iza.bella.iza 23.12.15, 02:23 Najlepsiejsze życzenia świąteczne - coby, mimo wszystko, było Wam okropecznie fajnie we Wigiliję i przez następne trzy dni wolne;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 23.12.15, 09:26 Wzajemnie najlepszych. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 23.12.15, 10:00 Wielkopolska to czy Polska, te życzenia Wam składamy: ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA... resztę kombinujcie sami. :*) aga z rodzinką i psem :) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 23.12.15, 10:30 Otóż to, resztę się zorganizuje! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 23.12.15, 14:40 Uściskiwuję serdeczne i życzenia Śffiętego Spokoju i dobrego wszystkiego Wam składam. Raving Rabbids going Christmas Odpowiedz Link
magdolot Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 01:21 Zasyłam Szanownemu Państfu odrobinę deficytowego śnieżku wraz z oksymoronicznymi życzeniami miłości i ciepłości w wyścielonym tym puchem kąciku. I żeby bałwany się trafiały tylko ze śniegu zrobione. Bu! Odpowiedz Link
ketepud Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 08:14 Wszystkiego najlepszego pomimo kaczego szaleństwa, rodzinnych i pogodnych Świąt BN, no i oczywiście fajnych prezentów pod choinką wszystkim paniom i panom ze Dworum życzę. Odpowiedz Link
gat45 Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 09:09 Wszystkiego. Po prostu wszystkiego, pod warunkiem, że dobre i radosne. Niech nam wszystkim będzie lepiej ! Odpowiedz Link
smutas13 Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 09:09 Wszystkim Dworzanom miłych, spokojnych świąt:) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 09:56 Kochani Dworzanie, nie bacząc na nic siądźmy do wigilijnej kolacji, podzielmy się opłatkiem, cieszmy się prezentami, bądźmy razem, świętujmy i: Wojciech Młynarski - Róbmy swoje Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 10:03 Szczęścia, spokoju, życzliwego otoczenia. Dzisiaj, jutro i zawsze. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 24.12.15, 12:33 Na Święta, na Nowy Rok wszystkiego naj! Cierpliwości też, bo się przyda w nowym roku. Życzę Wszystkim. Odpowiedz Link
ta Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 25.12.15, 00:38 Radosnych Świąt Dworumki i Dworumiarze, utońcie w miłości swoich Bliskich, serdeczności, cieple i nadziei. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
ta Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 25.12.15, 00:42 Najmocniej przepraszam Szanownych Dworzan za sygnaturkę, która nie powinna się w życzeniach znaleźć. W skróconym formularzu nie było jej widać :(. Ave, wygumkuj ją, proszę. Idę do kąta... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dworzanie, niniejszym składam Wam:) 25.12.15, 09:39 Ja nie duda - cudów nie czynię ;) Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Bach! 26.12.15, 09:03 W drodze lecąc na roraty przynoszę dobrą nowinę: prezęt dla foruma: bi.gazeta.pl/im/9/3136/z3136719Q.jpg Coście uczynili z tym forumem?! Bach!!! Odpowiedz Link
scoutek last but not..... 26.12.15, 14:01 jestem zakręcona jak słoik, nie było mnie wewogle w okolicach ale wreszcie udało mi się wyrwać i jestem: WSZYSTKIEGO Wam życzę, czego tylko sobie wymyślicie: i w domu i poza i na ulicy i tam, gdzie ostatnio sami wkurzający ludzie są będzie lepiej, bo gorzej już było jak to było? zdrowia, bo resztę sobie sami załatwicie? albo szczęścia? bo ci na "Kursku" byli zdrowi? i życzenia netowe ostatnich lat: tym, którzy mi życzyli szczęścia i zdrowia melduje, że się nie sprawdziło, więc tym razem proszę o czek, biżuterię i talon na benzynę myślę o Was bardzo bardzo ciepło i wiem, że razem dużo przetrzymamy więc na pewno siły i humoru nam trzeba Odpowiedz Link