Dodaj do ulubionych

Tisaujvaros - Węgry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 09:50
Witam.
Czy był ktoś w Tisaujvaros w tym roku na wakacjach? Ja byłem tam trzy lata temu i bardzo mi się podobało. Planuję wyjazd w przyszłym roku i szukam jakichś namiarów na kwaterę /byle nie kemping/. Wtedy ciężko było coś znaleźć.Jeżeli chodzi o baseny,to bez zastrzeżeń natomiast samo miasto było bardzo senne i nie było w zasadzie co robić wieczorami.Czy coś się zmieniło w ogóle w tym miasteczku i na basenach? Ale głównie chodzi mi o jakąś niezłą kwaterę dla 6 osób w miarę blisko basenów.
Z góry dziękuje za informacje.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lisia312 Re: Tisaujvaros - Węgry 29.12.11, 14:51
      Anda, czy na kampingu są bungalowy? I czy kamping jest na terenie kąpieliska?
      • Gość: anda Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.alfaks.com 29.12.11, 21:57
        Nie mieszkałem na kempingu,ale z tego,co wiem i pamiętam są jakieś budynki /chyba drewniane/ na kempingu- pewnie mieszkalne.Kemping nie jest na terenie basenów,ale wiem,że mieszkańcy kempingu płacą połowę wstępu na baseny.
        Wybierasz się może do Tisaujvaros? Ja byłem tam już trzy razy i własnie w przyszłym roku mamy zamiar znowu powrócić w stare znajome strony.
        • lisia312 Re: Tisaujvaros - Węgry 29.12.11, 22:26
          mam kilka typów, ale jeszcze nie wybrałam.
          • Gość: anda Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.alfaks.com 29.12.11, 22:35
            Ok.Ja będziesz chcieć jakieś informacje na temat basenów w Tisaujvaros i w ogóle,to pisz na moją pocztę: anda.1970@interia.pl
            • Gość: andrasz Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.22.radom.pilicka.pl 29.12.11, 23:46
              Także 3 lata temu byliśmy w Tiszaujvaros. Pojechaliśmy "w ciemno" i znaleźliśmy kwaterę bardzo blisko basenów. Przemiłe starsze małżeństwo wynajmuje także dla urozmaicenia, bo córka studuije w Budapeszcie, a syn mieszka w Japonii. Gospodarze mieszkają na parterze, a na piętrze są 2 pokoje, w sumie chyba dla 6-7 osób. Z tego co pamiętam, nie było osobnej kuchni (tylko czajnik, talerze, itp.), stolik do jedzenia był na wspólnym korytarzu na piętrze. Chyba dlatego cena była niższa, niż średnia dla kwater w Tiszaujvaros, ale teraz nie pamiętam dokładnie, ile to było forintów.
              Gospodarze (Edit i chyba Tibor), sami z siebie zaprosili nas na wieczorne spotkanie na tarasie. Pamiętam, że siedzieliśmy z 5-6 godzin, częstowali nas palinką, tylko żona próbowała, a ja jako niepijący i dzieci piliśmy soczki. Ze wszystkich wyjazdów na Węgry w ostatnich latach, właśnie u tych gospodarzy w T-varos, miałem wrażenie najsympatyczniejszego przyjęcia.
              Przesyłam Ci namiary na maila.
              • Gość: tej Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.08.12, 20:55
                My też mielismy takie niesamowite wrażenia z pobytu ale w Tapolcy koło Miszkolca,przemili gospodarze ,częstowali kawą,palinką,owoce były ciągle na stole, wieczory schodziły nam na pogaduchach w języku rosyjsko-angielskim.
    • Gość: Laszlo Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.12, 20:41
      Czekam na Ciebie!
      Oferuję do wynajęcia mieszkanie naprzeciwko basenów w Tiszaujvaros.
      Mówię po polsku. Zapraszam.
      • Gość: anda Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.alfaks.com 15.01.12, 21:01
        Witaj.
        W takim razie napisz na mój adres coś więcej:
        anda.1970@interia.pl
      • Gość: malgorzata Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.krosno.vectranet.pl 07.05.13, 13:50
        witam.chcialam zapytac czy moge dowiedziec sie cos odnosnie noclegow blisko basenow.pozdrawiam
        • Gość: Laszlo Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.13, 13:16
          Małgorzato - nie wiem czy dla Ciebie jeszcze moja oferta jest aktualna, ale mam do wynajęcia w Tiszaujvaros mieszkanie naprzeciwko basenów termalnych. Pisz - j.balogh@interia .pl
    • milla1234 Re: Tisaujvaros - Węgry 17.01.12, 15:51
      Ja także szukam kwatery w Tisaujvaros, najchętniej w domku, z dostępem do kuchni.
      Tylko, że jadą z nami 2 pieski (grzeczne, nieduże) :)
      Może ktoś mógłby mi coś polecić?
      • Gość: Laszlo Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.12, 21:31
        Mogę polecić, podaj namiary.
        • Gość: anda Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 11:59
          Witam.
          Laszlo,napisz do mnie coś więcej na temat tej kwatery na adres:
          anda.1970@interia.pl

Pozdrawiam
          • Gość: Laszlo Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.12, 20:57
            Anda - napisałem 22.01.12 r.
            Pozdrawiam
            • Gość: artur Re: Tisaujvaros - Węgry IP: *.54.250.177.smlw-legionowo.pl 22.07.12, 00:49
              WITAM!
              Jestem zaintersowany wynajmem lokalu dla 5 osób w Tiszaujvaros w okresie 30.07-03.08. Prośba o inof koszt.
              A.Izdebski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka