annamaria-live 24.11.09, 15:31 Dziewczyny doradźcie mi proszę, jak odzyskać na nowo siebie. Dwoje dzieci, mąż, harówa w domu, tymczasowo na wypoczynkowym a raczej opiece nad dziećmi, mąż zmęczony i zajety sobą.. Pomoc mu raczej nie w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebalda Re: odzyskać siebie 24.11.09, 15:59 Można się wyżywać w Internecie, odwiedzając takie fora jak to:) A podobnych jest wiele. To trochę żart, a trochę rada, bo czytanie o tym, że inni tez mają podobne problemy i jak sobie z nimi radzą czasami może być inspirujące i dawac pocieszenie. Mi to forum pomogło dojść do wielu ważnych wniosków. Pomogło ułożyć sobie w głowie różne rzeczy w odpowiednim porządku, zrozumieć wiele mechanizmów i czerpać z tego naukę. Na forach można też poznać wiele ciekawych osób. Moja koleżanka mówi: robi mi dobrze w głowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: odzyskać siebie 24.11.09, 16:01 Zrezygnuj z obsługi pana, no chyba że masz męża inwalidę, który takowej obsługi wymaga. Mąż zajęty sobą? To zrób panu mężowi niespodziankę, gdy wróci z pracy, wyjdź, wyłącz komórkę, cż złego stanie się, gdy znikniesz na 2-3 godziny, a dzieci zostaną z ojcem? Robiłam tak (ale bez wyłączania komórki) gdy dzieci były małe i na zmianę z mężem potrzebowaliśmy złapać od niech oddech. Odpowiedz Link Zgłoś