Dodaj do ulubionych

obzor+skarpa

IP: 83.16.105.* 27.07.06, 12:23
jade do obzoru z biura podrozy skarpa. moze ktos byl? prosze o info czy
wszystko jest ok
Obserwuj wątek
    • Gość: kamilica Re: obzor+skarpa IP: 81.219.239.* 27.07.06, 14:29
      Ja byłam 3 lata temu. Było super i tanio. Zakwaterowali nas w hoteliku o nazwie
      Morska Perla , ktory znajduje sie przy samej plazy. Niestety czesc naszej grupy
      mieszkala w duzo gorszych warunkach i miala dalej do morza. Gdybys miala/mial
      zamieszkac w Perle, to polecam. Mieszkanie, jadalnia na powietrzu i plaza w
      jednym miejscu.
      Jesli chodzi o dojazd, to wszystko bylo ok, tylko troche dlugo bo ok.35 h.
      Jest tam mozliwosc wykupienia kilku wycieczek. Polecam Stambul. Nie polecam
      natomiast wypadow do lokalnych miejsc gdyz rezydentka (wtedy byla nia niejaka
      p.Ewa, Polka bulgarskiego pochodzenia) bierze za duzo euro w stosunku do tego co
      oferuje.
      My pojechalismy z nia tylko raz i nigdy wiecej. Najczesciej na zadawane przez
      nas pytania odpowiadala:"nie wiem, sprawdze". Nieprzygotowana, niekompetentna, w
      ogole nie nadajaca sie do wykonywania tego zawodu.
      Najlepiej zebrac sie w kilka osob (nawet do 10)i wynajac lokalny busik
      (niedrogo), ktory zawiezie dokad chcecie. Kierowcy az sie prosza o to.
      A, ciezko tam porozumiec sie po angielsku, wiekszosc mowi tylko po rosyjsku.
      Pozdrawiam
      Kamila
      • Gość: conor Re: obzor+skarpa IP: 83.16.105.* 27.07.06, 15:06
        wielkie dzieki. na pewno skorzystam z twoich rad. ale ja niestety nie jade do
        tego hoteliku. bede na prywatnych kwaterach. ale mam nadzieje ze nie bedzie
        zle. pozdrawiam
        • Gość: kamilica Re: obzor+skarpa IP: 81.219.239.* 27.07.06, 16:54
          O ile pamietam Morska Perła to pensjonat wczasowy, w ktorym kwateruje biuro
          Skarpa. Hotelik to moje okreslenie. Moze tam zamieszkasz, chyba, ze juz wiesz gdzie.
          Zycze milego pobytu!
          Pozdrawiam

Kamila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka