ampolion 15.08.05, 03:54 Chleb, twarożek i... chatney! Takie ostro-słodkie, jakiekolwiek. Mnie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Twarożek po dziwacku 15.08.05, 16:33 Czemu nie?Ale ja wole bardziej na slodko:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Amploion, wcale nie po dziwacku, 15.08.05, 16:35 często tak jadam. Tawraóg przechodzi mi w najdziwniejszych kombinacjach (ostatnio nadziewałam śliwki twarogiem zmieszanym z papryką sproszkowaną i siekanymi orzechami włoskimi). Bo twaróg uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
heidiklum Re: Twarożek po dziwacku 15.08.05, 16:59 A ja mango chatney na chleb z zoltym serem i musztarda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reala Re: Twarożek po dziwacku IP: 194.146.128.* 15.08.05, 22:12 A ja zrobiłam dziś twarożek z cebulą, czosnkiem , papryką i ze szczypiorkiem (dodałam do twarogu tez kilka łyżek śmietany, aby ta mieszanina nie była tak gęsta). Twarożkiem tym smarowaliśmy kromki chleba, do tego herbata i kolacja z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt A to to już 15.08.05, 22:14 nie jest co prawda "po dziwacku" (jak dla mnie najnormalniej na świecie ;-) Nie znaczy to, że niedobre (bo ja np. uwielbiam i taka prościznę). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś