumaczyć. Bo nie uwierzę ,że całe dzieciństwo i
      dojrzewanie wąchał butapren ,co mu wypaliło mózg, dlatego zabił nam kolegę.
      Miszczak z TVNu powinien zrobić z nim program pt: Poruszyła mnie twoja
      opowieść.
      • Gość: gość Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 13.03.07, 17:02
        dzisiaj się dowiedziałem że z tym kolesiem robiłem w jednej brygadzie stoczni szczcińskiej nowej. straszny psychol był zniego, z tego co wiem to w domu dziecka się wychowywał, strzsznie sie nieraz żalił na swoje życie. tydzień temu musiał sie ze stoczni zwolnić
    • Gość: gosia Zemdlała na widok mordercy IP: 80.48.132.* 12.03.07, 21:28
      Śmierć niesprawiedliwa, zupełnie niepotrzebna, pomylona i bezsensowna.
      Straszny bunt powstaje w człowieku na taką wieść. Niezgoda na nieszczenie
      normalnych ludzi, ciekawych jednostek w imię kilku gramów amfy w organiźmie
      ćpuna, trzech promili w krwi kompletnego degenerata lub szaleju w głowie
      psychopaty. :*(

P.S. Boże, nie znam sie na procedurach, ale wg mnie to zawsze powinni
      stosować lustro weneckie w takich przypadkach, jak identyfikacja zbrodniarzy,
      morderców, gwałcicieli itp. To chyba nic nie kosztuje, a gwarantuje świadkom
      mnie jemocji i więcej poczucia bezpieczeństwa - rzecz bezcenna.
      • Gość: mullen Re: Zemdlała na widok mordercy IP: 83.168.124.* 13.03.07, 02:28
        Procedura jest taka, ze jak poprosisz o lustro to nie odmowia. Pozatym gosc sie
        przyznal wiec napewno nie bedzie sie mscil na nikim ze go "rozpoznal" bo i bez
        tego ma prze..e, dowody sa jednoznaczne. Krew na ciuchach, w alter zostawil
        kurtke i telefon kom. Na kawałkach kufla sa jego odciski palcow. Ciesze sie ze
        zmienili zarzut z pobicia ze skt sm. na ZABOJSTWO to mu da jakies 5lat wiecej.

Chciał bym zeby dostał min 30lat ale to nie mozliwe. Szkoda bo takich po..cow
        trzeba izolowac...
        • henio56 to karwa jakiś sen ! 13.03.07, 05:13
          za komuny mozna było co najwyżej dostać w mordę, teraz za złą odzywkę, obojętne
          spojrzenie czy odmowę podjecia znajomości, można przypłacić śmiercią.
          Zaczynam tęsknić za prześladowaniami organów ścigania PRL-u.
          • zbednydlaregionu Re: to karwa jakiś sen ! 13.03.07, 06:50
            henio56 napisał:

> za komuny mozna było co najwyżej dostać w mordę, teraz za złą odzywkę,
            obojętne
            > spojrzenie czy odmowę podjecia znajomości, można przypłacić śmiercią.
            "Teraz " tzn kiedy Heniek56 ? Od czasu PiS :-) ?
            > Zaczynam tęsknić za prześladowaniami organów ścigania PRL-u.
            To powszechnie wiadomo
    • zbednydlaregionu Heniu. Za tym tęsknisz ? 13.03.07, 07:01
      www.niniwa2.cba.pl/prawdziwa_twarz_maleszki.htm
      • Gość: cynik Zemdlała na widok mordercy IP: 195.124.114.* 13.03.07, 07:26
        Możemy stosować lustro weneckie, kiedy świadek ma obawy o własne
        bezpieczeństwo, w tym przypadku niczego takiego nie usłyszeliśmy - tłumaczy
        prok. Wojciechowicz.

Ziobro zaczal wlasnie wywalac z roboty ludzi, ktorzy nie potrafia samodzielnie
        myslec, jestes koles nastepny. Skad ta dziewczyna miala do qrwy nedzy wiedziac
        o takiej mozliwosci, poinformowales ja ?
        • Gość: Komik Re: Zemdlała na widok mordercy IP: 80.54.108.* 13.03.07, 07:38
          Zadziwiająca głupota proq...tora! może ktoś poda jego nazwisko? Przecież nie ma
          czego się obawiać....
        • Gość: mm5 Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 14.03.07, 19:28
          Prok.Wojciechowicz, tak się składa, jest kobietą a nie kolesiem. W polskim
          prawie tytuły zawodowe prawników, a więc prokurator, sędzia, adwokat itp. są
          rodzaju męskiego i dlatego dziennikarz tak napisał, albo...napisała.
    • Gość: inka Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 07:55
      Popieram Twoja wypowiedź i jestem za.
      • Gość: Szymon W sądzie nie będzie lustra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:16
        A w sądzie nie będzie lustra,będzie dodatkowo tłum na sali rozpraw.I co wówczas?
        Zemdleje czy zrobi kupę?Oczywiście rozumiem emocje ale przestańmy do cholery
        zachowywać się jak homoseksualiści i inni dewianci (na szczęście zastraszeni).
        • dyrgosia Re: W sądzie nie będzie lustra 13.03.07, 08:21
          Szymonku, widziałeś kiedyś z bliska człowieka z roztrzaskaną głową ?, martwego?,
          pochowałeś kolegę ?
          • Gość: Szymon W sądzie nie będzie lustra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:27
            Dyrgosiu-niestety widziałem.Niestety pochowałem i niestety z każdym rokiem
            będzie coraz więcej pogrzebów w naszym życiu...Nie bagatelizuję
            sytuacji.Wiem,na jaki stres została narażona ta dziewczyna.Tyle tylko,że w
            sądzie będzie musiała stanąć twarzą w twarz z zabójcą i to nie w gabinecie
            prokuratora lecz na oczach świadków i dziennikarzy.A mówienie o pełnomocniku
            traktuję jako akademicki bzdet.I jeszcze jedno:szczerze żałuję śmierci tego
            człowieka ale w marszu przeciwko przemocy nie wezmę udziału ponieważ jestem
            zwolennikiem przywrócenia kary śmierci a ta-jak wiadomo-jest przejawem przemocy.
        • Gość: Komik Re: W sądzie nie będzie lustra IP: 80.54.108.* 13.03.07, 08:34
          W sądzie może wystąpić pełnomocnik. ;-)
          • Gość: miś Re: W sądzie nie będzie lustra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:18
            bić żydów w kupie się nie boi a teraz się wystraszył ??
            Nie ma co twardy gość. Prawdziwy Polak... ? a może polaczek ?
          • Gość: mm5 Re: W sądzie nie będzie lustra IP: *.chello.pl 14.03.07, 19:33
            Pełnomocnik? Pełnomocnik może być obecny na sali razem ze świadkiem, o ile
            prowadzący postępowanie wyrażą na to zgodę ze względu na świadka uzasadniony
            interes. Ale nie złoży za świadka zeznań na sali. Zasada bezpośredniości.
        • Gość: Gajka Re: W sądzie nie będzie lustra IP: *.globalconnect.pl 13.03.07, 19:25
          Obyś nie musiał tak jak moi przyjaciele walczyć o zdrowie ich córki, która jako
          przypadkowy przechodzeń zobaczyła to co zobaczyła. Nie ma zmiłuj i lustra nie
          pomogą. Może by się Twoja córka w sądzie nie zesr....., jak to poetycko
          ująłeś, ale Ty byś mógł to zrobić na widok swojego chorego dziecka.
    • Gość: milseog lustro weneckie to zaden luksus IP: 217.153.159.* 13.03.07, 09:26
      dziwie sie prokuraturze. jak mozna w ogole czekac na to czy swiadek poprosi o
      lustro weneckie czy nie, zwlaszcza kiedy nawet sie go/jej pewnie nie informuje
      o takiej mozliwosci? przeciez to jakis absurd i narazanie swiadka na utrate
      zdrowia, co w tym przypadku jest chyba az nadto widoczne! to skandal! lustro
      weneckie nie jest przeciez zadnym luksusem a powinno byc raczej czyms
      oczywistym w takich przypadkach. ech... szkoda gadac.
      co do samego zdarzenia to nie potrafie tego zrozumiec. kiedys wystarczylo dac
      sobie po gebie i bylo po wszystkim. moze limo, rozcieta warga czy luk brwiowy o
      koniec. przeciez jesli dwoch kolesi chce sie sprawdzic ze soba to wystarczy
      czasem jeden cios i po sprawie. kiedys nie kopalo sie po twarzach i nie bilo
      lezacego. teraz malolaty od razu wyskakuja z nogami, wpadaja w jakies
      pseudokarateckie konwulsje, wala kuflami po glowach i katuja nieprzytomnego....
      to potworne!
      Roni byl spokojnym czlowiekiem, pogodnym i serdecznym. madrym. po prostu "jolly
      man". jego smierc nie jest wylacznie strata dla jego rodziny i przyjaciol, ani
      dla srodowiska muzykow. to strata dla calej spolecznosci, bo przez to, ze juz
      go z nami nie ma proporcje wokol nas znowu przesunely sie w strone zwierzat.
      jestem zdruzgotany.
      • Gość: ... Re: lustro weneckie to zaden luksus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:01
        Nie. Nie w strone zwierząt! Zwierzęta nie rozwalają kuflem glowy innym zwierzętom. Zabijają, żeby zjeść. Nie swój gatunek.
    • Gość: midat A co robili ochroniarze?? Pozwolili wyjść z kuflem IP: *.pl 13.03.07, 15:16
      banda amatorów bez mózgu?? Mozna było pewnie uniknąć tragedii!! Szczere kondolencje i wielki żal po śmierci wrazliwego człowieka.
    • Gość: obywatel Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 13.03.07, 16:08

No i co? Jeszcze nie jest czas,na stosowanie kary śmierci dla takiego ptaszka?
      Ma zapewniony spokojny żywot,oraz wikt i opierunek na koszt państwa!
      Tylko mordować i żyć beztrosko,bo w więzieniu wszystko będzie za darmo,a kto
      wie,czy sąd nie przyzna jeszcze jakiegoś odszkodowania za zła opiekę?
      • Gość: xxx Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 13.03.07, 18:47
        to moze zamiast marszu przeciw przemocy wyjdziemy grupą na miasto zrobic male
        oczysczenie?
        • Gość: ale co robić ? Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.ipartners.pl 13.03.07, 19:47
          usiąść i zapłakać? odpuścić, wybaczyć ? to wejdą na głowę.
          wyjść na ulicę i tępić? przemoc, wiadomo, rodzi przemoc...
          to jakieś absurdalnie błędne koło, mordercy zawsze będą - za komuny, w
          kapitalizmie...starajmy sie żeby było ich jak najmniej, ale jak?
          • Gość: xxx Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 13.03.07, 21:53
            bezwglednie eliminowac
    • Gość: easy Re: Zemdlała na widok mordercy IP: *.chello.pl 14.03.07, 21:37
      Domi jestem z Tobą. Trzymaj sie dziewczyno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka