trzeci_nick 11.05.09, 14:45 Skoro nie wzięto ode mnie pieniędzy za jednodniowe leczenie szpitalne bezpośrednio przed i po wypisce - czy sprawę mogę uważać za zamkniętą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: Szpital IP: 94.254.151.* 11.05.09, 17:09 wydaje mi się, że tak. A korzystałeś(łaś) z jakiejkolwiek polisy? Bo jeśli nie to sprawa jest raczej zamknięta. Byłam tydzień w szpitalu z dzieckiem i nie wzięto ani hrywny za leczenie. Lekarstwa kupoałam sama, zapłaciłam tylko za swoje łóżko, to znaczy za pobyt osoby towarzyszącej dziecku. Ale było to chyba 35 hrywni. Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_nick Re: Szpital 11.05.09, 17:31 Byłem całkowicie nieubezpieczony, nie korzystałem z polisy. Zatrułem się jedzeniem. Zrobili mi chyba płukankę, jakiś zastrzyk i następnego dnia poprosiłem o wypis na własną prośbę. Nic nie mówili o pieniądzach, ale spisali dane z paszportu. Trochę się obawiam, że może będą próbowali przez ambasadę albo jakąś oficjalną drogą ściągać za to kasę. Swoją drogą ostrzegam przed jedzeniem zup w średniej jakości knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś