Gość: evro44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:16 w nawiązaniu do wątku o surowym kalafiorze mam pytanie.Czy sprawdzi się taka wersja sosu "tzatziki"(żle napisane)że zamiast ogórka dodam starty kalafior? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: dip kalfiorowy 20.07.07, 09:19 Dobrze napisalas:)Ale to juz nie bedzie to:)Kalafior jest bardziej suchy i nie tak soczysty jak ogorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evro44 Re: dip kalfiorowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:14 rozumiem, więc zostanę przy klasyce, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: dip kalfiorowy 21.07.07, 08:52 A mi sie wydaje, ze to moze byc fajne. Surowy kalafior ma mila, chrupiaca konsystencje i orzechowy posmak. Swietny pomysl, ale czosnek chyba by zabil ten subtelny zapach surowego kalafiora. Ja bym ten dip zrobila z koperkiem i odrobina pieprzu. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: dip kalfiorowy 21.07.07, 11:03 Dokladnie:)Ale wtedy nie byloby to tzaziki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: dip kalfiorowy 21.07.07, 17:41 Mozna by sie wtedy np uprzec, ze sa to 'cacyki'. I nikt by sie nie mogl przyczepic ;) Odpowiedz Link Zgłoś