Dodaj do ulubionych

SKARPA TRAVEL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:14
CZY KTOS KORZYSTAL Z TEGO BIURA POZDROZY,CHODZI MI KONKRETNIE O WYJAZDY DO
BULGARII AUTOKAREM NO I JAKIE MAJA HOTELE??BEDE WDZIECZNY ZA INFORMACJE!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nush Re: Skarpa Travel IP: *.ip.gronet.pl 12.01.07, 11:05
      ja korzystalem w zeszlym roku, ale bylem na kwaterach prywatnych, w sumie bylem
      zadowolony. jedynym zgrzytem byla droga powrotna tzn rozwozenie do konkretnych
      miast. ale w sumie pozytywnie.
    • Gość: Bael Re: skarpa ok IP: 62.29.137.* 12.01.07, 11:40
      Ja byłem w zeszłym roku ze skarpą w Sozopolu, wyjazd autokarem. Co do podróży
      to nic złego nie mogę powiedzieć, wszystko ok. Co do pobytu też byliśmy
      zadowoleni, mieszkaliśmy w hotelu Coral, hotel *** więc wszystko było na
      wysokim poziomie. Byliśmy bardzo zadowoleni z podróży (choć bardzo męcząca)jak
      i z pobytu w samym Sozopolu. Jednym słowem polecam Skarpę.
      • Gość: wczasowicz Re: skarpa ok IP: *.bater.net.pl 17.01.07, 01:36
        • Gość: wczasowicz Re: skarpa ok IP: *.bater.net.pl 17.01.07, 01:43
          Ja byłem ze Skarpa w Bułgarii w 2005 roku,na dzień dobry autobus się spóźnił do
          Katowic o ponad godzinę ,po przyjechaniu do granicy okazało się że autobus nie
          ma stosownych dokumentów więc postój ok 2 godzin.Na miejscu spoko nawet
          fajnie ,ale z powrotem trzeba było jechac po turystów do Sozopala bo tam znowu
          zepsuł się autobus więc trzeba było zabrac tyle osób ile się dało .Ogólnie było
          dobrze ale tabor autobusowy w fatalnym stanie.
          • Gość: Ania Skarpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:10
            bylam w 20005 roku w Pomorie , mieszkalismy na kwaterach. Wtedy wszystko bylo ok
            na miejscu ale czytalam na forach ze w 2006r byly problemy z pokojami - a raczej
            ich brakiem i szukaniem wolnych miejsc przez biuro, duzy balagan itp. Podroz do
            Bulgarii mielismy ok, w powrotnej 2 razy policja zatrzymala nas w Serbii, a
            autobus spoznil sie po nas 3 godziny z Polski - podobno zlapal gume. Podroz
            prawie 30 godz. - dosyc meczaca. Jesli jeszcze sie wybierzemy to raczej
            samolotem :) Ale wszystko wynagradza pobyt - bylo naprawde rewelacyjnie.
    • Gość: Piotr Re: Skarpa Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:44
      Jedno z gorszych biur, ma mnóstwo wpadek. Fatalny, stary tabor autokarowy, byle
      jakie kwatery, nierzetelność, nieprofesjonalnych pilotów. Nazwisko szefa -
      Baran- w sam raz.
    • Gość: symeon Re: SKARPA IP: 212.244.175.* 22.01.07, 10:15
      byłem ze SKARPA w sierpniu w Pomorie. Autokary super, a noclegi mieliśmy w
      apartamentach(tzn mieszkaniach) a nie w hotelu. Generalnie jak za te pieniądze
      to bardzo fajnie, ale uwaga !!! nie ma zasady, że jak zapłacisz więcej, to
      nbędziesz się miał lepiej - zależy jak się trafi !!!
    • Gość: Andrzej Re: Skarpa Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:03
      Byłem ze Skarpa dwa razy w Bułgari.O biurze ,super biuro,kazdemu je moge z
      czystym sumieniem ppolecic.W 2005 rokuna granicy Slowackiej okazalo sie ze
      zabralem stare nieaktualne paszporty,powrot do Wroclawia i za tydzien znowu
      wyjazd do Sozopola BEZ ZADNYCH DODATKOWYCH OPLAT!!!!!
      Autokary ,rok 2006,porzadne,w super stanie technicznym do tego co czesto
      oferuja inni przewoznicy.Kwatery,pokoje goscine za te pieniadze to rewelacja.
      • Gość: rysiu Re: Skarpa Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:15
        Ale jaja!!!to ten troglodyta Baran jeszcze zyje
        • Gość: tur Re: Skarpa Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:30
          Baran ze Skarpy żyje, zmarł Baran z Almaturu.
      • Gość: Asia Re: Skarpa Travel IP: *.remedium.bochnia.pl 22.02.07, 14:03
        Dobre biuro, nowe autokary.
        Wróciłam!! zadowolona z imprezy narciarskiej w Dolomitach. A ci ,co narzekają ,to pewnie niewiele zwiedzili.
    • lukaszjurek Re: 10.02.07, 23:39
      Ze skarpy byłem 2 razy w Bułgarii. Polecam Obzor- milutkie, tanie i
      przesympatyczne miasteczko. Generalnie najtańsze ceny w Polsce, a co do
      stabdardu, to zależy kto co lubi. Wiadomo, za 800 PLN za 2 tygodnie ciężko
      oczekiwać cudów. Ale jak lubisz miło i bez luksusów spędzić wakacje, to jest to
      najlepsza oferta.
      Co do autokarów, to faktycznie katastrofa- jak jechaliśmy w 2006 roku, to
      jednej pani z luku bagażowego wypadł bagaż!!! I to chyba pół godziny po tym jak
      wsiadła do antenki (która jechała do Krakowa)- MASAKRA, świetnie sie jej
      wakacje zaczeły, niezazdrościłem. W drodze powrotnej tez awantury z autobusami,
      ciągłe przesiadki, nieporozumienia, kłótnie. Ale żeby to miało jakiś straszny
      wpływ na ocenę biura, to nie powiem. Po przyjeździe do domu o tym sie zapomina,
      a pamieta się te najfajniejsze rzeczy.
    • mbabecki skarpa travel 25.02.07, 23:36
      mbabecki@wp.pl

bylem 2 lata temu,warto

jak masz konkretne pytania to pisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka