Gość: zagon IP: *.elopole.com.pl 11.05.06, 11:43 co o nich sądzicie,jaka jest, obsługa,czy catering jest płatny(wrocław-czy dalaman),czy piloci są śniadolicy(allah akbar-i w dół!!!)i tak ogólnie o wrażenia sie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skylark-a Re: linie sun express? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:10 Leciałam tymi liniami we wrześniu, generalnie było ok, bez żadnych problemów. Pilotów nie widziałam, za to stewardesy z całą były pewnością Turczynkami :) Jedyny minus to straszny bałagan, który (przynajmniej w sezonie) panuje na tureckich lotniskach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: linie sun express? IP: *.elb.vectranet.pl 11.05.06, 19:27 no właśnie też jestem ciekaw..bo mamy lecieć Sun Expres...za wszelkie info dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: linie sun express? IP: *.acn.waw.pl 12.05.06, 14:51 O co ci chodzi z tymi pilotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagon Re: linie sun express? IP: *.elopole.com.pl 13.05.06, 07:31 odp.noskowi?!cofnij się wstecz i zobacz kto pilotował samoloty w nowym yorku,bo rozumiem że termin śniadolicy jest ci znany,jeśli nie to odsyłam do encyklopedii lub anatomii człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: linie sun express? IP: *.acn.waw.pl 15.05.06, 14:52 Gościu, już myślałam że się przejęzyczyłeś, ale wygląda na to że masz niezłą paranoję skoro każdy śniadlicy kojarzy ci się z terorystą, może lepiej zostań w domu albo wybierz inny kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagon Re: linie sun express? IP: *.elopole.com.pl 15.05.06, 17:49 a od kiedy to ty myslisz?posiadłaś tą umiejętność,aż dziw bierze?może rzeczywiscie wybiorę inny kierunek bo boję sie że tam ciebie zobaczę jak chodzisz objęta z arabami i to dopiero będzie paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsad Re: linie sun express? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:24 zagon niebądź do niej złośliwy bo Ona ma rację że masz poprostu fobię albo jesteś najzwyczajniej w świecie pie.......ty ! Gdy rzeczowo Ci odpisałem to nawet nie podziękowałeś a dziewczyny się czepiasz tylko dlatego że stara się delikatnie uświadomić ci żeś kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagon Re: linie sun express? IP: *.elopole.com.pl 31.05.06, 17:35 ale z ciebie parówa! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjasol Re: linie sun express? 12.05.06, 21:10 lecieliśmy we wrześniu, pilot był Niemcem, stewardesy różnie, linie ok, catering zależy od biura, większość nie ma, ale można kupić sobie coś do zjedzenia bądź picia na pokładzie. Linia ok, jak dla mnie lepsza niż centralwings. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: linie sun express? IP: *.access.telenet.be 12.05.06, 21:40 Linie calkiem w porzadku, ja bylam bardzo zadowolona, lecialam tez tunezyjskimi i naprawde nie ma porownania, polecam, obsluga turecka, ale bardzo mila i wrazenia ogolnie pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2 Re: linie sun express? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.05.06, 16:59 Zagdzam sie, linia jak na wakacyjny charter bardzo przyzwoita. Lecialam z nimi w zeszlym roku w sierpniu z Wroclawia do Dalamanu. Za catering trzeba bylo placic. Za darmo byly tylko napoje bezalkoholowe. Obsluga turecka sympatyczna. Co do pilotow ty mysle, ze nie ma tu akurat w ogole zadnego znaczenia kolor skory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 Re: linie sun express? IP: *.globalconnect.pl 13.05.06, 19:41 leciałam z sun express do Turcji potem lecialam z Tunis do Tunezji i ze latam czesto to moge powiedziec ze w jednym i w drugim przypadku lot byl ok. Jedzienie ok (kochani to nie restauracja w Ritz'u) start i ladowanie ok. Ani jedni ani drudzy nie "zniesmaczli" mi urlopy. Pozdr kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsad Re: linie sun express? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:01 Po pierwsze pilota nawet widzieć nie powinieneś , a po drugie w czym śniadolicy jest gorszy od białasa, czarnego czy żółtka ? P.S. w ubiegłym roku komiczny incydent mieli w Poznaniu jak pilot przeszarżował na płycie i walnął w latarnie i małe auka sobie zrobił. Oczywiście co najistotniejsze nic nikomu się nie stało www.lotnictwo.net/foto.php?id=120818 www.lotnictwo.net/foto.php?id=120816 Odpowiedz Link Zgłoś