Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:51 Czy macie namiary na jakies tanie spanie w Wilnie? może być schronisko lub hostel. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lithuania Re: Nocleg w Wilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:54 sprawdź w wyszukiwarce www.migracja.pl/index-hotele.html Odpowiedz Link Zgłoś
toya666 Re: Nocleg w Wilnie 28.03.06, 16:20 Znalazlam taki post, wiec wklejam: "co do noclegu polecam inne miejsce - tansze i czystsze od filaretai: nazywa sie to wilenskie centrum cos tam, numer telefonu: 52627870, 52613576...w lecie 2004 placilem tak 25 zeta za osobe w trojce, warunki naprawde dobre (ciepla woda, czajnik z woda, lodowka, posciel); lokalizacja - nie mam przed soba mapy, wiec bedzie z glowy: od glownego deptaka, idac od ostrej bramy do katedry, skreca sie w prawo przy mega kolorowej cerkwi, potem caly czas w dol prosto trzeba sie kierowac przez rzeke na wielki pomnik jakiegos aniola z traba - dalej trzymajac sie prawej strony dotrze sie do sporej wielkosci zelaznej bramy - to jest hostel, zapewne bedzie tam troche aut na parkingu za brama a przed budynkiem hostelu - panie w recepcji mowia po polsku...polecam Wilno! calosc od deptaka zajmuje 10-15 minut piechota..no i polecam knajpe z tradycyjnym litewskim jadlem na deptaku!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
toya666 Re: Nocleg w Wilnie 28.03.06, 16:22 Tak a propos; tez szukam czegos w Wilnie, bo chce sie wybrac z kumpelka w majowy weekend :) Ktos jeszcze jedzie? Napiszcie jaki srodek transportu wybieracie, skad jedziecie i jak zalatwiacie... Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina10 Re: Nocleg w Wilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:21 Też wybieramy się do Wilna na majowy weekend.Jedziemy w 4 osoby samochodem. Ze znalezieniem zakwaterowania był straszny problem. Wysłałam chyba ze 20 e-maili i wszędziej odpowiedź była negatywna-brak wolnych miejsc. Zaczynałam od 25-30 euro za pokój, potem doszłam do 70-80. Udało mi się cudem znaleźć apartament w centrum za 80 euro za 4 osoby. Więc ruszamy w trasę!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Nocleg w Wilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:53 Spróbuj jeszcze tu wysłać maila: stasys@apartment-vilnius.com Załatwialiśmy tam w ub.roku i wyszło 28 EUR/dobę za mieszkanko z jednym łóżkiem małżeńskim i rozkładaną wersalką. 3 osoby bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś