Dodaj do ulubionych

Gyula- kwatera

25.07.11, 21:55
witam!

wybieramy się z rodzinką kolejny raz na Węgry (traska: Hajduszoboszlo-Gyula-Szentes) od 8-15.08
Obserwuj wątek
    • Gość: Leonardo Re: Gyula- kwatera IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.07.11, 10:33
      W Gyula mogę polecić hotel - nie jest drogi, w cenie noclegu śniadanie i obiadokolacja, darmowy parking. Doskonała lokalizacja-na baseny to przejście na drugą stronę ulicy. Hotel toleruje zwierzęta.
      • Gość: ania Re: Gyula- kwatera IP: *.limes.com.pl 27.07.11, 10:46
        witam!

a jak sie nazywa ten hotel??? byłabym bardzo wdzieczna:):) ile kosztuje doba? jaki jest standard? pozdrawiam!
        • Gość: leonardo Re: Gyula- kwatera IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.07.11, 12:41
          Witam !!!
          W Gyuli byłem dwa lata temu 14 dni. Co do ceny należy poszukać w internecie aktualności bo i tam ceny galopują / w sobotę wróciłem z Egeru i Debreczyna / Hotel nazywa się Argo. Możesz poszukać na www.hotelscombined.com Ja go polecam ze względu na lokalizację / w szlafroku i boso przechodziłem na beseny /. Kąpielisko w Gyula jest jednym z piękniejszych na Węgrzech, położone w pałacowym parku wśród kwiatów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka