Gość: conor IP: 83.16.105.* 27.07.06, 12:23 jade do obzoru z biura podrozy skarpa. moze ktos byl? prosze o info czy wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamilica Re: obzor+skarpa IP: 81.219.239.* 27.07.06, 14:29 Ja byłam 3 lata temu. Było super i tanio. Zakwaterowali nas w hoteliku o nazwie Morska Perla , ktory znajduje sie przy samej plazy. Niestety czesc naszej grupy mieszkala w duzo gorszych warunkach i miala dalej do morza. Gdybys miala/mial zamieszkac w Perle, to polecam. Mieszkanie, jadalnia na powietrzu i plaza w jednym miejscu. Jesli chodzi o dojazd, to wszystko bylo ok, tylko troche dlugo bo ok.35 h. Jest tam mozliwosc wykupienia kilku wycieczek. Polecam Stambul. Nie polecam natomiast wypadow do lokalnych miejsc gdyz rezydentka (wtedy byla nia niejaka p.Ewa, Polka bulgarskiego pochodzenia) bierze za duzo euro w stosunku do tego co oferuje. My pojechalismy z nia tylko raz i nigdy wiecej. Najczesciej na zadawane przez nas pytania odpowiadala:"nie wiem, sprawdze". Nieprzygotowana, niekompetentna, w ogole nie nadajaca sie do wykonywania tego zawodu. Najlepiej zebrac sie w kilka osob (nawet do 10)i wynajac lokalny busik (niedrogo), ktory zawiezie dokad chcecie. Kierowcy az sie prosza o to. A, ciezko tam porozumiec sie po angielsku, wiekszosc mowi tylko po rosyjsku. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conor Re: obzor+skarpa IP: 83.16.105.* 27.07.06, 15:06 wielkie dzieki. na pewno skorzystam z twoich rad. ale ja niestety nie jade do tego hoteliku. bede na prywatnych kwaterach. ale mam nadzieje ze nie bedzie zle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilica Re: obzor+skarpa IP: 81.219.239.* 27.07.06, 16:54 O ile pamietam Morska Perła to pensjonat wczasowy, w ktorym kwateruje biuro Skarpa. Hotelik to moje okreslenie. Moze tam zamieszkasz, chyba, ze juz wiesz gdzie. Zycze milego pobytu! Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś