Dodaj do ulubionych

Problemy z logowaniem.

29.01.12, 15:23
Chwilę temu wszystko działało poprawnie, zmienione wczoraj hasło było akceptowane wczoraj i jeszcze kilka minut temu. Obecnie system odrzuca moje próby logowania informując, że hasło (to samo, nie zmieniane, chwilę wcześniej zaakceptowane) jest nieprawidłowo. Ktoś ma jakiś pomysł co się porobiło? Jakaś awaria jest?
Obserwuj wątek
    • squirk Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 00:47
      Haloo, dobry wieczór, czy są tu jacyś admini? Nadal nie rozumiem jakim cudem mogę logować się do poczty, pisać na forach i zalogować się na bloga, a nie mogę dodawać komentarzy jako ja, bo hasło - w trzech wymienionych przypadkach zaakceptowane - jakimś cudem nie działa. Anybody?
      • brezly Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 08:56
        Cos mam wrazenie, ze po jakichs nastepnych 72 godzinach otrzymasz rade "wyczysc ciasteczka". Co miewa czasem nieoczekiwane skutki uboczne.
        • squirk Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 10:44
          brezly napisał:

> Cos mam wrazenie, ze po jakichs nastepnych 72 godzinach otrzymasz rade "wyczysc
          > ciasteczka". Co miewa czasem nieoczekiwane skutki uboczne.

Bres smile
          Na tym polega administrowanie bloxem, serio?
          Ciasteczka wyczyściłam dwa dni temu, może mają coś lepszego do podpowiedzenia, bo sytuacja nadal taka sama - zalogować się mogę, komentowac własnych notek jako ja już nie, bo "podane hasło jest nieprawidłowe".
          • bartoszcze Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 11:48
            W zbyt wielu przypadkach działa...
          • brezly Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 15:11
            Na czym polega administrowanie bloxem to nie wiem. Wiem ze na klopoty kaza czyszcic ciasteczka. Ostatnio mi nawet to pomoglo, ale stary balwan, musialem zaczynac bardzo wciagajaca gre od poczatku, bo po skasowaniu TEGO ciasteczka juz serwer nie wiedzial ze jestem na przedostatnim etapie, kurcze.

Aha, Squirk, sprawdz czy inna przegladarka robi to samo. Poza wszystkim, pouczajace to doswiadczenie - zobaczyc jak wyglada internet pod IE.
            • squirk Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 19:14
              Bres - nie mam IE.
              Sytuacja bez zmian, nikt nie odpisał, nadal nie loguje mnie przy komentarzach, bajka po prostu.
              Cookies dawno usunięte, oczywiście.
              • brezly Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 19:47
                OK, to sprobuj inna przegladarka, albo z innego komputera, cos takiego.
                • squirk Re: Problemy z logowaniem. 01.02.12, 00:33
                  Będę musiała coś zainstalować, pod Ubuntu mam tylko FF.
                  Oczywiście nikt nie odpisał, kłopoty z logowaniem do komentarzy nadal są.
                  No nic, może pora pomyśleć nad przeniesieniem się gdzieś, gdzie ktoś pracuje i odpisuje na maile.
                  • brezly Re: Problemy z logowaniem. 01.02.12, 08:51
                    Jakiegos Safari, Opery, czego tam, nie da sie zainstalowac?

Proponuje wziac sie za rece, ustawic w koleczko i zaspiewac: "Stary Admin mocno spi...".
                    • squirk Re: Problemy z logowaniem. 01.02.12, 12:17
                      Oczywiście mogę sobie tu nawrzucać dowolnego badziewia tylko po to, żeby sie przekonać, że mam rację i że wyczyszczenie ciastek nic nie dało, bardziej ich przeciez nie wyczyszczę. Niemniej wolałabym, żeby obudził sie i odpisał jakiś admin.
                      PS. Sytuacja bez zmian, logowanie leży, odpowiedzi na maile brak.
                      • bartoszcze Re: Problemy z logowaniem. 01.02.12, 12:31
                        A na jaki @ pisałaś?
                        • squirk Re: Problemy z logowaniem. 01.02.12, 12:41
                          pomoc@agora, co ciekawe wcześniej jakoś byli w stanie szybko odpisywać, w końcu to ich praca, a nie działalność charytatywna.
                          • squirk Re: Problemy z logowaniem. 05.02.12, 15:56
                            Nic się nie zmieniło - nikt nawet nie kiwnął palcem żeby rozwiązać problem z logowaniem, o odpisaniu na maila nie wspominając.
      • bartoszcze Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 11:44
        Na tym forum, zwłaszcza w pilnych sprawach, to lepiej pisać @
        BTW mnie ostatnio odrzucało zapamiętane hasło po obudzeniu komputera, ale po zalogowaniu było już OK.
        • squirk Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 12:06
          Pisałam wczoraj i dziś, zobaczymy.
          smile
        • brezly Re: Problemy z logowaniem. 31.01.12, 15:06
          No bo tak jest jak sie komputery wiaze w siec sznurkami od snopowiazalek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka