198-3mk 03.05.10, 08:18 ŚWIATEŁKO ROCZNICOWE AGATKO... [*][*[ Odpoczywaj w Spokoju Aniołku, i opiekuj się swoją mamusią. Beata-mama Marcina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
999mamuska Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 09:37 Rocznicowe światełko pamięci.Niech dobry Bóg zawsze Cię za rękę trzyma.(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
mocnakrysia Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 09:39 Spoczywaj w pokoju i opiekuj się swoją mamą która bardzo Cię kocha. (*).Dla ciebie Halinko wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
margolka-and-more Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 09:42 Niech Ci tam będzie przestrzennie, słonecznie, szczęśliwie. I bądź zawsze blisko swojej mamusi. My tu wszyscy będziemy pamiętać - o Tobie i o Niej też. Nic się nie martw. (*) (*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1965 Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 12:05 Agatko, jesteś w mojej pamięci, w modlitwie. Śpij spokojnie Aniołku. I bądź najbliżej jak tylko możesz przy swojej Mamusi. A Ty Halinko nigdy nie trać nadziei, że spotkasz się ze swoją Agatką. Musimy w to wierzyć Halinko, musimy, bo to daje nadzieję na to, że to jeszcze nie koniec.. przytulam Cię mocno Grażyna,mama Patryni Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 13:33 W pamięci, sercach i modlitwie całej mojej rodziny- Agatka i Ty Halinko kochana. Trudny to dzień ale tak naprawdę kazdy jest trudny i im dalej tym trudniej bo tęsknota ogromna jak wszecgświat, nie daje sie jej ogarnąć. Nie patrz na innych rób co Ci serce dyktuje i pamiętaj że nie jesteś sama choć samotna bo bez Córeczki. Przytulamy mocno Ela z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
jower Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 13:49 Każdego dnia nie ma ich coraz bardziej... Przytulam Halinko z całego serca. Cóż więcej mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia764 Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 13:59 ....Pustka i żal po Tobie Agatko są wciąż takie same .... (*)(*)(*)(*)(*)(*) Halinko a dla Ciebie mam ten cytat: " jeśli wspierają Cię ludzie, którzy tego robić nie muszą to jest jedna z piękniejszych wartości na świecie …. " Odpowiedz Link Zgłoś
halas1961 Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 15:11 Dziękuję Wam za swiatełka wirtualne dla mojej Agatki. Jestem Wam bardzo wdzięczna. Jestem bardzo zmęczona dzisiaj, bardzo. W czasie mszy czyjaś mysl mi pomysł na nastepne dni przekazała. Napisze za kilka dni co tym sadzicie. Dzis taka jestem zmęczona... Halina- mama Agatki Odpowiedz Link Zgłoś
miramaria4 Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 15:51 Światełka Rocznicowe dla Ciebie Agatko (*)(*)Opiekuj się swoją Mamusią. Halinko, dla Ciebie dużo sił w te trudne dni i wiary. Mirosława-mama Mariusza Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: Dla Agatki.... 03.05.10, 17:01 (*)(*)(*)Agatce, a Ciebie Halinko tulę Odpowiedz Link Zgłoś
amberka2 Re: Dla Agatki.... 04.05.10, 00:25 Swiatelko dla Agatki. Niech spoczywa w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
agawyzga Re: Dla Agatki.... 04.05.10, 08:20 Światełko dla Ciebie Agatko....chwyć za rękę tam moją Madzie, a dla Ciebie Halinko dużo siły,której jak bardzo nam potrzeba... Agnieszka-mama Madzi Odpowiedz Link Zgłoś
first.marionetka Re: Dla Agatki.... 04.05.10, 10:26 (*)(*)(*)Agatce, a Ciebie Halinko przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś
halas1961 Re: Dla Agatki.... 04.05.10, 21:05 Raz jeszcze dziękuję za te wszystkie dowody pamięci i ciepłe słowa. Ta druga rocznica dla mnie bez porównania gorsza od pierwszej, bez porównania. Tak bardzo jak przez te ostatnie dni nie płakałam w dniu pogrzebu. Cóż trzeba od nowa się podnosic. Egzamin na prawko znów nie zdany(dziś). Czas nieodpowiedni, egzaminator nieodpowiedni chyba też. Halina-mama Agatki Odpowiedz Link Zgłoś