Dodaj do ulubionych

I po wyborach

10.10.11, 09:02
Jestem zadowolona z wyniku - a wy ? Moze pogadamy ?
Obserwuj wątek
    • xy.5 Re: I po wyborach 10.10.11, 13:22
      Pożyjemy,zobaczymy.
    • chris.w5 Głosowanie po polsku 12.07.20, 13:10
      jeszcze nie po, jeszcze w trakcie, wiadomość z gazety Fakt z 10:35
      'W woj. warmińsko-mazurskim jeden pan innej osobie zaproponował 20 zł za oddanie głosu na danego kandydata. (...) Również inna osoba zaproponowała rabat w określonym salonie za głosowanie na wskazanego kandydata'
    • chris.w5 Re: I po wyborach 13.07.20, 13:08
      wynik wyborów widziany przez niemiecką prasę 'Ponowny wybór Andrzeja Dudy umacnia autorytarne rządy narodowych konserwatystów w Polsce. Lider partii Jarosław Kaczyński może jeszcze bardziej ograniczyć demokrację'
      • chris.w5 Re: I po wyborach 01.09.21, 17:12
        u mnie przed, kolejnymi, odbędą się 26 września. Na licach reklamują się partie polityczne

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/mf/hc/mv7z/aweA0gdQ7SOGR0asBB.jpg
        • chris.w5 Re: I po wyborach 01.09.21, 20:45
          oczywiście miało być, na ulicach
        • chris.w5 Re: I po wyborach 26.09.21, 20:57
          u mnie po wyborach. Według dzisiejszej wstępnej prognozy wybory wygrała partia socjaldemokratyczna, dotychczas współrządząca w koalicji.
          Gdy prognozy potwierdzą się, nastąpi zmiana po 16-latach rządów partii chrześcijańsko-demokratycznej
          • xy.5 Re: I po wyborach 27.09.21, 10:20
            Oby to była zmiana na lepsze.
          • chris.w5 Re: I po wyborach 27.09.21, 17:13
            są oficjalne wyniki, wybory do niemieckiego parlamentu wygrała partia socjaldemokratyczna, na drugim miejscu unia chrześcijańsko-demokratyczna, na trzecim Zieloni.
            W wyborach wzięło udział prawie 77% wyborców,

na zdjęciu mojego autorstwa gmach urzędu kanclerza federalnego Bundeskanzleramt, tu będzie urzędował nowy kanclerz Olaf Scholz

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/mf/hc/mv7z/b0CZbAzteCzxnuwsYB.jpg
            • xy.5 Re: I po wyborach 28.09.21, 10:47
              Gmach urzędu imponujący i taki nowoczesny,wśród zieleni.Ciekawe jakim kanclerzem będzie Olaf Scholz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka