tonikigin 22.12.20, 16:20 Sześć miesięcy temu zmarła moja mama, miesiąc mój tata, mam 26 lat i nie wiem co dalej, zostałam zupełnie sama, nie mam rodzeństwa ani męża ..jedynie dalsza rodzinę, która się mną nie interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nida21 Re: Strata 26.12.20, 11:55 Dzień dobry! Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Nie napisałaś jacy byli dla Ciebie rodzice. Mam nadzieję, że Cię kochali i będziesz miała wspaniałe wspomnienia z nimi związane. Nie każdy posiada rodzeństwo i nie każdy dalszą rodzinę. Masz 26 lat i całe życie przed sobą. Na pewno to już ktoś Ci mówił, ale taka jest prawda. Mąż i dzieci też będą. Tak naprawdę to każdy człowiek jest sam, sam ze sobą, swoim cierpieniem fizycznym czy duchowym. Z czasem poznasz nowych ludzi, z niektórymi się zaprzyjażnisz, inni będą Ci bliscy. W tej chwili jesteś wolna i możesz robić w życiu co tylko chcesz i na co masz ochotę. Możesz np wyjechać za granicę i tam rozpocząć nowe życie. Życzę Ci aby Nowy Rok okazał się dla Ciebie rokiem szczęśliwym, pełnym spokoju i radości z nowego etapu w życiu i podjętych decyzji. Pamiętaj, że Twoje życie i jakie ono będzie jest w Twoich rękach. Odpowiedz Link Zgłoś