anita.anita80 25.01.08, 20:50 witam ! ile trzeba zapłacić niani w Ząbkach za godz ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojak19 Re: ile za nianie? 25.01.08, 21:33 Około 5-6 złotych za godzinę!!!Same się proszą!!!Jest w czym przebierać,cały przekroj wiekowy! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1505 Re: ile za nianie? 28.01.08, 10:26 Ha Ha ale się uśmiałam.Gdzie znalazłaś taką nianię,bo ja szukam od pół roku i najniższa stawka to 7,8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kana30 Re: ile za nianie? 28.01.08, 17:49 Ja placiłam 7 zł za godzine ale tylko na kilka godzin tygodniowo i wiem że takie stawki chodzą natomiast przy pełnym wymiarze 8 10 cio godzinnym stawka jest niższa. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak19 Re: ile za nianie? 28.01.08, 21:15 Ja też się nieżle uśmiałem,że aż tyle chcesz zapłacić.Chyba nie masz na co wydawać pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1505 Re: ile za nianie? 29.01.08, 10:01 Właśnie że mam tylko takie są propozycje niań z którymi się spotykałam.Wszystkie cenią się jak w Warszawie i proponując stawkę 5,6 zł to One śmiją się ze mnie.Proszę znajdź mi taką za 5,6 zł bo ja jakoś nie potrafię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek111 Re: ile za nianie? 29.01.08, 10:20 czy zastanawiacie sie nad tym, ze robotnik na budowie zarabia wiecej? przeciez tu chodzi o opieke nad waszym dzieckiem. za 5-6 zl znajdziecie pania w srednim wieku, ktorej niewiele sie chce. a osoba z odpowiednim wyksztalceniem, mloda, energiczna znajdzie sobie prace za ==uczciwą== stawke. nie oglądajcie sie na ceny niań w w-wie. kazdy prawie, kto mieszka w zabkach, pracuje za warszawskie stawki, a placic niani chce najlepiej 4 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kana30 Re: ile za nianie? 30.01.08, 11:01 Jasne, oczywiście możemy płacić opiekunkom 1800 nawet 2000(bo to przecież chodzi o opiekę nad naszymi dzieci, wieć dla nich wszystko) możemy ich ubierac od stóp do głów w firmowe ubrania i kupować tony zabawek ale po co? Może warto własnie poszukać panią w średnim wieku nawet bez wykształcenia(znam idiotów co mają mgr przez nazwiskiem) która po prostu będzie kochała dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek111 Re: ile za nianie? 30.01.08, 11:10 Kana, mi chodzilo o to, ze akurat na niani bym nie oszczedzala. moge kupic spodnie do ciachania w przedszkolu w uzywanych rzeczach, i bluzke kupic w markecie za 10 zł a nie w smyku za 50zl, ale opiekunce bym nie zalowala. moi znajomi mieli historie taką : niania, starsza spokojna, mila pani, opiekowala sie dluzszy juz czas dzieckiem. coś rodzicow tknęlo i zalozyli malą kamerkę w salonie. po obejrzeniu taśmy szok. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1505 Re: ile za nianie? 30.01.08, 15:24 A ja znam młode,zabiegane,nerwowe młode nianie,które chcą kupe kasy,a w zamian przez cały dzień przed telewizorem siedzą, a dziecko pozostawione same sobie.Jak widać nie ma reguły.Dlatego mój synuś idzie do żłobka,przynajmniej tam go czegoś nauczą.Teraz nie ma już niań z prawdziwego powołania.Tylko kasa się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś