leloop 29.05.11, 22:08 Francuzki był dzisiaj ;) w miejsce klasycznego prezentu z tej okazji - kolii z makaronu - dostałam od Młodego własnoręcznie wyhodowanego od ziarenka pomidora (roślinę znaczy się), muszę o niego dbać :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Dzień Matki 29.05.11, 22:12 Pomysłowy prezent.! Zadbaj koniecznie ! Najlepszego z okazji Francuskiego Dnia Matki ! Odpowiedz Link
bei Re: Dzień Matki 29.05.11, 23:29 :) Kochany Twój Smyk:) A ja od moich dostałam perukowca podolskiego (bo poprzedni zmarzł i byłam niepocieszona) Odpowiedz Link
leloop Re: Dzień Matki 30.05.11, 08:40 no to teraz muszę się wykazać, nie mogę zmarnować takiego wysiłku ;) zwłaszcza, ze roślina jest już z kwiatami :) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Dzień Matki 30.05.11, 09:11 Trzeba dbać,bo dużo wysiłku w to włożył.No i taki prezent dwa w jednym,pomidorowy krzaczek i bukiet;)Fajnego masz syna:) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Dzień Matki 30.05.11, 10:03 Cudny prezent. Widać, że myślał o Tobie i to już od dawna, bo musiał się tym zająć sporo wcześniej. Najbardziej wzruszają mnie prezenty ukierunkowane, takie z wytłumaczeniem. Na przykład: kupiłem Ci mamo termos, bo teraz jak jest gorąco, to możesz sobie do ogrodu zabierać schłodzoną wodę z miętą, a jesienią ciepłą herbatę :) Dzieci to kupa radości, czasem z przewagą kupy, a czasem z przewagą radości. Odpowiedz Link
leloop Re: Dzień Matki 30.05.11, 10:24 nie do końca były to jego własne przemyślenia, te pomidory rosły w szkole (w tubylczych podstawówkach prezent na Dzień Matki to część edukacji) ale liczy się zaangażowanie :) kolejne stopnie edukacji (college, liceum)nie przewidują już tego typu zajęć, wtedy musi starczyć własny pomyślunek, od Młodej, która w college'u, dostałam kolejnego kota, z papier-maché :) Odpowiedz Link
leloop Re: Dzień Matki 30.05.11, 15:12 takie fajne, ze aż z tego wszystkiego byliśmy zmuszeni napisać skargę do kuratorium i nasz syn zmienia w przyszłym roku szkołę ... Odpowiedz Link