04.01.12, 10:35
Ty jesteś ekspertką Decorii i tkaninach jakie oferuje ta firma. Jak długu czeka się na roletę rzymską, czy jakość tkanin jest ok?
ja chciałabym taką? Chyba Twoja wnuczka ma w oknie podobną?
www.dekoria.pl/offer/product/74/334/0/Roleta-woalowa-Napoli
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: Metodiw 04.01.12, 11:43
      A tak nawiasem mowiac: Dzien dobry tongue_out
      Meto!!!!!! Co to za historia z Panem G na winietce?????????????????????
    • metodiw Re: Metodiw 04.01.12, 22:49
      Mogę wypowiadać się tylko na temat materiałów, które użytkujemy, do eksperta mi daleko.
      Anielka ma w pokoju roletę typu Padva z mechanizmem koralikowym z materiału Romantica, który wielokrotnie polecałam na forum.
      O woalach nic nie wiem, zresztą nie przepadam.

Jeżeli chodzi o czas oczekiwania, to bodaj do dziesięciu dni roboczych plus czas wysyłki. Doskonały kontakt ze sklepem, informują na bieżąco o statusie zamówienia.
      • joanka-r Re: Metodiw 05.01.12, 10:40
        dzięki.
      • felinecaline Re: Metodiw 13.02.12, 17:23
        Metus! Pozar-lo cie co czy co??????????????????
        • metodiw Re: Metodiw 13.02.12, 19:23
          Nieee, ale wróciłam zmarznięta z konferencji i się leseruję big_grin
          • felinecaline Re: Metodiw 13.02.12, 19:39
            No, juz sie martwilam, a dodatkowo jeszcze cos mi sie obilo o uszy o pozaze w Twojej okolicy smile.
            Grzej sie, leseruj sie.
            Ja robie "zimne nozki w galarecie", nie wiem sama co mnie naszlo w taka zime (wlasnie zaczelo "popuszczac".
            • metodiw Re: Metodiw 13.02.12, 19:53
              Mnie się na szczęście nawet nie obiło o uszy smile

Po dojechaniu na miejsce (co trwa ok. 2 godz. paskudnymi busikami) dowiedziałam się, że mają awarię prądu, więc jest ciemno, zimno (bo kaloryfery też nie grzały) i oczywiście, nie da się zagotować wody na kawę sad
              Jak zażartowała koleżanka: "wrzątek jest, ale zimny" big_grin Dzięki temu wszyscy bardzo się streszczali i zebranie trwało krócej niż zazwyczaj. Zięć się zlitował i przyjechał po mnie, więc i tak nie było najgorzej uncertain
              • felinecaline Re: Metodiw 13.02.12, 20:25
                No, to rzeczywiscie mialas przeprawe godna kombatanta.
                A okreslenie "zimny wrzatek" adoptuje do mojego almanachu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka