Dodaj do ulubionych

electric service

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.13, 11:10
Witam chciałem się dowiedzieć więcej o tej firmie , może ktoś już miał z nią do czynienia .
Ja wysłałem do nich sterownik turbiny. Wszystko ładnie pięknie po kilku dniach miałem go u siebie , i tu jest zaczyna się problem skasowali mnie za nie naprawiony sterownik , gdy wysłałem do nich drugi raz nie dało to rezultatu a koszty wysyłek musiałem pokryć oczywiscie. Co to za firma ,??!

Obserwuj wątek
    • Gość: WARSZTAT zgierz Re: electric service IP: *.router8.tygrys.net 12.09.13, 11:14
      Naprawiam u różne sterowniki jako warsztat od około 6 lat i zawsze jest wszystko ok
      • Gość: seba Re: electric service IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 14.12.13, 14:40
        usuwałem tam dpfa w passacie i wszystko ok
    • Gość: pawel Re: electric service IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 25.11.13, 23:00
      Ja również naprawiałem u nich ster turbiny od forda mondeo już ponad rok temu i do dzisiaj jest wszystko ok.
    • Gość: Michu Re: electric service IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 24.12.13, 15:03
      Wiem że robią dpfy i chipy i wszyscy ich polecają.
    • Gość: robert.h Re: electric service IP: *.plastcom.pl 31.12.13, 11:16
      Ford c-max 1.6 dpf 3h cena bardzo ok w innym zakładzie chcieli wkładać emulator za 2 razy drożej tu Pan powiedział mi że mogą wsadzić emu ale wyjdzie to drożej niż na programie który zrobili mi za pół ceny emu w tamtej firmie i 2 lata gwarancji super
    • Gość: Mario Re: electric service IP: *.microchip.net.pl 22.07.15, 22:25
      PROSZĘ BARDZO
      Firma robi dobre wrażenie lecz nic poza tym :) nie potrafią dobrze położyć lutu w sterowniku pompy wtryskowej astra g DTI . Sterownik lądował u nich pięć razy i Twierdzili że jest oki, pieniędzy za sprzedany sterownik nie oddali mimo tego iż wymieniony sterownik był zakupiony u nich do końca twierdzili że jest dobry. Oddałem go do sprawdzenia komuś innemu i okazało się że tranzystor był źle zlutowany. NIE POLECAM
    • Gość: Mario Re: electric service IP: *.microchip.net.pl 26.07.15, 13:02
      Wstyd
      Firma robi dobre wrażenie lecz nic poza tym :) nie potrafią dobrze
      położyć lutu w sterowniku pompy wtryskowej astra g DTI . Sterownik
      lądował u nich pięć razy i Twierdzili że jest oki, pieniędzy za
      sprzedany sterownik nie oddali mimo tego iż wymieniony sterownik był
      zakupiony u nich do końca twierdzili że jest dobry. Oddałem go do
      sprawdzenia komuś innemu i okazało się że tranzystor był źle
      zlutowany. NIE POLECAM
    • Gość: Mario Re: electric service IP: *.microchip.net.pl 26.07.15, 13:11
      Prowadzę warsztat samochodowy od 1994 roku i różnie było lecz to co pokazała ta firma to śmiech na sali!!!!!!!!!!!!!
      Firma robi dobre wrażenie lecz nic poza tym :) nie potrafią dobrze
      położyć lutu w sterowniku pompy wtryskowej astra g DTI . Sterownik
      lądował u nich pięć razy i Twierdzili że jest oki, pieniędzy za
      sprzedany sterownik nie oddali mimo tego iż wymieniony sterownik był
      zakupiony u nich do końca twierdzili że jest dobry. Oddałem go do
      sprawdzenia komuś innemu i okazało się że tranzystor był źle
      zlutowany. NIE POLECAM
    • Gość: kamil Re: electric service IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.15, 23:20
      jesli chodzi o elektromechanika to korzystalem tylko z www.szwarcgruba.gda.pl/elektromechanika.asp Mam ich pod nosem wiec nie widze sensu wysylac gdzies do jakich innych warsztatow
      • Gość: robert Re: electric service IP: *.router8.tygrys.net 20.10.15, 14:14
        Naprawiałem tam wiele sterowników i zawsze wszystko było ok /
    • Gość: REMEK Re: electric service IP: *.router8.tygrys.net 20.10.15, 14:15
      jAK NAJBARDZIEJ NA tak mam warsztat w gdyni zawsze u nich robi programy do dpf
    • Gość: anonim Re: electric service IP: *.centertel.pl 17.01.16, 23:02
      NIE POLECAM ! Wycieli mi FILTR DFP, wgrali źle program i silnik zalewało i strasznie kopcił gorzej niż w ciągniku ! Byłem na reklamacji poprawili i było dobrze do następnego błędu jakim był tryb awaryjny, pojechałem na kolejną reklamacje okazało się, że coś znowy źle wgrali bo nie było diagnostyki i nie było wiadomo dlaczego włącza się tryb awaryjny - porażka, nie polecam. Na tą chwile już jest dobrze ale ile nerwów i jeżdżenia było nie potrzebnie :/ Jeszcze po wycięciu filtra zamiast mi go oddać to tłumaczyli się, że już dali do utylizacji, czyli zarobili 2 razy na mnie na wycięciu i na sprzedaży filtra bo był warty wiecej niż wycięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka