krzysztof_wandelt Wanda Rutkiewicz... ['] 12.05.12, 12:07 www.youtube.com/watch?v=84Wdq3s7zxs Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Wanda Rutkiewicz... ['] 12.05.12, 12:15 XX Rocznica odejscia do Palacu Krolowej Sniegu i Gor Odpowiedz Link
felinecaline Bozyszcze moich lat "cielecych" 21.07.12, 14:00 Andrzej Lapicki, zszedl na zawsze ze sceny zycia (')... Odpowiedz Link
niennte Re: Bozyszcze moich lat "cielecych" 21.07.12, 14:31 Moich też. Zmarł tak nagle i niespodziewanie (swoją drogą - piękna śmierć), że osłupiałam po przeczytaniu notatki. Był uroczym mężczyzną, zakochałam się w nim po "Lekarstwie na miłość" Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Byli... mineli... ['] 16.08.12, 20:32 35 lat temu... www.youtube.com/watch?v=1bT70oO2_-0&feature=related Odpowiedz Link
marguy Re: Byli... mineli... ['] 17.08.12, 01:28 Szostego sierpnia opuscil scene Erwin Axer, ostatni z wielkich polskiego teatru. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114877,12259994,Zmarl_Erwin_Axer.html Odpowiedz Link
jan.kran Re: Byli... mineli... ['] 18.08.12, 04:14 Dziewiatego sierpnia odszedl Jan Sawka. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Byli... mineli... ['] 31.10.12, 18:11 Odszedl nasz przyjaciel - co nie jest moze dziwne w towarzystwie z naszej polki, ale czlowiek wyjatkowy. Zawsze mnie wnerwial jako lekkoduch, wieczny chlopiec uprawiajacy tumiwisizm. Byl koszykarzem zawsze a wyuczony i zamilowania nauczyciel geografii. Mlodziez lal na odlew linijka za zachowanie, a oni go uwielbiali... poswiecal im tyle samo czasu co swojej posiadlosci w zieleni i wodzie. Byl wychowawca starej daty przekazujacym swoje pasje i wiedze... pozegnalem go tak jak umie okazac najlepiej... filmikiem www.youtube.com/watch?v=6KHLWSaRjeE&feature=youtu.be Odpowiedz Link
felinecaline Re: Byli... mineli... ['] 31.10.12, 18:49 Wspolczuje Wam, bo widac, ze dobrze bylo Wam razem... Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Byli... mineli... ['] 31.10.12, 20:40 mial wysciowo nowotwor brodawki Vatera i tylko dlatego ze byl wysportowany i silny zyl dwa miesiace dluzej niz prognozy... a rozpoznanie nastapilo pozno bo nie mial zadnych dolegliwosci do czasu gdy sie zrobil zolty i GROM Z JASNEGO NIEBA Odpowiedz Link
niennte Re: Byli... mineli... ['] 01.11.12, 12:36 Współczuję, Krzysztofie. A mnie zmarła ostatnia ciocia, starsza siostra mojej mamy. Miała 91 lat. Jutro jedziemy do Gliwic na pogrzeb. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Byli... mineli... ['] 05.12.12, 19:17 Dave Brubeck odszedl .... Dozyl 91 lat. Bardzo mi szkoda . lubilam Jego muzyke. Pamietam tez Go z koncertu wNicei w 1984 , gral tam ze swoimi synami , tez muzykami jazzowymi. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Byli... mineli... ['] 05.12.12, 23:51 wychowałem się również na jego muzyce www.youtube.com/watch?v=faJE92phKzI Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Byli... mineli... ['] 06.12.12, 15:43 2 grudnia odeszla Maria Foltyn (*) Tylko przez chwile byla wzmianka, a przeciez tak wiele zrobila dla polskiej kultury. Bardzo ja lubilam, Odpowiedz Link
jan.kran Re: Byli... mineli... ['] 06.12.12, 18:51 W dniu kiedy umarl Brubeck mialam posluchac Jego plyty , najslynniejszej. A w zasadzie zuzyc jako podklad muzyczny do roweru stacjonarnego w Kurorcie. Nie wiedzialam jeszcze ze odszedl... Jednak wybralam inna plyte ale jutro sie ide na rower znowu to sobie poslucham i powspominam... Odpowiedz Link