Dodaj do ulubionych

Dzień Matki

29.05.11, 22:08
Francuzki był dzisiaj ;)
w miejsce klasycznego prezentu z tej okazji - kolii z makaronu - dostałam od Młodego własnoręcznie wyhodowanego od ziarenka pomidora (roślinę znaczy się), muszę o niego dbać :)
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: Dzień Matki 29.05.11, 22:12
      Pomysłowy prezent.! Zadbaj koniecznie !
      Najlepszego z okazji Francuskiego Dnia Matki !
      • bei Re: Dzień Matki 29.05.11, 23:29
        :) Kochany Twój Smyk:)

A ja od moich dostałam perukowca podolskiego (bo poprzedni zmarzł i byłam niepocieszona)
    • hesperia1 Re: Dzień Matki 30.05.11, 08:06
      Piękny prezent:)
      • leloop Re: Dzień Matki 30.05.11, 08:40
        no to teraz muszę się wykazać, nie mogę zmarnować takiego wysiłku ;)
        zwłaszcza, ze roślina jest już z kwiatami :)
        • hesperia1 Re: Dzień Matki 30.05.11, 09:11
          Trzeba dbać,bo dużo wysiłku w to włożył.No i taki prezent dwa w jednym,pomidorowy krzaczek i bukiet;)Fajnego masz syna:)
          • dorkasz1 Re: Dzień Matki 30.05.11, 10:03
            Cudny prezent. Widać, że myślał o Tobie i to już od dawna, bo musiał się tym zająć sporo wcześniej.
            Najbardziej wzruszają mnie prezenty ukierunkowane, takie z wytłumaczeniem. Na przykład: kupiłem Ci mamo termos, bo teraz jak jest gorąco, to możesz sobie do ogrodu zabierać schłodzoną wodę z miętą, a jesienią ciepłą herbatę :)
            Dzieci to kupa radości, czasem z przewagą kupy, a czasem z przewagą radości.
            • leloop Re: Dzień Matki 30.05.11, 10:24
              nie do końca były to jego własne przemyślenia, te pomidory rosły w szkole (w tubylczych podstawówkach prezent na Dzień Matki to część edukacji) ale liczy się zaangażowanie :)
              kolejne stopnie edukacji (college, liceum)nie przewidują już tego typu zajęć, wtedy musi starczyć własny pomyślunek, od Młodej, która w college'u, dostałam kolejnego kota, z papier-maché :)
              • hesperia1 Re: Dzień Matki 30.05.11, 14:55
                Fajne te szkoły,ach...
                • leloop Re: Dzień Matki 30.05.11, 15:12
                  takie fajne, ze aż z tego wszystkiego byliśmy zmuszeni napisać skargę do kuratorium i nasz syn zmienia w przyszłym roku szkołę ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka