Gość: Aqua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:25 Czy to prawda że wspólpracowales w zamian za obietnice wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodack2000 Re: rodak zdemaskowany? 26.06.05, 22:26 ty powninenes to lepiej wiedziec! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Niemcy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:54 Czemu na forum Gliwice jest tyle Niemców?! balest,Laband,Rodak i jeszcze inne polskie niemce(jak się o nich mówi).Wypieprzać na niemieckie fora@! Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: Niemcy, 26.06.05, 23:00 a co, slawetne polskie tradycje wypedzen sie tobie marza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: Niemcy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:03 Ilu swoich ziomków zakapowales? Donosicielstwo to wasza narodowa cecha, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: Niemcy, 26.06.05, 23:09 zadzwon do twego przelozonego, tak jak wczoraj i przedwczoraj dzwoniles, to sie dowiesz °) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Niemcy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:10 Przecież Wy tam już wszyscy jesteście i piszecie na polskich forach i dywersje robicie -5 kolumna, no teraz to juz 6. Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: Niemcy, 26.06.05, 23:12 nie wierz w to. V kolumna to kolejny polski mit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Niemcy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:16 Ile Wam Niemcy placa za robienie fermentu na polskich stronach,na podjudzaniu i nastawianiu jednych przeciw drugim?A zreszta czytajac was -rzygac sie chce wy faszysci! Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 napisz do mnie! 26.06.05, 23:22 przeciez to wy, wszechpolaczki jestescie faszystami! czy ja kiedykolwiek usprawiedliwalem tutaj jakiekolwiek niemieckie zbrodnie? bede wdzieczny, za cytaty! co do mojego zarobku, to placa lepiej niz polacy. jezeli chcialbys zmienic strone, wystarczy krotki email do mnie. GRUß!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: Niemcy, 26.06.05, 23:13 poczytaj lepiej o polskich zbrodniach podczas Bromberger Blutsonntag Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:15 poza tym wcale nie dziwne, ze np w katowicach w 1939 nikt polakow nie lubil. byli przeciez okupantem od przegranego przez nich plebiscytu. widze, ze masz duze braki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:20 Gowno mnie obchodzi to co bylo kiedys! teraz jest 2005r. i jedna Europa, i przestancie napuszczac jeden narod na drugi.Kto wam za to placi? Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:26 ty aquopodobny! zejdz w koncu na ziemie i przestan sie wulgarnie wyrazac. tego ciebie chyba w domu nie nauczyli, albo? :) i zapamietaj sobie raz na zawsze, wszechpolaczku maly! ze ja tutaj nikogo na innych nie napuszczam. tak jak wasi wielcy wieszcze (albo wieszczowie:, sorry za bledy, ale moja polonizatorka sie nie starala...)krytykuje polsko-narodowo-wszechpolacki zascianek!!! a profituja z tego wszyscy!!! o zarobkal juz napisalem. moj email tez masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 26.06.05, 23:29 Adasu, nikt nie placi - robimy to w czynie spolecznym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:35 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Adasu, nikt nie placi - robimy to w czynie spolecznym;-) a ja nie!!! a za uzyranie sie z takimi wszechpolackimi "intelygentami" jak adas albo aqua dostaje od paru miesiecy Schmerzensgeld! inaczej nie szloby tu wyrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:36 A jaki macie cel? Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 [...] 26.06.05, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:39 a maile do mnie z podaniem o prace i CV juz wyslales? tylki IQ-test bedziesz musial jeszcze zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:45 Ty faszystowska swinio,w.........j z naszego forum.I to ostrzezenie nie ma nic wspolnego z twoja narodowoscia,a tylko z twoimi pogladami,a raczej z twoja glupota i chamstwem. Caly czas nawolujesz do nienawisci rasowej,kulturowej i narodowej - to jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:48 a w ktorym miejscu? mozna ciebie prosic o cytaty? Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 poza tym, adamie 26.06.05, 23:50 lubie jak sie adam tak typowo po "polsku" podnieca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 26.06.05, 23:43 Gość portalu: Adam napisał(a): > A jaki macie cel? Destabilizacja, wskazanie zlych stron okupanta, zwrot granic, wprowadzenie Laciny jako jezyka ogolno obowiazujacego, uruchomienie zeglugi na kanale gliwickim, zagospodarowanie terenoe w okol zalewu plawniowickiego wedlud planow z 1936 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:47 ja ide w moich planach jeszcze dalej! nalezy wprowadzic lacine jako jezyk urzedowy na terenie calego kraju!!! nie tylko na ziemiach bylej Ostdeutschland!!! adamie, teraz mamy nawet wsparcie z watykanu, jak polak zrobil miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:51 Lacina to wsrod ludzi(poza grupa-med,farm,kler) juz martwy jezyk,tak samo jak wasze idee! Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 26.06.05, 23:53 Gość portalu: Adam napisał(a): > Lacina to wsrod ludzi(poza grupa-med,farm,kler) juz martwy jezyk,tak samo jak > wasze idee! to nie rozumiem, dlaczego adamie, adam sie az tak podnieca! poloz sie do lozka i cisnienie adamowi od razu sie ustabilizuje. gwarantuje! PS. no i zastanow sie w koncu nad uzasadnieniem 3. powstania slaskiego po przegranym przez polske plebiscycie! o to bede ciebie jutro pytal, tak wiec prosze, przygotuj sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:59 Sam nie wiem po co z wami gadam.Was juz sie nie da reformowac.Jak chcecie gadać o historii to zalozcie inne forum.Zal mi,ze na forum Gliwice nie mozna mowic po prostu o miescie i jego okolicach, bo wy i podobni do was wszystkich odstraszacie! Więc mowie teraz grzecznie-idzcie z tąd! Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 27.06.05, 00:07 badz logiczny. czy ja tobie zabraniam mowic o miescie i jego okolicach?! przestan sie osmieszac!!!! poza tym, chyba nie chcesz nam tutaj przekazac, ze gliwice nie maja historii? w ktorej okres po 45 jest tylko malym epizodem. Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: adam, to ty nie wiedziales? 27.06.05, 00:11 poza tym kim ty wogole jestes, ze chesz nas des Platzes verweisen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adam, to ty nie wiedziales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:48 pomieszanie z poplataniem Odpowiedz Link Zgłoś