Gość: dev1 IP: *.acn.pl 08.03.04, 17:18 Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie mozna kupić czekolady firmy Hershey's? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelandro Re: Czekolady Hershey's? 08.03.04, 22:57 jakis czas temu ktos sprzedawał na allegro. Czy rzeczywiście są takie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev1 Re: Czekolady Hershey's? IP: *.acn.pl 08.03.04, 23:04 Smak mają specyficzny. Nie są takie delikatne jak Lindt, Milka czy Nestle. Ale znam wiele osób, które je uwielbiają (wśród nich ja), choć są i tacy, którzy preferują europejskie rodzaje czekolad. Nieczęsto bywam w USA i kończą mi się właśnie zapasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: Czekolady Hershey's? IP: 184.71.234.* 25.10.13, 17:47 Ta firma robi jedne z najgorszych I chyba najtanszych produktow czekoladopodonych na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
kocimiuntka Re: Czekolady Hershey's? 28.07.21, 12:51 Hersheys to najtańsza czekolada w USA, smakuje troche jak mydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Czekolady Hershey's? IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 00:10 Trochę daleko od W-wy i niezupełnie na temat, ale powinno cię zainteresować: www.hersheys.com/index_flash.asp hersheykitchens.hersheys.com www.visthhc.com/choccity.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Czekolady Hershey's? IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 00:19 Jeszcze raz: www.visithhc.com/choccity.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Czekolady Hershey's? 09.03.04, 00:26 Ja nie znosze czekolad Hershey's. W ogole sami Amerykanie przyznaja, ze nie sa w stanie robic dobrych czekolad, na szczescie szwajcarskie i belgijskie czekolady sa powszechnie dostepne. Szkoda tylko, ze Hershey's produkuje amerykanskie wersje Cadbury's, ktore sa zupelnie do niczego. Mnie one smakuja tak jak czekolady radzieckie przysylane do szkoly w ramach "prezentow od radzieckich dzieci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voltaire aka Ochoa Re: Czekolady Hershey's? IP: *.echostar.pl 09.03.04, 07:58 Kimkolwiek jestes zapomnij o "Hershey's". Przy czekoladach "Godiva" (Belgia) czy "Valrohna" i "Jacques Bernachon" (Francja) to zaledwie czekoladopodobny substytut :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev1 Re: Czekolady Hershey's? IP: 195.116.121.* 09.03.04, 11:41 Problem w tym, że mi te amerykańskie nieszlachetne (tak, tak!) czekolady smakują baaardzo. Po prostu je lubię. I wielka szkoda, że nie można ich nigdzie kupić. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Czekolady Hershey's? IP: 207.159.92.* 09.03.04, 18:54 Pod koniec maja lece do Polski - jesli jestes w stanie do tego czasu wytrzymac, to moge Ci podeslac pare po przyjezdzie :-)))). PS. Od Hershey'a zdecydowanie wole Milke albo Ferrero, ale niektore moga byc - np. Symphony "czerwona". Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: Czekolady Hershey's? 10.03.04, 05:19 Dev, osobiscie nie cierpie Hershey's, ale jesli chcesz to moge Ci wyslac pare tabliczek (mieszkam w USA). Tylko napisz mi o jakie konkretnie chodzi (klasyczne brazowe?) i daj mi swoj adres pocztowy na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewal Można je kupić w Warszawie IP: *.elartnet.pl 25.10.13, 16:28 Można je swobodnie kupić w Warszawie. Sklep nazywa się Coś słodkiego. To sklep internetowy ale można odebrać osobiście. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Można je kupić w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 16:48 Na Allegro jest taniej,sklep ma wysokie ceny do tego nie wystarczyło kaski na przetłumaczenie strony a nie każdy zna angielski...ja nie zaryzykuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czekolady Hershey's? IP: *.dynamic.mm.pl 19.01.21, 21:20 Bywają w sieciówkach Carrefour i Tesco w dziale z artykułami delikatesowymi... Baton milk chocolate with almonds 41g kosztuje 4,89 pln... Mnie te czekolady smakują bo przypominają mi moje własne próby zrobienia czekolady w warunkach domowych - przedewszystkim zaskakuje silny smak mleka w proszku przy pierwszym kęsie, który potem znika i czeko zaczyna być smaczna... Mimo wszystko nie jest to produkt czekoladopodobny ze względu na skład (masło kakaowe) - w czekoladopodobnych występuje olej palmowy lub kokosowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmagi Re: Czekolady Hershey's? IP: *.rev.iq.pl 07.07.21, 15:45 naprawdę komuś sie to przyda po tylu latach? Odpowiedz Link Zgłoś
razemka Re: Czekolady Hershey's? 15.06.21, 13:30 Sklepy ze słodyczami z USA, Carrefour, czasem są w Biedronkach i Lidlach. Odpowiedz Link Zgłoś
sheppa Re: Czekolady Hershey's? 07.07.21, 15:01 Kuchnie świata, jakieś sklepy ze słodyczami z USA, czasem Biedra i Lidl mają. Odpowiedz Link Zgłoś
waria29 Re: Czekolady Hershey's? 11.08.21, 11:38 Po co? Hershey's to najtańszy syf, nawet nasze biedronkowe są lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
korpomysza Re: Czekolady Hershey's? 21.09.21, 16:16 przecież te czekolady smakują okropnie, już lepiej kupic jakies niemieckie albo z cadburry's Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza91 Re: Czekolady Hershey's? 12.01.22, 19:23 Są często w Biedronce i Lidlu, na stałe są na dziale amerykańskim w carrefourze. Odpowiedz Link Zgłoś