Dodaj do ulubionych

Nitras to kłamca!!!!

30.04.07, 13:06
www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=29&idx=2147
Sławek wypierał się, że załatwił w Stargardzie robotę swojemu braciszkowi.
Twierdzi, że braciak zarabia tyle, że ho ho!!! Ale widać od przybytku głowa
nie boli. Szmalczyk z rady nadzorczej Stargardzkiego TBS nie śmierdzi. A tak
się zapierał, że nikt z rodziny Nitrasów nie rabota na publicznych stołkach.
A tu braciak w STBS, szwagier Gzyl jest radnym. A tak Napieraslkich
krytykował szuja jeden!

www.stargard.pl/indexbi.php?i=stbs&idi=strony&idsi=107
Obserwuj wątek
    • swantevit Tys jest dopiero klamca!!! 30.04.07, 13:07
      i histeryk...
      • xyz-xyz Zjedz sobie śledzia na słodko. 30.04.07, 13:15
        Przykłady moich kłamstw podaj, skoro jesteś łaskawy mi je zarzucać.
        • swantevit Kiedy my zlikwidujemy bolszewickie pomniki? 30.04.07, 13:19
          Tu sie ostal jeden z niewielu forumowych pomnikow bolszewizmu w Polsce.
          • andreas.007 Re: Kiedy my zlikwidujemy bolszewickie pomniki? 30.04.07, 13:25
            ma byc ustawa o likwidacji pomników bolszewizmu...
            • swantevit Re: Kiedy my zlikwidujemy bolszewickie pomniki? 30.04.07, 13:27
              trzeba bedzie zlikwidowac xyz...
              Poprosimy o to Fugaziego, w imie nadrzednej wartosci Prawdy i Wolnosci..
              :-)
              • andreas.007 Re: Kiedy my zlikwidujemy bolszewickie pomniki? 30.04.07, 13:46
                no ochotników do tego zadania byłoby wiecej!
                Ja nie, bo mimo róznic pogladowo swiatowych polubiłem go
                i te jego lusterka w aucie!
    • Gość: as Re: jak zatrudnia kosztem sld to przecież normalne IP: *.devs.futuro.pl 30.04.07, 13:32
      ja bym zapytał czemu tak długo to trwa żona napieralskiego jeszcze jest na
      posadzie wijas w książnicy już dawno powinna być zmiana ekipy na mniejszych
      stołkach ta platforma jednak ociąga się ze zmianami przecież wyborcy dali
      sygnał do zmian nie ma co się ociągać jakiś wersal wprowadzają czy co.
      • andreas.007 Re: jak zatrudnia kosztem sld to przecież normaln 30.04.07, 13:37
        przyczajony tygrys... czy jakos tak...

U nas tak jest zmiana i tygrysy sie przyczajaja
        stajac sie przesladowanymi kotkami...
        na których ludzie głosuja!
        Ale czekaja na moment, gdy staja sie TYGRYSAMI i rozszarpuja!

Pamietaj, ze ten sygnał był od frekwencji rzedu 40 proc. bodaj 20-30 proc.!
        • Gość: egzegeza To, że Nitras kłamie to przecież normalne IP: *.chello.pl 30.04.07, 14:02
          Kłamstwa Nitrasa to przecież "normalka". Wystarczy przypomnieć chocby takie
          słynne zdanie:
          "- Gdy PO wygra wybory samorządowe, sprzedamy ten samochód - zapowiada Sławomir
          Nitras, szef szczecińskiej Platformy. - To oburzające, by marszałek jeździł tak
          drogim autem."
          www.pomorzezachodnie.pl/opcja/290/news/4834.dhtml
          I co? Jakoś PO-wcy nie dość,że używają tych samochodów, to jeszcze je rozbijają...
          • Gość: andreas Re: To, że Nitras kłamie to przecież normalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:06
            jak to?
            Przeciez spełnia to co powiedział!
            Skasował samochód jeden...
            Robi co moze! ;)
            • xyz-xyz Re: To, że Nitras kłamie to przecież normalne 30.04.07, 14:11
              Obiecał sprzedac Peugeota, a rozpier.do.lił Omegę.
              • Gość: andreas Re: To, że Nitras kłamie to przecież normalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:14
                spokojnie wszysko po kolei...
                skasuje i peugeota!

Nie moze tak od razu wszystkie auta skasowac...
    • wladekr Nitras powinien zakończyć karierę polityka. 30.04.07, 14:02
      TBS to nie Bridgestone, jednak Krzysztof Nitras zgodził się na tę fuchę. A pan
      poseł Nitras okazał się zwykłym gnojem.
    • xyz-xyz To już nie familiada. To dziedziczenie urzędów! 30.04.07, 14:14
      Zapomniałem dodać, że Sławek sam drzewiej w tej radzie zasiadał. Teraz namaścił
      do niej brata. Ciekawe kiedy obejmą latyfundia?;))))
      • Gość: andreas teraz bracia w modzie... ;) Braterstwo takie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:15
        • xyz-xyz Re: teraz bracia w modzie... ;) Braterstwo takie! 30.04.07, 14:32
          Masz na myśli Braci Mniejszych?:))) Ale przecie Sławek mówił, że nie ma w
          Stargardzie wystarczająco godnego stołka dla jego brata. Zapomniał bidul, że
          jego własny stołek, jest wystarczająco godny:)))))))))))))
          • Gość: andreas Re: teraz bracia w modzie... ;) Braterstwo takie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:36
            Ty bys chciał widze zeby brat brata znienawidził,
            zeby brat z bratem walczył...
            Pewnie zes jedynak, znam ten ból!

Musisz sie pogodzic i ubratowic swoje dzieci...
            • xyz-xyz Re: teraz bracia w modzie... ;) Braterstwo takie! 30.04.07, 15:05
              Ja mam jedno dziecie:)
    • xyz-xyz Felixo_edmundowna! 30.04.07, 14:33
      Chciałbym zapoznać się z Twoją opinią na temat "szwagranka" posła Nitrasa.
      Chodzi o radnego Gzyla:))))))))))))))
      Możesz też napomknąć o dziedziczeniu godności w radach nadzorczych:)
    • xyz-xyz Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 19:03
      Ciekawi mnie milczenie Platformersów...
      • klara996 Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 19:06
        co Ciebie xyzecie opętało, najadłeś sie dzisiaj piołunu, że zioniesz złością i
        nienawiścią, jakaż rana tak Twoja krwawi?
        • xyz-xyz Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 19:16
          A gdzież Ty widzisz nienawiść????? Pan poseł mówi w radio, że inny poseł kłamie
          w sprawie brata. Okazuje się jednak, że kłamie poseł Nitras. I to tak
          naiwnie:))) Po prostu nie chcę by społeczeństwo żyło w nieświadomści:)
          • klara996 Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 19:24
            w tym co piszesz w rytm Twoich literek i układu słów to sie po prostu wyczuwa.
            można o tym pisać w innym stylu. Pewnie niech społeczeństwo wie i wie bo po
            czym sie poznaje polityka - przecież po kłamstwie i tak to już jest. a jak masz
            dowody to do sądu cywilnego za kłamstwo i już. Oczywiste rzeczy nikogo nie
            ruszaja i stają sie nudne, ja mówię oczywiscie o wyborcach, a nie o asystentach
            politycznych czy innych z biura nadania politycznego,bo to już jest inna bajka.
            • andreas.007 kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie 30.04.07, 20:18
              tak samo jak politycy wypowiadaja swoje słowa publicznie,
              tak samo kazdy obywatel ma prawo publicznie wypowiedziec swoje zdanie!
              Ma je tez XYZ!

Nie bedzie tak, ze wszyscy maja siedziec cicho, a jak maja dowody tylko,
              to maja leciec do sądu!

Pan Nitras jak czuje sie obrazony przez XYZeta to moze leciec do sądu!
              Powiem wiecej, jako polityk powinien dbac o swój PR
              i nawet powinien poleciec do sądu, chyba ze... nie ma powodów!

Nikt nie powinien siedziec cicho,
              ani innych nikt nie powinien uciszac, to jest wolnośc słowa!
              Obrazony moze dochodzic swoich praw w sądzie!
              • xyz-xyz Re: kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie 30.04.07, 20:34
                Podziękował:)
            • xyz-xyz Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 20:33
              przecież po kłamstwie i tak to już jest. a jak masz
              >
              > dowody to do sądu cywilnego za kłamstwo i już

A możesz mi wskazać podstawę prawną?

ja mówię oczywiscie o wyborcach, a nie o asystentach
              >
              > politycznych czy innych z biura nadania politycznego,bo to już jest inna
              bajka.

Sugerujesz mi, że jestem asystentem?:))))))))))) Błąd...:)
              • klara996 Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 20:46
                ach co Ty masz za myśli. Tak jak andreas napisał, oni jak się czuja obrażeni.
                dot. naruszenia dobr materialnych. a Ty po co za nich to robisz. A tak jak
                pisałam o tych asystentach to akurat nie myslałam o Tobie tylko tak ogólnie, że
                jak sie az tak żachnąłeś to mmam domniemać, że przez przypadek jakiś czuły
                punkt Twój dotknęłam?
                • xyz-xyz Re: Nitras to kłamca!!!! 30.04.07, 21:24
                  że przez przypadek jakiś czuły
                  > punkt Twój dotknęłam?

Moim czułym punktem jest robienie z mojego kraju cuchnącego państwa
                  policyjnego... a w zasadzie prokuratorskiego.
                  • Gość: Zbędny Re: Nitras to kłamca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 21:27
                    Jak pojawiły sie pierwsze patrole policyjne piesze na Niebuszewie to miejscowe
                    pijaczki, złodziejaszki też tak mówiły. Po jakimś czasie część poszła tam gdzie
                    ich miejsce i już jest OK :-)
                    • Gość: egzegeza Re: Nitras to kłamca!!!! IP: *.chello.pl 01.05.07, 02:32
                      • Gość: egzegeza Re: Nitras to kłamca!!!! IP: *.chello.pl 01.05.07, 02:35
                        Sorki, klikło mi się przedwcześnie. Ale piszę, bo nie wiem, o co chodzi
                        Zbędnemu. Dokąd te pijaczki poszły? Chyba pod moje okna?
                        • andreas.007 Re: Nitras to kłamca!!!! 01.05.07, 02:46
                          ale przyznasz, ze jak jest szum,
                          ze kierowcy jezdża za szybko i trzeba ograniczen wiecej i kontroli...
                          to zaraz "wyscigowcy" krzycza, ze to bzdura... ze nie tylko predkośc!

No, jak w USA wytoczyli walke terroryzmowi,
                          to niestety odbyło sie to kosztem wolnosci obywatelskiej...
                          kontrole, rewizje, ograniczenia, podsłuchy!

No, tak to jest!
                          Inaczej sie nie da!

Wszyscy mówimy i wszelkie miedzynarodowe organizacje potwierdzaja,
                          korupcja w Polsce kwitnie jak mało gdzie!!!
                          Walka z tym jest bardzo trudna,
                          bo wystepują tylko swie strony - dajacy i bioracy,
                          obie zainteresowane!

trudno udowodnic, ze ktos zanizył cene albo zatrudnił znajomka z liceum!

teraz miasto, urzednicy sprzedali pale metalowe do wzmacnienia nabrzezy
                          larseny po cenie złomu - szacuja radni strate 500 tysiecy!
                          Oczywiscie zainteresowana firma, która nabyła zajmuje sie tym
                          i zapewne miastu policzy inna kwote - bo wykonuje prace taka dla miasta!
                          Udowodnij korupcje, jak maja wycene rzeczoznawcy!
                          Sam do przywozonych towarów czy aut musiałem dostarczac wyceny,
                          to wiem jakie to jest szacunkowe i powiedzmy umowne!

Tylko nagranie rozmów moze byc dowodem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka