Dodaj do ulubionych

Jak tanio poleciec na Marsa

18.04.13, 20:38

Ja zawsze gdy odlatuje w Kosmos wchodze na strone www.tunie-loty.com.pl
i znajduje tanie opcje. Musze tylko zaplacic za skafander. Serdecznie stronke polecam.
Za kazdym razem dostaje od nich koszulke z napisem: Naiwnych nie sieja.
Obserwuj wątek
    • Gość: kroks Re: Jak tanio poleciec na Marsa IP: 2.27.255.* 18.04.13, 20:44
      ja zawsze korzystam z www.e-sroty.pl albo www.latajmy-w-oblokach.pl maja zawsze super promocje i tanie bilety i co najwazniejsze to nie zaden spam, serio!
      • Gość: glupek polski Re: Jak tanio poleciec na Marsa IP: 65.210.104.* 19.04.13, 00:57

Ja mam podobnie. Wchodze na www.sraniewbanie.com.pl i pstryk mam
        od razu tani lot i drugi za darmo. W piatki daja mi darmowa 5 l coca-cole.
        Goraco polecam raz jeszcze cudowna stronke www.sraniewbanie.com.pl
    • Gość: rafal imysz@wp.pl Re: Jak tanio poleciec na Marsa IP: *.scansafe.net 19.04.13, 08:59
      tu jest oferta - co prawda w jedna strone, ale mozna - rozpoczynaja wlasnie poszukiwanie chetnych ...
      no i m.in. trzeba nauczyc sie pic kawe zrobiona z tego co sie wczoraj udalo wydalic ... to moze byc zyciowe doswiadczenie ...
      www.bbc.co.uk/news/science-environment-22146456
      • tuskania Re: Jak tanio poleciec na Marsa 19.04.13, 12:07

Ja nigdy nie lece liniami ktore nie podaja posilkow na pokladzie.
        www.google.com/search?q=fries+and+coca+cola&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qBZxUcSgL8TD4APXtICADw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1366&bih=677
        Pomozcie mi znalez taka linie. Moze jakis polecany link do polskiej amatorskiej strony.
    • Gość: kiki Re: Jak tanio poleciec na Marsa IP: 2.30.181.* 15.08.13, 00:01
      a kiedys Pan Tomasz Jacykow w jakims wywiadzie powiedzial, ze jak go nie stac akurat na biznes klase to po prostu nie leci. a po tygodniu byl juz widziany w Ryanairze na okeciu. Widocznie udalo mu sie kupic tam biznes klase I korzystal ze strony www.taniabiznesklasa.pl. Tez polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka