Dodaj do ulubionych

Do centrum Slonecznego Brzegu

IP: 46.151.136.* 11.04.16, 12:30
Proszę o poradę czym najlepiej i najtaniej podjechać do centrum SB,lub Nessebaru.Mamy hotel ok.3 km,do centrum.Nie mówię,że codziennie muszę podjezdzac,bo lubię spacery,ale pierwszy raz podjechałbym czymś dla orientacji w terenie.?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Do centrum Slonecznego Brzegu IP: 91.208.93.* 11.04.16, 13:41
      Jak nazywa się kompleks, to jest gdzieś na obrzeżach SB?
      • mamula-1 Re: Do centrum Slonecznego Brzegu 11.04.16, 14:04
        Mamy z mezem hotel Esperanto
        • Gość: gość Re: Do centrum Slonecznego Brzegu IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.16, 19:04
          W jedną i w drugą stronę są przystanki autobusowe i do Nesebyru i na drugi koniec SB - 1lv za głowę :). Za dzieci liczą chyba połówki. Niedaleko jest też deptak po którym jeździ ciuchcia na kółkach z wagonikami (taka atrakcja dla dzieci) - 3 lv za głowę też w jedną i w drugą stronę.
    • edmarafsan Re: Do centrum Slonecznego Brzegu 11.04.16, 18:25
      Z tego, co widzę, niedaleko Waszego hotelu jest przystanek autobusowy. Cena biletu to pewnie 1 lew od osoby. My tyle płaciliśmy z Nessebaru do centrum S.B. Spokojnie dojedziesz autobusem i do Nessebaru i do Słonecznego Brzegu.
    • Gość: Olga Re: Do centrum Slonecznego Brzegu IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.16, 18:29
      Działa bardzo sprawnie komunikacja miejska ,bilet 2 lata temu kosztował jednego lewa,ograniczenia są po północy.Co do taryf to należy ustalić wcześniej cenę(spytać recepcjonistę ile max można zapłacić)lub skorzystać z taryfy hotelowej.A,to już poza pytaniem przy kupowaniu wieczoru bułgarskiego należy ustalić czy będzie to wieczór dla międzynarodowej grupy,czy będą głownie Rosjanie(nie jestem homofobem)Ja przeżyłam szok poznawczy 6 Polaków i 500 Rosjan,ale uczciwie zostałam wcześniej uprzedzona przy wykupywaniu imprezy.
    • Gość: bell9 Re: Do centrum Slonecznego Brzegu IP: *.toya.net.pl 11.04.16, 20:17
      www.planinite.info/Transport_do_planinite/Avtobusno_razpisanie/Slanchev_Bryag/PICT0266.JPG autobus jeździ często, nawet do późnych godzin wieczornych. Opłata płatna w autobusie, nie jest wygórowana. Przystanek masz niedaleko hotelu. Autobusem dojedziesz nie tylko do centrum SB czy Nessebaru, ale możesz równiez pojechać do Rawdy,Pomorie czy Burgas. Bez problemu dojedziesz na lotnisko. Z hotelu Esperanto możesz plażą na piechotę dojść do Nessebaru, jest bliżej niż do centrum SB
      • mamula-1 Re: Do centrum Slonecznego Brzegu 12.04.16, 13:22
        Bardzo dziękujemy za Pinochet??
        • mamula-1 Re: Do centrum Slonecznego Brzegu 12.04.16, 13:23
          mamula-1 napisała:

> Bardzo dziękujemy za pomoc😃

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka