Dodaj do ulubionych

Nocleg w Wilnie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:51
Czy macie namiary na jakies tanie spanie w Wilnie?
może być schronisko lub hostel.
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: lithuania Re: Nocleg w Wilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:54
      sprawdź w wyszukiwarce www.migracja.pl/index-hotele.html
    • toya666 Re: Nocleg w Wilnie 28.03.06, 16:20
      Znalazlam taki post, wiec wklejam:
      "co do noclegu polecam inne miejsce - tansze i czystsze od filaretai: nazywa sie
      to wilenskie centrum cos tam, numer telefonu: 52627870, 52613576...w lecie 2004
      placilem tak 25 zeta za osobe w trojce, warunki naprawde dobre (ciepla woda,
      czajnik z woda, lodowka, posciel); lokalizacja - nie mam przed soba mapy, wiec
      bedzie z glowy: od glownego deptaka, idac od ostrej bramy do katedry, skreca sie
      w prawo przy mega kolorowej cerkwi, potem caly czas w dol prosto trzeba sie
      kierowac przez rzeke na wielki pomnik jakiegos aniola z traba - dalej trzymajac
      sie prawej strony dotrze sie do sporej wielkosci zelaznej bramy - to jest
      hostel, zapewne bedzie tam troche aut na parkingu za brama a przed budynkiem
      hostelu - panie w recepcji mowia po polsku...polecam Wilno! calosc od deptaka
      zajmuje 10-15 minut piechota..no i polecam knajpe z tradycyjnym litewskim jadlem
      na deptaku!!!"
      • toya666 Re: Nocleg w Wilnie 28.03.06, 16:22
        Tak a propos; tez szukam czegos w Wilnie, bo chce sie wybrac z kumpelka w majowy
        weekend :)
        Ktos jeszcze jedzie?

Napiszcie jaki srodek transportu wybieracie, skad jedziecie i jak zalatwiacie...
        Pozdr!
        • Gość: nina10 Re: Nocleg w Wilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:21
          Też wybieramy się do Wilna na majowy weekend.Jedziemy w 4 osoby samochodem. Ze
          znalezieniem zakwaterowania był straszny problem. Wysłałam chyba ze 20 e-maili
          i wszędziej odpowiedź była negatywna-brak wolnych miejsc. Zaczynałam od 25-30
          euro za pokój, potem doszłam do 70-80. Udało mi się cudem znaleźć apartament w
          centrum za 80 euro za 4 osoby. Więc ruszamy w trasę!!!
          Pozdrawiam
    • Gość: c# Re: Nocleg w Wilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:53
      Spróbuj jeszcze tu wysłać maila:

stasys@apartment-vilnius.com

Załatwialiśmy tam w ub.roku i wyszło 28 EUR/dobę za mieszkanko z jednym łóżkiem
      małżeńskim i rozkładaną wersalką. 3 osoby bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka