Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:41 Jak to dobrze zech je tak daleko od Margotki. Tu mie nic z jyj strony niy grozi. Czego zresztom i wom zycza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolcero Re: Napad na Margotka II 28.08.03, 17:45 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Jak to dobrze zech je tak daleko od Margotki. Tu mie nic z jyj strony niy > grozi. Czego zresztom i wom zycza. 1. Pod latarnia najciemniej ;) 2. Od walki z tym bluszczem to margotka moze byc dalekosiezna i sie nie bedzie paprala byle kim pod stopami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:47 Wszyskim polecom kury samoobrony. Podobno Ee juz taki zrobioua. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: ups 28.08.03, 17:49 Gość portalu: Szwager napisał(a): > kursy Kury byly lepsze hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 28.08.03, 17:53 Widzisz? Ma lotnictwo z bombami jadrowymi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:56 Ale to przeca samoloty mauego zasiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 28.08.03, 17:57 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Ale to przeca samoloty mauego zasiegu. No tak, pewnie dlatego, ze do samoobrony :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Wiym, wiym, wiym!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:49 Juz wiym, tosam narazie jeszcze wcale niy boua Margotka, to bou ino jedyn klon. Tera je wszysko klar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:54 Ale tera naprowdy domy juz naszyj Margotce konsek ochuononc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 28.08.03, 17:56 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Ale tera naprowdy domy juz naszyj Margotce konsek ochuononc. No chyba, ze sama zacznie.... :-X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:57 no chyba ze tak, wtedy to caukiem cosik inkszego przeca! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 28.08.03, 17:58 Gość portalu: Szwager napisał(a): > no chyba ze tak, wtedy to caukiem cosik inkszego przeca! Ale na pewno nie da sie podpuscic. na pewno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 17:58 Jak to bouo? Margotka je wrazliwa, abo drazliwa? Juz som niywia - kule na mole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 06:19 No ja, juzas jakes wymowki mo naszo Margotka, a to bluszcz pospolity, a to kabelek przeciynty, a to fajer w jakyjs londynskyj knajpie. a wszysko na koszta inkszych, kere muszom sie miec na bacznosc przed naszom Margotkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 06:56 Obejz ino Margotko, Tyn nosz Ballest Cie nic niymo odwagi ponapasztowac. Ciekawe poczamu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Napad na Margotka II IP: Proxy:* / 10.145.112.* 29.08.03, 07:02 Szwager, wiysz poczamu, bo jou wiym, kto Margotce kabel uciou, a nie chcam go wyzdradzic, bo jou wiym, jak uona wajaua bydzie, ze ji mom pedziec, kto bou taki miondrala! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 07:03 To Ty go tysz znosz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 14:13 Margotko jak tam kabelki? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 15:07 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Margotko jak tam kabelki? Zaczynam podejrzewac, ze sama go sobie schowala, zeby nie rozmawiac... :(( I tylko sciemnia z tymi 2 zl i kafejka, jak znajdzie jakas riposte :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 15:23 Czyli popeunioua przez nos wirtualne sepuku(pieron wiy jak sie to szkryflo). Margotko niyrob tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Napad na Margotka II IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.03, 19:45 Szwager a naszy frelki dali niy ma !! jou ci godom, kabel jest przyciynty, ale zodyn nie wiy kaj? Margotka dzisiej sama plewi, bo bluszcze zarostajom, a uona przeca jest opiekunkom tych chwastow ! Tak richtig, to se Ee dziwiam, ze z niom i jej bluszczami porzidku nie zrobiyla ! Pyrsk The "o"kropny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 19:55 A mozno to Ee jyj tyn kabel przegryzua ajnfach? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka II 11.09.03, 21:41 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Margotko jak tam kabelki? któryś z Was albo waszych ludzi przecina mi drugi raz ten kabel, jak dorwę - to powyrywam - kabelki - po jednym - po kolei - aż niczym nie będzie mógł ruszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.03, 21:46 a jo by pedziou - to bou jakis ..... Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:00 oczajdusze, psubraty, wszetecznicy - ośmielacie się kłam mi zadawać i o tchórzostwo posądzać ??????????? końmi włóczyć po majdanie ............... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:07 uobejrzita, uobejrzita, a kto naszy Margotce tyn kabel flickowou? Oj, oj przeca to hanys nie zrobiu? Margotko, a mosz co najmniej kolana zdarte, bo plewienie to nie pokazywanie paluszkiem, co kto robic mou!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:13 ballest napisał: > Margotko, a mosz co najmniej kolana zdarte, bo plewienie to nie pokazywanie > paluszkiem, co kto robic mou!:-) teraz to naprawdę przesadziłeś - to już nawet do głupiego żartu się nie kwalifikuje Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:14 ballest napisał: > ...bo plewienie to nie pokazywanie paluszkiem, co kto robic mou!:-) jeszcze ostatnie pytanie - który to jest tak uciemiężony że Wam się skarży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 20:26 couko brygada mynczynnikow - bajtle inkluzywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager ps IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 20:26 Ale mi sie udauo ze tym bluszczym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:27 Margotko, nie uobrazej sie, bo mnie sie nikt na Ciebie nie skarzy, ale moj szwager mou dobrou Quella ! Gosiu ale jak sie tak nerwujesz, to zdziebeczko prowdy w tym je ? PROWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:32 Szwager, taki gosc co jim pomogou , - juz se chciou na zadnie nogi stanonc, ale pedziou "z kuli jeji kompetyncyji" zech se nie uopdpoworzou! Zol mi go bouo!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 17:28 ballest napisał: > Szwager, taki gosc co jim pomogou , - juz se chciou na zadnie nogi stanonc, > ale pedziou "z kuli jeji kompetyncyji" zech se nie uopdpoworzou! > Zol mi go bouo!! otóż wierutne kłamstwo - NIE MA takiego człowieka, który by nam "pomagał" - czterech panów pracowało częściej lub rzadziej - trzech dziś "sprawdziłam" - czwartemu pozwoliłam ;-) wyjechać na urlop = wprawdzie mówił że na Pomorze, ale jeśli - to to jest ten agent judaszowy - niech no tylko wróci ....- może lepiej niech już prosi o azyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:29 Hi,hi,hi! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:12 meg_s napisała: > otóż wierutne kłamstwo - NIE MA takiego człowieka, który by nam "pomagał" - > czterech panów pracowało częściej lub rzadziej - trzech dziś "sprawdziłam" - > czwartemu pozwoliłam ;-) wyjechać na urlop = wprawdzie mówił że na Pomorze, ale> jeśli - to to jest ten agent judaszowy - niech no tylko wróci ....- może lepiej> niech już prosi o azyl Juz nie wiem czy nie lepiej wziasc lopate i samemu sie zakopac :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:15 No mozno wtedy by Margotka Ci konsek pomogua Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:26 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No mozno wtedy by Margotka Ci konsek pomogua I zaszadzila te cholerne, ochraniane bluszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:27 No, ona dba o bluszszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:45 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No, ona dba o bluszszcze! Ale zombie maja przesrane (LOL) - co chwiele ich Meg wyciaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka II 29.08.03, 20:32 ballest napisał: > Gosiu ale jak sie tak nerwujesz, to zdziebeczko prowdy w tym je ? PROWDA! otóż NIEPRAWDA - zapier..... jak durna idiotka niemal codziennie, wieczorami jeżdżę podlewać - poza L. widuję jekieś niedobitki jedynie w soboty (a ostatnio i to nie) a Ty mi tu ...............imputujesz że poganiam innych a sama nic nie robię? no więc oświadczam - NIE MAM ZA GROSZ POCZUCIA HUMORU, kiedy jestem tak zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 20:35 To co, uwierzymy naszyj Margotce aby troszka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager do Ballesta IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 20:37 Suchej Ballest, nic naszyj Margotce juz niy amputuj lepiyj, he,he!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Do Ty co szpasu nie znou! 29.08.03, 20:45 Poslymy tam kogos co bydzie naszy Margotce te bluszcze podlywou ! Margotka, 05.09.2003 przijedzie tam kolego uody mnie , Twoja kolezanka go juz znou, napisz co uon podloc i wyplewic mou, jou sie uo to postarom, ze uon to zrobi! To je ANGEBOT !!! Mom posuac pajcza jako gyschynk:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Do Ty co szpasu nie znou! 29.08.03, 20:47 ballest napisał: > To je ANGEBOT !!! > Mom posuac pajcza jako gyschynk:-))) możesz ten fragment przetłumaczyć (Geschenk rozumiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Ty co szpasu nie znou! 29.08.03, 20:55 Chyba "bat" !!! ale nie uobrazej sie, bo uon je do tego przyzwyczajony, bo w doma tysz tyn problym mou (Zart) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Do Ty co szpasu nie znou! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.03, 22:34 Meg ! jak jou widzam, Ty bardzo fajnie po niymiecku szkryflosz, ale po Ciebie sie mogymy wszystko spodziywac ! Pyrsk ballest Aha, za nasze nieznocne "pijawki" przeproszom, to bou tylko szpas !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Do Ty co szpasu nie znou! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:08 Ach kaj tam szpas, to bouo czysto i zywo prowda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 21:59 A sam ekstra do margotki test na poczucie humoru. rozrywka.onet.pl/psychozabawy/humor,psychozabawy.html Margotko podej nom potym wynik tego testu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:04 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A sam ekstra do margotki test na poczucie humoru. > > rozrywka.onet.pl/psychozabawy/humor,psychozabawy.html > > Margotko podej nom potym wynik tego testu!!! no czekamy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:08 Szwager, bitte nie gorsz naszy szefowy, bo uona na razie na to humoru za bardzo nie mou!!! Myslam, ze jak juzas wszystko poleci po ji mysli, to mogymy jom juzas zdziebeczko za wosiczki pociongnoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:14 przeca dzisiej fajruje, to i humor musi miec Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:17 Gość portalu: Szwager napisał(a): > przeca dzisiej fajruje, to i humor musi miec Taaa, ale w Londonie i pewnie ma humor angielski :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:19 To faktycznie, Ballest chyba mo recht. Angelski humor je do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka II 30.08.03, 22:22 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To faktycznie, Ballest chyba mo recht. > > Angelski humor je do bani. Chyba,ze po dobrej rozgrzewce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka II IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:23 Ale to niy klapnie, bo Margotka mo suabo gowa przeca. Zanim sie rozgrzeje to juz bydzie fertk. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: fertik 30.08.03, 22:32 Gość portalu: fertik napisał(a): > fertik Jak zwal tak zwal- trza se lyknac :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: fertik IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:36 A co cyckosz? Bo jo prawie ida se Glen Grant'a poloc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: fertik 30.08.03, 22:37 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A co cyckosz? > > Bo jo prawie ida se Glen Grant'a poloc. Trawie Acropolisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: fertik IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:38 dobry - suodki - Margotce by smakowou. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: fertik 30.08.03, 22:43 Gość portalu: Szwager napisał(a): > dobry - suodki - Margotce by smakowou. BY SMAKOWAL- ale go juz nie m :DDDDDDDDD Chyba,ze w mojej krwi :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Krwiopijca Margotka IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:46 A Margotka mo tysz cosik ze krwiopijcy. Z tych plywiorzy tam ostatnio kropla potu i krwi wydusi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Krwiopijca Margotka 30.08.03, 22:52 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A Margotka mo tysz cosik ze krwiopijcy. Z tych plywiorzy tam ostatnio kropla > potu i krwi wydusi. Znaczy sie kapitalistka jak w morde strzelil???? Jak wytrzezwieje upssss... ochlonie po Londonie to sie nam dostanie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Krwiopijca Margotka 30.08.03, 23:11 kolcero napisał: > Jak wytrzezwieje upssss... ochlonie po Londonie to sie nam dostanie :DDDD jakbyście zgadli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Krwiopijca Margotka IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:13 HURA! Margotka prziszua!!! ps co dobrego miksowali? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Krwiopijca Margotka 30.08.03, 23:20 Gość portalu: Szwager napisał(a): > ps > co dobrego miksowali? może to piwo, a może nie, ale jeszcze mnie szczęki bolą ze śmiechu :-) a piwka były różne różniste - ale to dlatego, że każdy brał co innego ale wierszyk - hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Krwiopijca Margotka 30.08.03, 23:13 meg_s napisała: > kolcero napisał: > > > Jak wytrzezwieje upssss... ochlonie po Londonie to sie nam dostanie :DDDD > > jakbyście zgadli OOOOOOOoooooo!!!! Cudem ocknieta!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Krwiopijca Margotka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.03, 21:56 " meg_s 11-09-2003 21:41 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Szwager napisał(a): > Margotko jak tam kabelki? któryś z Was albo waszych ludzi przecina mi drugi raz ten kabel, jak dorwę - to powyrywam - kabelki - po jednym - po kolei - aż niczym nie będzie mógł ruszać" Szwager a mosz jeszcze kabelek dran, albo Twoja Hilda w czorno kuckou? Beno podobno tysz juz bez kabelka louce ? pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Krwiopijca Margotka IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.03, 22:01 Ha,ha,ha! A jak tam Twoj swiatuowod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Krwiopijca Margotka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.03, 22:15 No, - uona wiy, ze jou ji kabelka nie przecion, yno Wy !!!!? pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś