Dodaj do ulubionych

FOR-NET S.A.

• Gość: artur Re: FOR-NET S.A. IP: *.static.haker-net.pl 08.12.20, 22:29
      To jest banda i złodzieje,
      ja mam to samo .Spłacam regularnie raty a paribank wysyła po wpłacie że saldo zerowe a następnie wysyła sms o zadłużeniu .I tu wkracza złodziejska firma for-net i dalej jestem nękany i zastraszany o jakimś zadłużeniu którego nie mam.
    • riccccc Re: FOR-NET S.A. 04.01.21, 14:01
      To męka ... wzywają mnie nieprzerwanie co tydzień od ponad 4 miesięcy. Od samego początku stwierdzałem, że nie zapłacę ani grosza i że mogą wszcząć sprawę w sądzie, jeśli chcą, ale ponieważ nie mają odwagi iść do sądu, cały czas wzywają. Kilkakrotnie prosiłem o pokazanie mi dokumentów, które wykazywałyby moje zobowiązanie do zapłaty, a oni zawsze odpowiadali, że ich wezwanie do zapłaty jest wystarczające i nie pokażą mi nic więcej.Powiedziałem im kilka razy, że zgłosię sprawę na policję (ale ich to wcale nie obchodziło) i tak zrobiłem i otrzymałem potwierdzenie, że ich wezwanie do zapłaty nie ma wartości prawnej i nie mają prawa prosić pieniędzy bez dostarczenia dokumentacji, która prawnie potwierdza ten obowiązek.Najzabawniejsze jest to, że kiedy dzwonisz, pojawia się nagrany automatyczny głos, który informuje Cię, że rozmowy są nagrywane i jeśli się nie zgadzasz, powinieneś się rozłączyć, a gdy JA ich poinformuję, że rozmowa jest nagrywana przeze mnie .... za każdym razem, gdy mówią, że nie się zgadzają i zamykają telefon!
      Podsumowując, jest to firma, która postępuje śmiesznie, moralnie i niezgodnie z polskim prawem, licząc na zdobycie pieniędzy od osób, które mogą być przestraszone ich zachowaniem.
      Moje zeznania mogą uświadomić Was, jak są Oni nieprofesjonalni i że musicie natychmiast zareagować, zgłaszając ich policji i otwierając sprawę w sądzie przeciwko nim, jeśli nadal przeszkadzają ... co zamierzam zrobić po wysłaniu im dwóch e-maili z ostrzeżeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka