Gość: pundu IP: 87.206.34.* 20.05.06, 08:41 Jaka miejscowość nad balatonem, najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Węgry 20.05.06, 16:07 Zależy do czego ... na południowym brzegu Siofok taki odpowiednik Sopotu a na północnym brzegu odpowiedniki Jastarni Balatonfurred i kolejnych z pięc Balaton...cos tam - płw Tihany i keszteli troche chyba większe niz pozostałe.... ano trzeba wybrac ... Odpowiedz Link Zgłoś
pundu Re: Węgry 20.05.06, 21:01 Ale mnie chodizło o opinie kogos kto tam był. Żeby napisał jaka miejscowość, jakie plusy i minusy, na co uważać, a co jest fajne. Dziękuje za twoja odpowiedź, ale troche mało szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Węgry IP: *.stg.pl 19.06.06, 09:18 ja osobiscie nie bylem ale bylem w hajduszoboszlo ipolecilem to znjomym i pojechali i nad alaton i tam gdzie ja i balaton to kicha taka opinia duzo ludzi drogo a jezioro zadna atrakcja ja osobiscie polecam hajd... i wogole wegry jest cieplo i ludzie bardzo mili jeszcze jedna zaleta tego miejsca ze wszedzie mowia po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ... Re: Węgry IP: 213.17.203.* 20.06.06, 11:16 chętnie podciągnę ten temat bo własnie postanowiłam pojechać na Węgry i szukam jak najwięcej informacji. Jak dojechać, gdzie mieszkać, jakie są ceny jedzenia...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Węgry IP: *.pke.pl 22.06.06, 07:09 Sam Balaton to faktycznie wielka kałuża - bajoro, Węgrzy się w niej nie kąpią, wolą ciepłe źródła. A wracając do tematu, nad Balatonem jest dużo miejscowości gdzie są ciełe źródła np Hewiz, Zalakaros. Ja byłem 2 lata temu właśnie w Zalakaros, mała mieścina z ciepłymi źródłami, do balatonu parę kilometrów, niedaleko Kesztley, Heviz, i inne atrakcje. Ceny przystępne, ludzi w normie Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś