hulieta 05.02.05, 10:36 zwracam sie do szanownych kolegow i kolezanek z prosba o pomoc!! boshe mam z pól kilo krówek i nie wiem co z nimi zrobic!! głownie chodzi mi o przepis na jakies ciasto z wykorzystaniem wyzej wymienionych ;o) z góry dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evamarija Re: krówki!! 05.02.05, 10:39 Zjedz, nie rob nic tylko zjedz zjedz zjedz. Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re:Tak tylko popuszczam wodze fantazji... 05.02.05, 11:08 Zrobić z nich kulę (lub inną bryłę), zamrozić i używać jako posypki do kremów, lodów lub deserów. Bierzesz tarkę trzesz i już... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulieta Re:Tak tylko popuszczam wodze fantazji... 05.02.05, 11:55 chyba ostatnie opady śniegu tak Cię zainspirowały ;o) w akcie desperecji byłabym gtowa to zrobić ;o) pozdrawiam julita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paguwa Re: krówki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:37 nie kumam w czym problem????? jak to co zrobić??? zjeść i się delektować tym cuuudownym smakiem, poz atym poł kilo krówek to tak neiwielka ilośc , że zniknie w mgnieniu oka. no a jeśli naprawde nie masz co zrobic z krówkami to ja i mój brzusio chętnei się nimi zaopiekujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś