Gość: ciekawska IP: 195.116.251.* 22.07.05, 13:24 Lecę do Rawdy niedługo. Wiem że zdania na temat tej mieściny są bardzo różne. Czekam na jakieś pozytywy - bo plaża akurat najmniej mnie interesuje, a o tym pisze najwięcej turystów !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dami Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:06 W Rawdzie byłam w zeszłe wakacje, ogólnie mała dziura, ale taniej niż np. w Słonecznym Brzegu. Poza tym to łatwiej tu dostać jakieś typowo bułgarskie dania. Plaża niestety nie do polecenia- brudna, mała, ale za to warto iść poopalać się na skałki. Odpowiedz Link Zgłoś
kellys16 Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA 24.07.05, 11:01 Byłem w Ravdzie rok temu w sierpniu. Ogólnie mieścina mała i spokojna, można porównać do naszego Rewala, Niechorza, Dziwnowa itp. Blisko do Neseberu, autobus miejski kursuje co 2 godziny za 20 stotinek, jedzenie tanie i regionalne, jest jedna główna ulica na której toczy się życie całą dobę. Uważaj na kantory, na ulicy podają dobry kurs a przy kasie całkiem inny czyli do tyłu, w szcególności ten na poczcie! Jak będziesz chciał konkrety to napisz postaram się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA 25.07.05, 18:14 Wybieram sie do rawdy do Hotelu Boston, to ponoc w centrum. moze wiesz cos na jego temat?. Ile kosztuje autobus do slonecznego Brzegu? Który kantor polecasz?! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kellys16 Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA 26.07.05, 23:14 Ja korzystałem z kantoru na przeciw poczty. Hotelu o tej nazwie nie pamiętam, jest ich pełno a nazwy są różne, do Słonecznego Brzegu trzeba jechać przez Neseber tam jest przesiadka na pętli przy porcie, cena z Ravdy do Neseberu ok. 20 stotinek, drugi autobus do Słonecznego Brzegu tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:56 A z jakim biurem lecisz? Za ile i na ile? proszę o info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA IP: *.chello.pl 25.07.05, 21:33 lecę do Rawdy 30.07 na tydzień do hotelu Brigantina...czy bankomat w Rawdzie łyka wszystkie rodzaje kart - ponoć jest jakiś przy poczcie ??? w Słonecznym Brzegu 2 lata temu miałam problemy z wypłatą kaski z innych kart niż VISA pozdrawiam, Asia - zadowolona www.riwiera-turecka.inetpl.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondra18 Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA IP: 83.238.100.* 25.08.05, 10:01 Wybieram sie do tego samego hotelu, w ktorym bylas na poczatku wrzesnia. Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia - zadowolona Re: RAWDA - ??? BUŁGARIA IP: 195.116.251.* 26.08.05, 16:09 mfg.pl/galerie/riwiera-turecka/view.php?gid=10 w sprawie hotelu napisz do mnie na maila - mam fotki Brigantiny riwiera_turecka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś