20laura20 04.08.10, 23:47 Witam Szukam noclegu w Pradze najlepiej w centrum albo blisko centrum.Maksymalnie do 60 zł za osobę.Czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce noclegowe. dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: speak Re: Praga-noclegi IP: *.lublin.mm.pl 07.08.10, 21:23 Polecam hostel STRAHOV, 15min do centrum - oczywiście jeśli nie macie zbyt wygórowanych wymagań. Pokoje czyste, z ręcznikami, mydłem. Jest to kompleks akademików które - jeśli są wolne pokoje - wynajmują dla turystów. W czerwcu ceny przedstawiały się na poziomie 1os-60zł, 2os-90zł. Łazienka duża na korytarzu. A dla ciekawostki - parking strzeżony w kompleksie 1,60zł/motocykl/doba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 O nie, tylko nie to 07.08.10, 23:09 Raz tam nocowałem i stanowczo ODRADZAM Te 15 minut to w praktyce 30 minut na Rynek Małej Strany. Akademiki w środku totalnie OBSKURNE, coś dla desperatów. Nie polecam żadnego konkretnego adresu, ale stronkę www.hostelsclub.com/index-pl.html Wpisać trzeba Republika Czeska Prague i podać planowany termin pobytu. Jest duży wybór. Polecam wybierać W ŚCISŁYM CENTRUM MIASTA. Zadu.ia są bez sensu, traci się mnóstwo czasu. No i proszę pamiętać, że jest wybór między łóżkiem, a pokojem prywatnym. To pierwsze oznacza zwykle niską cenę, ale np. spanie w jedym pokoju z 3 Amerykanami, 2 Rosjan i 2 Rumunów. To drugie więcej kosztuje. - <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15232">Księstwo Cieszyńskie< /a> Odpowiedz Link Zgłoś
20laura20 Re: O nie, tylko nie to 09.08.10, 23:53 Dziękuje...poszukam na pewno...jak by ktoś miał jeszcze jakiś fajny namiar to z góry dziękuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: O nie, tylko nie to IP: 193.219.126.* 12.08.10, 10:20 Witam! w zeszłym roku nocowalismy w hotelu Apoloon (nie wiem czy dobra pisownia) gorąco polecam,płacilismy 100PLN za pokuj dwuosobowy z sniadaniem, czysciutko ,klima,kibelek i prysznic w pokoju,moim zdaniem wysoki standart nowe meble (może jak nowe),pokoje w zadko spotykanej kolorystyce biały+ciemny braz,przystanek tramwajowy 50m od hotelu,samochud parkowalismy przed hotelem ale był to wekend,trzeba uwazac bo oni maja tam te kolorowe linie i trzeba wiedziec gdzi kiedy mozna parkowac,hotel ten ma swoja strone internetowa,musisz poszperac w internecie,ja wynajmowałem przez HRS.com ,zycze miłego pobytu,nam sie w Pradze bardzo podobało Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: O nie, tylko nie to 12.08.10, 11:14 Tu? www.hotelsprague.cz/guesthouses-pensions-prague/hotel-apollo-prague-c.php#top Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Praga-noclegi 16.08.10, 22:18 Spróbuj się temu przyjrzeć: www.pensionaugustin.cz/ W centrum to nie jest ale niedaleko stacji metra stąd dla mnie nie było żadnym problemem poruszanie się. Mieszkałam tam dwa lata temu, samochód stał na terenie posesji, a do centrum jeździłam metrem. Pokoje dość skromnie urządzone - trochę mi takie kolonijne przypominały (może kwestia mebli), ale czysto i niczego w nich nie brak. Śniadania na dole (w cenie) bardzo przyzwoite. Z panem można się porozumieć po polsku. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Praga-noclegi IP: *.system-sat.pl 19.08.10, 19:59 Polecam www.pensioncelestyna.cz - 30 minut drogi do centrum autobus + metro Odpowiedz Link Zgłoś