20.03.02, 07:13
U nas przyszla z deszczem, ale stosunkowo cieplo, 10°C jak wyglada w
Gliwicach???
Obserwuj wątek
    • Gość: @losza Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 07:07
      www.jt.kielce.opoka.org.pl/wiosna.html
    • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 11:05
      wyglondo na to ze w Glywicach jeszcze wiosny niyma.
      • ballest Re: Wiosna 22.03.02, 13:21
        U nas wiosna w pelni, bo mom pieronowou alergia, a szczegolnie na brzozy, ktore
        zaczynaja kwitnac, a to sa wlasciwie chwasty w lesie.
        • Gość: Ee Re: Wiosna IP: 157.158.202.* 22.03.02, 13:27
          Ale dziś w radio słyszałam, że cosik was pozalewało? to nie daj Boże w Twoim
          regionie też?
          • Gość: Ballest Re: Wiosna IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 22.03.02, 14:18
            Nie Ewuniu, to rejon Heidelbergu i rzeka Neckar, ale u nas tez duzo deszczu
            bylo.
            • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 22:47
              Jo je tysz z tego "klubu" tych typowych wiosynnych alergikow, ale narazie nic
              mi niyma. A wyloc u nos tysz nic niy wylouo.

Pyrsk !
              • Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.02, 23:48
                U wos niy, ale u nos, a alergia dostowom dwa razy, roz w Frankfurcie a za 4
                tygodnie w Gleiwitz, bo tam jest wiosna pozniej.
                • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:14
                  Ja, to zech tysz miou juz niyszczynscie doswiadczyc.
                  Nojlepiyj wyjechac kajsik za ocean, ale niy zawsze to przipasuje prawie w tym
                  czasie jak te pieronstwo we lufcie furgo.

PS

Wyglondo na to ize i wiosna moze byc przeklynstwym.

Pyrsk !
                  • Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:18
                    Wiem, ze na HELGOLAND nie bydam miou alergii, ale tam ynom idzie ryby chytac.
                    Jak sie dajom????
                    • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:26
                      Tam to ale we lato i w pelcmantlu idzie uazic.
                      A co dopiyro godac o wiosnie.
                      • Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:28
                        Ja, ale tam nie ma galezi a brzozow sowie so nie.;-)))
                        • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:33
                          Pieronskom zarazom do nos je tysz ale w powionzaniu z tom alergiom klimaanlaga.
                          To pieronstwo w robocie to mie kedys chyba do wscieklizny doprowadzi. Ale chyba
                          za fest zjazdzoma z tematu.
                          • Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:42
                            Jou mom w robocie bardzo slabe objawy alergii, najgorzej jest w doma i w
                            ogrodzie, no ijak przyjadam do Zernik, tam jest ta wiosna pozniej.
                            • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:47
                              Pomogo konsek czynste mycie wosow.
                              A jak bieresz te tabletki na alergia to zauwaz ize wosy po nich wylatujom jak
                              pieron(chyba zes juz je glacaty).
                              A terozki ida spac, bo jutro musza wczesnie wstanonc.

Pyrsk !
                              • Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:54
                                A kej te wlosy wylatuja, na glowie????
                                DOBRANOC moze dzisiej cos wymyslisz "pieronie"
                                jak sie to jutro przypomnisz ???
                                • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 06:29
                                  Wyspouch sie konsek i przipomniauo mi sie dzisiej ize juz bouo i je jutro.
                                  A te wosy wylatujom na gowie.

PS

Ida o weta ze juz zes je glacaty.
                                  A jo je stary hipis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka