Dodaj do ulubionych

Qatar Airways

IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.13, 11:06
Chciałam napisać reklamację za bardzo opóźniony lot. Nigdzie nie mogę znaleźć adresu fizycznego lub mailowego do tych linii w Polsce. Telefonu nikt nie odbiera.
Może ktoś mi pomoże??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kroks Re: Qatar Airways IP: *.mediaingenuity.com 16.12.13, 12:08
      zwykle ta 'powazne' linie lotniczne maja tylko formularz reklamacyjny na swojej stronie ktory wysylany jest do centrali i tam rozpatrywany wiec nie jest latwo sie z nimi kontaktowac.

w przypadku Qatar ten formularz trafia na skrzynke: anewnham@qatarairways.com.qa oraz BPhilip@qatarairways.com.qa

Nic wiecej nei wskorasz.

Ja kiedys probowalem z Lufthansa sie skontaktowac, wypelnilem formularz - zero odpowiedzi, wyslalem maila do centrali do Niemiec z wielkiem naglowkiem - ze to kolejny raz pisze i nitk sie nie odzywa. Odezwali sie nastepnego dnia z odpowiedzia na reklamacje. Pozytywnie rozpatrzona ;)
      • Gość: Ewcia Re: Qatar Airways IP: *.broadband.greenlan.pl 18.12.13, 10:32
        Wypełniając formularz na stronie przewoźnika nic nie wskórasz, takich zgłoszeń to oni mają pełno i wątpię, żeby w ogóle na nie odpisywali. Ze swojej strony mogę polecić kancelarię odszkodowań Travel Compens www.travelcompens.pl. Latem miałam opóźniony lot prawie 5 godzin, zgłosiłam się do nich i po 2 miesiącach miałam odszkodowanie za koncie. Może spróbuj tam, nic nie tracisz - nie pobierają żadnych opłat na dzień dobry, tylko prowizję od wygranej sprawy.
        • Gość: majka Re: Qatar Airways IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.13, 09:28
          serdeczne dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka