carrramba 18.01.05, 19:19 baaaaardzo ciekawe forum. najważniejszy temat, to zona Egona Franke.gratuluje poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewerton zero plan 18.01.05, 22:17 Mylisz sie,najwazniejsza jest Twooooooja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: zero plan 18.01.05, 22:21 ewerton napisał: > Mylisz sie,najwazniejsza jest Twooooooja opinia. Aaaaaaaaaależ skąd. Mr ewerton. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: zero plan 18.01.05, 22:47 W jednej książce rozgrywającej się we Francji było: Carrrrrrramba, porrrrrrca miserrrrria! (no może tych r było mniej) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: zero plan 18.01.05, 22:52 We Francji ? Chyba we Włoszech, Bartoszcze ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: zero plan 18.01.05, 22:53 A jednak we Francji:))))) To był "Pan Samochodzik i Fantomas" :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: zero plan 18.01.05, 22:56 bartoszcze napisał(a): > A jednak we Francji:))))) > To był "Pan Samochodzik i Fantomas" > :DDDD A tego chyba nie widziałam, jakis staroć ? tak sadzę. Bartoszcze, to Ty masz 83 lata ? hehehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: zero plan 18.01.05, 22:59 carrramba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > A jednak we Francji:))))) > > To był "Pan Samochodzik i Fantomas" > > :DDDD > A tego chyba nie widziałam, jakis staroć ? tak sadzę. A pewnie, klasyka westernu:)) > Bartoszcze, to Ty masz 83lata ? hehehe :)) Nie demaskuj mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: zero plan 18.01.05, 23:01 ups, sorry. nie demaskuję, jeszcze zaśpiewaj "Chryzantemy złociste" :))/ja mam doskonałą wersję, ale niestety nie do zaśpiewania na forum :) /Kury/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: zero plan 18.01.05, 23:18 Juz kiedyś pisałem, że żona mi zakazała śpiewać w jej obecności (a leży w odległości dwóch metrów). PS. Żona jest ode mnie młodsza. Ma 18 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: zero plan 18.01.05, 23:35 bartoszcze napisał(a): > Juz kiedyś pisałem, że żona mi zakazała śpiewać w jej obecności (a leży w > odległości dwóch metrów). > PS. Żona jest ode mnie młodsza. Ma 18 lat:)) No to masz coś w sobie :)) Poleciała na takiego rupiecia? :)) Niech pomyslę... obstawiam portfel :)))Tak, w Twoim wieku to tylko portfel :))83 lata, piekny wiek , gratulacje . Piszesz , ze Żona o 2 metry a Ty klikasz ? zdecydowanie Twoim atutem jest portfel:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: zero plan 18.01.05, 23:41 carrramba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > Juz kiedyś pisałem, że żona mi zakazała śpiewać w jej obecności (a leży w > > > odległości dwóch metrów). > > PS. Żona jest ode mnie młodsza. Ma 18 lat:)) > > No to masz coś w sobie :)) Poleciała na takiego rupiecia? :)) Niech pomyslę... > obstawiam portfel :)))Tak, w Twoim wieku to tylko portfel :))83 lata, piekny > wiek , gratulacje . Piszesz , ze Żona o 2 metry a Ty klikasz ? zdecydowanie > Twoim atutem jest portfel:))) > > W tym wieku to już prawdopodobny jest stary portfel:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze DO WSZYSTKICH 19.01.05, 00:38 Uprzejmie informuję (donoszę) i przyznaję, że prawie cały ten wątek to oczywiste offtopicowe trollowanie, czyli czystej wody spam. Życzę jednak, aby w tym tsunami ordynarnego spamu i chamstwa, jakie zalało Forum Gliwice, wątek ten był jaskółką lepszego jutra. Najwyżej wyjdzie samotny biały żagiel, a FG będzie przeżywać 7 lat chudych. Czego nikomu nie życzę (i mam nadzieję, że okres chudy będzie trwać 7, ale tygodni, góra miesięcy..) Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś