Dodaj do ulubionych

weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice)

IP: *.e-zabrze.pl 05.05.07, 12:44
Witam
Szukam dobrego i w miare taniego weterynarza. Potrzebuje odrobaczyc i
zaszczepić dwa szczeniaczki (owczarki) Ktos moze poratowac jakims namiarem i
ewentualnie napisac ile takie cos moze kosztowac bo nie jestem w temacie za
bardzo.
Obserwuj wątek
    • Gość: glos_pszczynskiej Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:21
      Weterynarza 1-go kontaktu mam na toszeckiej, przed skrzyżowaniem z Jana Sliwki.
      Naprawde fajny i konkretny lekarz. Nie wyobrażam sobie zmienic na innego
      weterynarza. Szczepionka to wydatek 15-20 zeta - choc moja psia pamiec moze
      zawodzic. Zreszta pieniazki jakos mnie nie interesuja - zwykle wszystko funduje
      moj wlascicel. Taki to "cieżki" psi los.
      Z pozdrowieniami Oskar z Pszczynskiej.
      • Gość: glos_pszczynskiej Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:22
        Aha, no i oczywiscie chodzi o Glejwice. :)
        Pozdr.
      • Gość: beta Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: *.solarnet.silesianet.pl 06.05.07, 19:15
        to chyba ten sam weterynarz ktorego chwalilam na tym forum tylko ze w innym
        watku(polecam skorzystanie z wyszukiwarki). Przy ulicy Toszeckiej nie tylko
        pomoga zwierzatku ale i wysluchaja, doradza.
        Jeszcze raz napisze ze odradzam weterynarzy na Wojtowej Wsi- zlekcewazenie
        przez nich problemu(choroby) mojego psa sprawilo,ze musial zostac uspiony bo na
        ul. Toszecka trafil zbyt pozno. pozdrawiam
    • Gość: Maua Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: 195.82.167.* 05.05.07, 19:51
      Dobry i tani weterynarz - Rybnicka - sprawdzone niedawno ;)
      Podobno ma też lecznicę w Zabrzu...
      W porównaniu z tym, co widziałam w dwóch innych gliwickich lecznicach (nie
      piszę w których, co by antyreklamy nie robić) to ceny są niższe.
      Jeśli chcesz nr tel, to podaj maila - nie wiem, czy na forum można
      rozpowszechniać.
      • Gość: tiBag Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: *.e-zabrze.pl 07.05.07, 11:13
        Pisz smialo namiary, rybnicka dluga i szeroka, poprosze tez o dokladniejszy
        adres tego drugiego weterynarza z toszeckiej. Jakby co to moj mail:
        cactusek@gmail.com
        • Gość: beta Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: *.solarnet.silesianet.pl 07.05.07, 16:39
          weterynarz (sprawdzony) z ul. Toszeckiej to Pan Jacek Cymbryłowicz: tel.
          270 55 65.
        • Gość: Fiolka ^^ Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: 195.82.167.* 09.05.07, 17:50
          p. Krzysztof Słowik - 232 08 94
          (ul. Rybnicka 24)
    • Gość: Jola Rybnicka weterynarz IP: *.ip.netia.com.pl 10.04.14, 10:16
      Weterynarz na Rybnickiej w Gliwicach jest świetny, szybko leczy, nie naciąga.
      Godziny otwarcia są długie i dostosowane tak na dobrą sprawę dla każdego
      • Gość: Janusz Re: Rybnicka weterynarz IP: *.ip.netia.com.pl 22.04.14, 12:42
        Sprawdzony lekarz ten na Rybnickiej- też polecam
    • Gość: Wojtek lekarz IP: *.grakom.pl 03.05.14, 18:02
      Ja też bardzo polecam pana Krzysztofa Słowika. Lekarz zna się na swojej profesji. Mojemu Psu wyskoczyła czerwona plama w pachwinie tylnej łapy. Leczenie szybkie i bezbolesne dla psa. Nie zapłaciłem dużo. Leczę, szczepię psa już od lat i mogę z czystym sumieniem polecić tego lekarza.
      Pan Krzysztof ma lecznice w Zabrzu na Młyńskiej i w Gliwicach na Rybnickiej
      • Gość: Krystian Re: lekarz IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.14, 07:20
        Widzę, ze ten lekarz nie tylko zna się na małych zwierzątkach ale i na tych całkiem dużych. U mnie leczy świnie i krowy. Wiedza medyczna godna pozazdroszczenia. Ja też chwalę sobie tego lekarza
    • Gość: adams Re: weterynarz (Zabrze Gliwice i okolice) IP: *.dyn.nltelcom.net 16.10.15, 13:16
      a ja mojego mixa lecze u mlynarskich w zabrzu i opieke ma godna pozazdroszczenia, przy kastracji byl slabiutki, ale szybko doszedl do siebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka