07.08.14, 11:49
obiektywizmu i rzetelności w necie. Może należałoby mniej wybiórczo podchodzić do tzw. opinii pacjentów? Z portalu "Znany lekarz" z dedykacją dla sąsiadek.

Ewa K.
11 marca 2014
Ocena: Bardzo dobry

Znakomity diagnosta. Konkretny, rzeczowy,profesjonalista. Miałam arytmię i nadciśnienie tętnicze. Dr T. ustabilizował je wręcz ksiązkowo.

Pacjent
11 marca 2014

Naprawdę nie rozumiem Państwa negatywnych opinii, zażalenia co do długości wizyty należy kierować do NFZu, który tym wszystkim steruje: liczba personelu medycznego jest nieodpowiednio niska w stosunku do liczby lekarzy, więc czas wizyty u dobrych lekarzy, do których zapisuje sie duża liczba pacjentów jest odpowiednio krótszy. Dokor T. jest najlepszym lekarzem u jakiego się leczyłem i niejednoktrotnie pomogal takze mojej rodzinie w diagnozowania trudnych przypadków specjalistycznych.

jan.sz
26 lutego 2014
Ocena: Bardzo słaby

Gdy byłem u tego lekarza to on wcale nie zwracał na mnie uwagi tylko coś pisał na komputerze i chichotał.

To bardzo ciekawa opinia, biorąc pod uwagę fakt, iż w gabinecie dr T. nie ma komputera. smile
/dopisek mój/

zeto
12 lipca 2013

Już od kilku lat jestem pacjentem Pana Doktora T. w przychodni kardiologicznej. Jest lekarzem o bardzo wysokich kwalifikacjach i doskonałym podejściu do pacjenta. Dzięki odpowiednio dobranym przez Doktora lekom uwolniłem się od nadciśnienia (które doprowadziło mnie do zawału) i ustabilizował się odpowiedni poziom cholesterolu. Obecnie czuję się bardzo dobrze i mogę odbywać długie wycieczki piesze i rowerowe. Podziwiam również pasję Pana Doktora, jaką jest pisarstwo Mało kto wie, że jest on laureatem konkursów literackich organizowanych dla dla środowiska medycznego. Dziękuję Doktorze.

Janowscy
11 lutego 2013

Jesteśmy wraz z mężem pod stałą stalą opieką Doktora w poradni,której gratuluję takiego specjalisty,podnoszącego jej renomę.Doktor rozmawia,bada i przepisuje leki,które uważa za stosowne ,a jeżeli występuje taka potrzeba,kieruje do specjalisty.Może nie należy do ludzi,którzy bawią się w dyplomację i mówi bezpośrednio,to co stwierdził i to co myśli,ale do lekarza nie idzie się na prywatne pogaduszki,tylko po pomoc,a Doktor takiej pomocy potrafi udzielić.B.J.J.

neuedorfer
27 czerwca 2012
Ocena: Słaby

przyjmuje również w przychodni kardiologicznej. przejął pacjentów po innym lekarzu, który już nie przyjmuje. Tamten badał mnie co 3-4 m-ce przez 15 min, a temu wystarcza 5 min. , a leki przepisuje mi takie jakie powiem [nie zaglada nawet do pokaźnej mojej teczki]. nastepna wizyta po 6 m-cach.

Hanna Kowalczyk
1 kwietnia 2012
Ocena: Dobry

Znakomity lekarz o olbrzymim wyczuciu diagnostycznym. Cała moja rodzina jest pod opieką Pana doktora - u każdego postawił celn rozpoznanie poparte szeregiem badań specjalistycznych. Po wieloletnich dociekaniach przyczyny dolegliwości wreszcie tarfiliśmy na osobę, która stawia znakomite i szybkie rozpoznania. Gorąco polecam, szkoda tylko, że Pan doktor przyjmuje tylko raz w tygodniu.

Obserwuj wątek
    • kicho_nor Re: A propos 07.08.14, 15:41
      Że laureat konkursów literackich.....

To dobrze.
      Wydaje mi się że elastyczny umysł ułatwia wykonywanie zawodu.
    • 1zorro-bis Re: A propos 07.08.14, 18:57
      a co Ty komu chcesz udowodnic? Ze WU nie jest wielbladem?big_grin
      Ci ludzie i tak lepiej wiedza....smirk
      • wscieklyuklad Re: A propos 07.08.14, 19:09
        Już kilka miesiecy temu, astronemus zapytany gdzie niby jest wpis, o jakim ciągle bełkocze, przyznał się do manipulacji, stwierdzając, że konfabulował.
        A teraz znów usiłuje konfabulować.
        Ja nie znalazłem w internecie żadnej strony, gdzie miałbym pisać hymny pochwalne wobec siebie jako pacjento/lekarza.

Astronemus też nie dotarł na taką stronę, gdyż TAKIEGO WPISU PO PROSTU NIE MA i aż dziw, że astronemus nie pamięta, że już przyznał się w tej sprawie do konfabulacji.

• hardy1 Re: A propos 07.08.14, 20:13
          WU, a nie ma leków na konfabulację? Może by komuś pomogły. Albo chociaż jakieś na pamięć. Gdyż na wyleczenie z zawiści to pewnie lekarstwa nie ma.

Czy warto tam zaglądać? Ja już dawno dałem sobie z tym spokój.
          • k.karen Re: A propos 07.08.14, 21:07
            WU, powiem Ci tylko, nie warto. Weź to olej z góry na dół.
            I jeszcze jedno, Ty jak zechcesz, to zwiedzisz następne kontynenty i podzielisz się z nami swoimi wrażeniami, własnymi słowami a nie opisami z przewodników turystycznych. Natomiast taka na przykład emerytowana sprzątaczka niemieckich biur, nawet gdyby się zes..., to lekarzem już nie będzie. smile
            • 1zorro-bis Re: A propos 07.08.14, 22:23
              no coz.....smirk
              Tak to jest jak sie samemu w zyciu nic nie osiagnelo.
              Wtedy sukcesy innych uwieraja jak wrzod na d.....big_grin
              • k.karen Re: A propos 07.08.14, 22:56
                1zorro-bis napisał:

> no coz.....smirk
                > Tak to jest jak sie samemu w zyciu nic nie osiagnelo.
                > Wtedy sukcesy innych uwieraja jak wrzod na d....
                .big_grin

Żeby tylko sukcesy, ale w tym przypadku to nawet cudze buty ich uwierają big_grin

A no, widzisz Zorro, a raczej jak mogłeś sam zobaczyć i sprawdzić - Prawda jest córką czasu
                big_grin Tyle że jak kiedyś trafią na jakiegoś psychopatę, a jest to bardzo prawdopodobne w świecie netu, to koniec może nie być zabawny...
            • sorel.lina Re: A propos 07.08.14, 22:51
              Wygląda na to, że nakarmiłam wygłodniałe wampirzyce.
              No, to mówię: STOP! Dalej niech się same karmią. smile
              • kicho_nor Re: A propos 07.08.14, 23:07
                A propos proposa- po co to było Sorel?
                • sorel.lina Re: A propos 07.08.14, 23:14
                  kicho_nor napisał:

> A propos proposa- po co to było Sorel?

No, po nic, fakt!
                  Czasem i mnie poniesie. Ale już THE END.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka