milage 30.08.09, 21:10 czy ktos słyszał? jak to działa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: powersteam 30.08.09, 21:21 Mam niejakie doswiadczenie z czyszczeniem ta metoda.(ejze, nie smiejcie sie, dotychczasowe bywalczynie tego foruma, ktore juz czytalyscie moje credo i spowiedz powszechna ;-D). Jest latwe i skuteczne (+ lub -, w zaleznosci od posiadanego sprzetu zapewne). Odpowiedz Link
milage Re: powersteam 30.08.09, 21:27 felinecaline napisała: > Mam niejakie doswiadczenie z czyszczeniem ta metoda.(ejze, nie smiejcie sie, > dotychczasowe bywalczynie tego foruma, ktore juz czytalyscie moje credo i > spowiedz powszechna ;-D). > Jest latwe i skuteczne (+ lub -, w zaleznosci od posiadanego sprzetu zapewne). jakie sa efekty? słyszałam że dużo lepsze niż czyszczenie środkami chemicznymi, czy ktoś może to potwierdzić? Odpowiedz Link
felinecaline Re: powersteam 30.08.09, 21:35 Na moje widzimisie o tyle lepsze, ze czyscisz sama para wiec oszczedzasz na wszelkich czyscidlach i unikasz rozprowadzania i pozostawania we wnetrzu ich zapachu. Radze zadac to pytanie raczej na "wystarczajaco dobrych paniach domu", ja nie jestem wystarczajaco dobra. Tzn jestem, wylacznie w skali mojego domu. Odpowiedz Link
milage Re: powersteam 30.08.09, 21:41 felinecaline napisała: > Na moje widzimisie o tyle lepsze, ze czyscisz sama para wiec oszczedzasz na > wszelkich czyscidlach i unikasz rozprowadzania i pozostawania we wnetrzu ich > zapachu. > Radze zadac to pytanie raczej na "wystarczajaco dobrych paniach domu", ja nie > jestem wystarczajaco dobra. > Tzn jestem, wylacznie w skali mojego domu. dziękuję, już to zrobiłam Odpowiedz Link