Dodaj do ulubionych

Czekolady Hershey's?

IP: *.acn.pl 08.03.04, 17:18
Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie mozna kupić czekolady firmy Hershey's?
Obserwuj wątek
    • michaelandro Re: Czekolady Hershey's? 08.03.04, 22:57
      jakis czas temu ktos sprzedawał na allegro. Czy rzeczywiście są takie dobre?
      • Gość: dev1 Re: Czekolady Hershey's? IP: *.acn.pl 08.03.04, 23:04
        Smak mają specyficzny. Nie są takie delikatne jak Lindt, Milka czy Nestle. Ale
        znam wiele osób, które je uwielbiają (wśród nich ja), choć są i tacy, którzy
        preferują europejskie rodzaje czekolad. Nieczęsto bywam w USA i kończą mi się
        właśnie zapasy:(
        • Gość: jackk3 Re: Czekolady Hershey's? IP: 184.71.234.* 25.10.13, 17:47
          Ta firma robi jedne z najgorszych I chyba najtanszych produktow czekoladopodonych na rynku.
      • kocimiuntka Re: Czekolady Hershey's? 28.07.21, 12:51
        Hersheys to najtańsza czekolada w USA, smakuje troche jak mydło
    • Gość: Pichciarz Re: Czekolady Hershey's? IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 00:10
      Trochę daleko od W-wy i niezupełnie na temat, ale powinno cię zainteresować:
      www.hersheys.com/index_flash.asp
      hersheykitchens.hersheys.com
      www.visthhc.com/choccity.shtml
      • Gość: P. Re: Czekolady Hershey's? IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 00:19
        Jeszcze raz:
        www.visithhc.com/choccity.shtml
        • staua Re: Czekolady Hershey's? 09.03.04, 00:26
          Ja nie znosze czekolad Hershey's. W ogole sami Amerykanie przyznaja, ze nie sa
          w stanie robic dobrych czekolad, na szczescie szwajcarskie i belgijskie
          czekolady sa powszechnie dostepne. Szkoda tylko, ze Hershey's produkuje
          amerykanskie wersje Cadbury's, ktore sa zupelnie do niczego.
          Mnie one smakuja tak jak czekolady radzieckie przysylane do szkoly w
          ramach "prezentow od radzieckich dzieci".
    • Gość: Voltaire aka Ochoa Re: Czekolady Hershey's? IP: *.echostar.pl 09.03.04, 07:58
      Kimkolwiek jestes zapomnij o "Hershey's". Przy czekoladach "Godiva" (Belgia)
      czy "Valrohna" i "Jacques Bernachon" (Francja) to zaledwie czekoladopodobny
      substytut :-)
      • Gość: dev1 Re: Czekolady Hershey's? IP: 195.116.121.* 09.03.04, 11:41
        Problem w tym, że mi te amerykańskie nieszlachetne (tak, tak!) czekolady
        smakują baaardzo. Po prostu je lubię.
        I wielka szkoda, że nie można ich nigdzie kupić. :(
        • Gość: ultra75 Re: Czekolady Hershey's? IP: 207.159.92.* 09.03.04, 18:54
          Pod koniec maja lece do Polski - jesli jestes w stanie do tego czasu wytrzymac,
          to moge Ci podeslac pare po przyjezdzie :-)))).

PS. Od Hershey'a zdecydowanie wole Milke albo Ferrero, ale niektore moga byc -
          np. Symphony "czerwona".
    • bukfa Re: Czekolady Hershey's? 10.03.04, 05:19
      Dev, osobiscie nie cierpie Hershey's, ale jesli chcesz to moge Ci wyslac pare
      tabliczek (mieszkam w USA). Tylko napisz mi o jakie konkretnie chodzi
      (klasyczne brazowe?) i daj mi swoj adres pocztowy na priv.
    • Gość: Pewal Można je kupić w Warszawie IP: *.elartnet.pl 25.10.13, 16:28
      Można je swobodnie kupić w Warszawie. Sklep nazywa się Coś słodkiego.
      To sklep internetowy ale można odebrać osobiście.
      Pozdro
      • Gość: Kaja Re: Można je kupić w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 16:48
        Na Allegro jest taniej,sklep ma wysokie ceny do tego nie wystarczyło kaski na przetłumaczenie strony a nie każdy zna angielski...ja nie zaryzykuję...
    • Gość: bubu Re: Czekolady Hershey's? IP: *.dynamic.mm.pl 19.01.21, 21:20
      Bywają w sieciówkach Carrefour i Tesco w dziale z artykułami delikatesowymi... Baton milk chocolate with almonds 41g kosztuje 4,89 pln... Mnie te czekolady smakują bo przypominają mi moje własne próby zrobienia czekolady w warunkach domowych - przedewszystkim zaskakuje silny smak mleka w proszku przy pierwszym kęsie, który potem znika i czeko zaczyna być smaczna... Mimo wszystko nie jest to produkt czekoladopodobny ze względu na skład (masło kakaowe) - w czekoladopodobnych występuje olej palmowy lub kokosowy...
      • Gość: mmagi Re: Czekolady Hershey's? IP: *.rev.iq.pl 07.07.21, 15:45
        naprawdę komuś sie to przyda po tylu latach?
    • razemka Re: Czekolady Hershey's? 15.06.21, 13:30
      Sklepy ze słodyczami z USA, Carrefour, czasem są w Biedronkach i Lidlach.
    • sheppa Re: Czekolady Hershey's? 07.07.21, 15:01
      Kuchnie świata, jakieś sklepy ze słodyczami z USA, czasem Biedra i Lidl mają.
    • waria29 Re: Czekolady Hershey's? 11.08.21, 11:38
      Po co? Hershey's to najtańszy syf, nawet nasze biedronkowe są lepsze
    • korpomysza Re: Czekolady Hershey's? 21.09.21, 16:16
      przecież te czekolady smakują okropnie, już lepiej kupic jakies niemieckie albo z cadburry's
    • agness_38 Re: Czekolady Hershey's? 16.12.21, 10:56
      w carfurze widziałam
    • mimoza91 Re: Czekolady Hershey's? 12.01.22, 19:23
      Są często w Biedronce i Lidlu, na stałe są na dziale amerykańskim w carrefourze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka