areks72 21.01.13, 12:31 Witam. Wybieram sie wraz z rodziną do tego hotelu w drugiej połowie lipca b.r. Jadę tam samochodem. Czy ktoś był w tym hotelu, na co zwrócić uwagę. Proszę o porady. A może ktoś się wybiera w tym samym czasie tj. od 21.07? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areks72 Re: hotel Riu Helios Bay lipiec 2013 12.07.13, 22:45 ponawiam temat. Wybiera się ktoś do Obzoru do tego hotelu w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: hotel Riu Helios Bay lipiec 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.13, 10:10 To hotel kolos... jakie warunki nie wiem bo ogladalam go z zewnatrz. Plaza tuz kolo hotelu , mnostwo knajpek .....miejscowosc mila ,mala.Ja bylam w czerwcu w hotelu obok/odl.gdzies 200m/.I BYLO CUDNIE !!!!Czego i WAM zycze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
areks72 Re: hotel Riu Helios Bay lipiec 2013 07.08.13, 14:39 Byłem, wróciłem. Nic szczególnego, ogólnie czysto, jedzenie dobre. Woda w morzu niezbyt ciekawa często z glonami. Ogólnie na terenie hotelu straszna nuda jak w ośrodku rehabilitacyjnym dla emerytów. Najwięcej rodzin (30 -45 lat) z dziećmi. Po godz. 23 już prawie nikogo nie ma. Nuda. Miasteczko jak nasze Władysławowo tylko trochę mniejsze. Ogólnie Bułgaria nie zachwyciła mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: hotel Riu Helios Bay lipiec 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.13, 15:51 No to miales pecha bo widac nie trafiles na fajne towarzystwo, w hotelu obok byly rewelacyjne wieczory w Irish Barze i bawili sie ludzie w roznym wieku .O nudzie wogole nie bylo mowy /przez 2 tyg/ale to widac zalezy od zalogi ktora sie spotyka na wczasach przypadkowo.A przez dzien tez nie brakowalo atrakcji dzien byl za krotki. Mile zgrane towarzystwo to m.in udane wakacje. pozdrawiam ..... Odpowiedz Link Zgłoś