Gość: sisi IP: 195.116.133.* 30.04.03, 11:25 Czy mozecie podac przepis na te salatke? Bede bardzo wdzieczna. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmilla Re: salatka hawajska 30.04.03, 12:14 nie wiem czy to to, bo zazwyczaj nie wiem jak się nazywają sałatki które robię, ale może coś takiego:ryż, ananas, tuńczyk, majonez, sól, curry??? tak mi się kojarzy, bo zazwyczaj wszystko co z ananasem nazywa się hawajskie ;-)) ale może się mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: salatka hawajska IP: 195.116.133.* 30.04.03, 12:49 Dziekuje slicznie. Chodzilo mi o taka z piersia kurczaka, kukurydza. Wiecej skladnikow nie pamietam. Twoja tez brzmi fajnie. Pewnie zrobie ja nastepnym razem albo teraz jak nie zdobede przepisu:) Moze ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: salatka hawajska 30.04.03, 13:02 Gość portalu: sisi napisał(a): > Dziekuje slicznie. Chodzilo mi o taka z piersia kurczaka, kukurydza. Wiecej > skladnikow nie pamietam. ja coś takiego jadłam i to dawno temu, ale nigdy nie robiłam. nie pamiętam czy tam był ananas, chyba tak i na pewno pędy bambusa, majonez, sól, curry i to chyba wszystko. Dobre było, ale u mnie w domu raczej się nie jada sałatek z mięsam, więc nie miałam po co i komu robić ;-)) > Twoja tez brzmi fajnie. smakuje jeszcze fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: salatka hawajska IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.03, 20:49 Ja robie ja z: piersi z kurczaka ananas seler (w zapalke, gotowy, w kwasnej jak zurek zalewie) kukurydza majonez sol pieprz ew.1-2 kropelki tabasko Zamiast kurczaka mozna wziac kraby, szynke, indyka Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: salatka hawajska IP: *.tele2.pl 02.05.03, 22:33 kurczak, ananas, majonez - smak slodkawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: salatka hawajska 03.05.03, 18:23 moja kolezanka robi tak : kurczak wedzony, kukurydza z puszki, ananas, majonez - bardzo pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: salatka hawajska 05.05.03, 08:57 Robię coś bardzo podobnego: wędzony indyk, kukurydza, ananas, rodzynki, majonez i curry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: salatka hawajska IP: 195.116.133.* 05.05.03, 11:23 Dziekuje Wam wszystkim za przepisy. W koncu zrobilam cos takiego: piers z kurczaka ananas kukurydza starta gotowana marchew platki migdalowe majonez Wyszla bardzo dobra. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś