Dodaj do ulubionych

Gdzie GAZ we WROCŁAWIU???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:36
WITAM!

Mam od paru dni Lagune 97r. 1,8 benzyna Kombi.
Chce zalozyc instalace gazowa, ale nie mam pojecia gdzie we Wrocku albo
okolicy dobrze to robia. Nie musi byc koniecznie super tanio.
Zalezy mi na dobrej robocie za rozsadna cene.
I na marginesie ile taka instalacja kosztuje?
Prosze o namiary.

Pozdro
Maciek
Obserwuj wątek
    • Gość: KOrnel Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? IP: 217.153.67.* 30.06.04, 09:47
      Powiem Ci, gdzie napewno NIE zakładaj gazu - w ABART na Niskich Łąkach - ja
      niestety popełniłem ten błąd i się z nimi musze teraz strasznie użerać. Z tego,
      co słyszałem, to dobrą opinię ma zakład na Przedmiejskiej (nie pamiętam nazwy,
      ale zaczyna się na "M") - przy Legnickiej (za TGG, pomiędzy wiaduktami). A tak
      wogóle, to polecam www.autokacik.pl - tam możesz się sporo dowiedzieć.
      Powodzenia.
      • Gość: Robson75 Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.04, 13:56
        Dwa miesiące temu za namową znajomych użytkowników gazu zamontowałem instalację
        na Braniborskiej, firma nazywa się Sparko (www.sparko.pl). Póki co jestem b.
        zadowolony.
        Powodzenia
        • Gość: wawrob Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.04, 16:17
          Polecam firme SPARKO; to naprawdę dobrzy fachowcy (ul. Bogusławskiego, w
          garażu; firma wygląda jak slams ale nie przejmuj sie tym); niezłą markę ma niby
          też ABART na Niskich Łąkach, ale ja nie jestem zadowolony - przy serwisie mojej
          instalcji popełnili podstawowy błąd; zdaje się, ze ABARAT był dobry ale jakiś
          czas temu; oni szybko rozbudowują się i zdaje się, ze nie nadążają z jakością
          usług.
          • Gość: Maciek Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:58
            Dzieki za info.

Chyba spokrzystam z tego Sparko
            choc jak piszesz ze garaz tak wyglada to nie wiem czy sie nie przestrasze.

Pozdro
            Maciek
    • Gość: malutki Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? IP: 194.146.120.* 25.07.04, 22:15
      ja polecam jakart autogaz na legnickiej za kauflandem, koło niedokończonego
      parkingu wielopoziomowego (tereny warszatów). zakład czysty, goście znają się
      na rzeczy. na prawdę fachowcy. mam autko na gazie od 2 lat, przejechałem na
      instalce 80 tys. km i zadnych problemów.
    • wwu Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? 28.07.04, 18:06
      A ile taka sprawa kosztuje?
      • Gość: Maciek Re: Gdzie GAZ we WROCŁAWIU??? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 02.08.04, 12:09
        Mi zaspiewali w Gorzowie Wlkp. 2700
        Silnik 1,8 z katalizatorem - laguna 97
        Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka