ballest 20.03.02, 07:13 U nas przyszla z deszczem, ale stosunkowo cieplo, 10°C jak wyglada w Gliwicach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @losza Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 07:07 www.jt.kielce.opoka.org.pl/wiosna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 11:05 wyglondo na to ze w Glywicach jeszcze wiosny niyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wiosna 22.03.02, 13:21 U nas wiosna w pelni, bo mom pieronowou alergia, a szczegolnie na brzozy, ktore zaczynaja kwitnac, a to sa wlasciwie chwasty w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Wiosna IP: 157.158.202.* 22.03.02, 13:27 Ale dziś w radio słyszałam, że cosik was pozalewało? to nie daj Boże w Twoim regionie też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wiosna IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 22.03.02, 14:18 Nie Ewuniu, to rejon Heidelbergu i rzeka Neckar, ale u nas tez duzo deszczu bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 22:47 Jo je tysz z tego "klubu" tych typowych wiosynnych alergikow, ale narazie nic mi niyma. A wyloc u nos tysz nic niy wylouo. Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.02, 23:48 U wos niy, ale u nos, a alergia dostowom dwa razy, roz w Frankfurcie a za 4 tygodnie w Gleiwitz, bo tam jest wiosna pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:14 Ja, to zech tysz miou juz niyszczynscie doswiadczyc. Nojlepiyj wyjechac kajsik za ocean, ale niy zawsze to przipasuje prawie w tym czasie jak te pieronstwo we lufcie furgo. PS Wyglondo na to ize i wiosna moze byc przeklynstwym. Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:18 Wiem, ze na HELGOLAND nie bydam miou alergii, ale tam ynom idzie ryby chytac. Jak sie dajom???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:26 Tam to ale we lato i w pelcmantlu idzie uazic. A co dopiyro godac o wiosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:28 Ja, ale tam nie ma galezi a brzozow sowie so nie.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:33 Pieronskom zarazom do nos je tysz ale w powionzaniu z tom alergiom klimaanlaga. To pieronstwo w robocie to mie kedys chyba do wscieklizny doprowadzi. Ale chyba za fest zjazdzoma z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:42 Jou mom w robocie bardzo slabe objawy alergii, najgorzej jest w doma i w ogrodzie, no ijak przyjadam do Zernik, tam jest ta wiosna pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 00:47 Pomogo konsek czynste mycie wosow. A jak bieresz te tabletki na alergia to zauwaz ize wosy po nich wylatujom jak pieron(chyba zes juz je glacaty). A terozki ida spac, bo jutro musza wczesnie wstanonc. Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wiosna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.02, 00:54 A kej te wlosy wylatuja, na glowie???? DOBRANOC moze dzisiej cos wymyslisz "pieronie" jak sie to jutro przypomnisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 06:29 Wyspouch sie konsek i przipomniauo mi sie dzisiej ize juz bouo i je jutro. A te wosy wylatujom na gowie. PS Ida o weta ze juz zes je glacaty. A jo je stary hipis. Odpowiedz Link Zgłoś