Dodaj do ulubionych

rośniemy jak

14.03.13, 08:53
grzyby na wiosnę ;)
Sigrid6 dołączyła. witamy i prosimy się nie bać, my nie gryziemy, o nie :)
to samo dotyczy poprzednich nowicjuszy, gadajcie teraz bo potem nie będzie czasu.
Obserwuj wątek
    • sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 09:24
      Witam. Co prawda za oknem śnieg ale w sercu już wiosna.
    • sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 09:31
      To pierwsze forum na jakie się zapisałam. Jeszcz nie bardzo wiem jak to działa.
      • yoma Re: rośniemy jak 14.03.13, 09:36
        Na razie całkiem nieźle ci idzie :) Cześć.
        • sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 10:41
          U mnie w górach a raczej górkach jeszcze zima i w ogrodzie nie widać jeszcze wiosny a jak u was?
          • edziakrys Re: rośniemy jak 14.03.13, 10:59
            Witam! W Pyrlandii szkoda gadać - Syberia :( (ryczę). Sigrid z jakich górek jesteś? Z ciekawości i dla orientacji pytam ;)
            • sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:17
              Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej w Kudowie Zdrój. Okolica piękna. Góry , lasy, Stołowogórski Park Narodowy. Po prostu bajka. A i do braci Czechów ino przez miedzę na piwko jak kto lubi można się wybrać. Pozdrawiam.
            • yoma Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:22
              Nie rycz, mała, na Mazowszu z dachu kapie, to i w Pyrlandii będzie...
              • se_nka0 Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:26
                Cześć Sigrid. W oczekiwaniu na wiosnę nie jestes osamotniona, wszyscy wyglądamy jej jak kania dżdżu.Witaj i rozgość się.
                • sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:32
                  Staram się być szczęśliwa każdego dnia. Chociaż przez chwilkę. Mimo że ostatnio było sporo miaLam problemów ale idzie wiosna to i kłopoty się skończą.
              • lellapolella Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:35
                cześć, Sigrid:) Piękne okolice:)
                • sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 13:44
                  Tak ładnie u mnie i latem i zimą. Ludzie odwiedzają Kudowę żeby odpocząć i podreperować zdrowie. Cisza spokój a dla chętnych sporo atrakcji jak np.wycieczki w góry.
                  • asta6265 Re: rośniemy jak 14.03.13, 13:55
                    Witaj u nas:) W pięknej okolicy mieszkasz. Kocham góry stołowe są piękne. W zeszłym roku dwa tygodnie tam u Was odpoczywaliśmy i ta fontanna iluminacyjna - bajka:)
          • horpyna4 Re: rośniemy jak 14.03.13, 14:16
            Na Mazowszu wiosna już była... mam nadzieję, że szybko wróci.
            • newill6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 10:58
              I ja witam..jedyny osobnik pci odmiennej zapalony ogrodnik,powiem krótko...lepszego miejsca na klawiaturze wyklepać Sigrid nie mogłaś,,i to nie tylko z tego powodu ,że ja tu jestem,że masz ode mnie buziaczka/no takiego przyjacielskiego oczywiście ,na przywitanie/ ale ze względu na wiedzę ogrodniczą ,którą wszyscy jestesmy w stanie podzielić się zes Tobą ku chwale Twojej i ogrodu,Witam!!!
              • dorkasz1 Re: rośniemy jak 15.03.13, 12:31
                Sigrid, toś Ty prawie moja krajanka :) Ja prawie z Wrocławia, a w okolice Kudowy czasem bywa, że pobłądzę. Niedaleko jest też Hesperia, Lampka i Imbirova :)
                • se_nka0 Re: rośniemy jak 15.03.13, 14:18
                  Południowo-zachodni przylądek ogrodniczy rośnie w siłę ;) :)
                  • sigrid6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 18:50
                    Bardzo miło mnie przywitaliście. Witam wszystkich z daleka i bliska.
                • sigrid6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 18:54
                  Mam nadzieję że osoby które blisko mieszkają będę mogła zaprosić na kawę do mojego ogródka. Oczywiście jak się trochę ociepli.
                  • newill6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 19:49
                    Oj ..to ja częsciej będę odwiedzał rodzinkę we Wrocławiu,,:)..będzie tam co zwiedzać w okolicach..a szczególnie ten ogród japoński...
                    • sigrid6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 20:56
                      Nie tylko we Wrocławiu jest ogród japoński.Koło Lewina (tam gdzie mieszkała Violetta Willas ) jest mały ale uroczy ogród w stylu japońskim. A koło czeskiego Opoczna chyba największy skalniak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka