Gość: OLEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:14 CZY KTOS KORZYSTAL Z TEGO BIURA POZDROZY,CHODZI MI KONKRETNIE O WYJAZDY DO BULGARII AUTOKAREM NO I JAKIE MAJA HOTELE??BEDE WDZIECZNY ZA INFORMACJE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nush Re: Skarpa Travel IP: *.ip.gronet.pl 12.01.07, 11:05 ja korzystalem w zeszlym roku, ale bylem na kwaterach prywatnych, w sumie bylem zadowolony. jedynym zgrzytem byla droga powrotna tzn rozwozenie do konkretnych miast. ale w sumie pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bael Re: skarpa ok IP: 62.29.137.* 12.01.07, 11:40 Ja byłem w zeszłym roku ze skarpą w Sozopolu, wyjazd autokarem. Co do podróży to nic złego nie mogę powiedzieć, wszystko ok. Co do pobytu też byliśmy zadowoleni, mieszkaliśmy w hotelu Coral, hotel *** więc wszystko było na wysokim poziomie. Byliśmy bardzo zadowoleni z podróży (choć bardzo męcząca)jak i z pobytu w samym Sozopolu. Jednym słowem polecam Skarpę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: skarpa ok IP: *.bater.net.pl 17.01.07, 01:43 Ja byłem ze Skarpa w Bułgarii w 2005 roku,na dzień dobry autobus się spóźnił do Katowic o ponad godzinę ,po przyjechaniu do granicy okazało się że autobus nie ma stosownych dokumentów więc postój ok 2 godzin.Na miejscu spoko nawet fajnie ,ale z powrotem trzeba było jechac po turystów do Sozopala bo tam znowu zepsuł się autobus więc trzeba było zabrac tyle osób ile się dało .Ogólnie było dobrze ale tabor autobusowy w fatalnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Skarpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:10 bylam w 20005 roku w Pomorie , mieszkalismy na kwaterach. Wtedy wszystko bylo ok na miejscu ale czytalam na forach ze w 2006r byly problemy z pokojami - a raczej ich brakiem i szukaniem wolnych miejsc przez biuro, duzy balagan itp. Podroz do Bulgarii mielismy ok, w powrotnej 2 razy policja zatrzymala nas w Serbii, a autobus spoznil sie po nas 3 godziny z Polski - podobno zlapal gume. Podroz prawie 30 godz. - dosyc meczaca. Jesli jeszcze sie wybierzemy to raczej samolotem :) Ale wszystko wynagradza pobyt - bylo naprawde rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Skarpa Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:44 Jedno z gorszych biur, ma mnóstwo wpadek. Fatalny, stary tabor autokarowy, byle jakie kwatery, nierzetelność, nieprofesjonalnych pilotów. Nazwisko szefa - Baran- w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symeon Re: SKARPA IP: 212.244.175.* 22.01.07, 10:15 byłem ze SKARPA w sierpniu w Pomorie. Autokary super, a noclegi mieliśmy w apartamentach(tzn mieszkaniach) a nie w hotelu. Generalnie jak za te pieniądze to bardzo fajnie, ale uwaga !!! nie ma zasady, że jak zapłacisz więcej, to nbędziesz się miał lepiej - zależy jak się trafi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Skarpa Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:03 Byłem ze Skarpa dwa razy w Bułgari.O biurze ,super biuro,kazdemu je moge z czystym sumieniem ppolecic.W 2005 rokuna granicy Slowackiej okazalo sie ze zabralem stare nieaktualne paszporty,powrot do Wroclawia i za tydzien znowu wyjazd do Sozopola BEZ ZADNYCH DODATKOWYCH OPLAT!!!!! Autokary ,rok 2006,porzadne,w super stanie technicznym do tego co czesto oferuja inni przewoznicy.Kwatery,pokoje goscine za te pieniadze to rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Skarpa Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:15 Ale jaja!!!to ten troglodyta Baran jeszcze zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Skarpa Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:30 Baran ze Skarpy żyje, zmarł Baran z Almaturu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Skarpa Travel IP: *.remedium.bochnia.pl 22.02.07, 14:03 Dobre biuro, nowe autokary. Wróciłam!! zadowolona z imprezy narciarskiej w Dolomitach. A ci ,co narzekają ,to pewnie niewiele zwiedzili. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszjurek Re: 10.02.07, 23:39 Ze skarpy byłem 2 razy w Bułgarii. Polecam Obzor- milutkie, tanie i przesympatyczne miasteczko. Generalnie najtańsze ceny w Polsce, a co do stabdardu, to zależy kto co lubi. Wiadomo, za 800 PLN za 2 tygodnie ciężko oczekiwać cudów. Ale jak lubisz miło i bez luksusów spędzić wakacje, to jest to najlepsza oferta. Co do autokarów, to faktycznie katastrofa- jak jechaliśmy w 2006 roku, to jednej pani z luku bagażowego wypadł bagaż!!! I to chyba pół godziny po tym jak wsiadła do antenki (która jechała do Krakowa)- MASAKRA, świetnie sie jej wakacje zaczeły, niezazdrościłem. W drodze powrotnej tez awantury z autobusami, ciągłe przesiadki, nieporozumienia, kłótnie. Ale żeby to miało jakiś straszny wpływ na ocenę biura, to nie powiem. Po przyjeździe do domu o tym sie zapomina, a pamieta się te najfajniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mbabecki skarpa travel 25.02.07, 23:36 mbabecki@wp.pl bylem 2 lata temu,warto jak masz konkretne pytania to pisz Odpowiedz Link Zgłoś