leloop 14.03.13, 08:53 grzyby na wiosnę ;) Sigrid6 dołączyła. witamy i prosimy się nie bać, my nie gryziemy, o nie :) to samo dotyczy poprzednich nowicjuszy, gadajcie teraz bo potem nie będzie czasu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 09:24 Witam. Co prawda za oknem śnieg ale w sercu już wiosna. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 09:31 To pierwsze forum na jakie się zapisałam. Jeszcz nie bardzo wiem jak to działa. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 10:41 U mnie w górach a raczej górkach jeszcze zima i w ogrodzie nie widać jeszcze wiosny a jak u was? Odpowiedz Link
edziakrys Re: rośniemy jak 14.03.13, 10:59 Witam! W Pyrlandii szkoda gadać - Syberia :( (ryczę). Sigrid z jakich górek jesteś? Z ciekawości i dla orientacji pytam ;) Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:17 Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej w Kudowie Zdrój. Okolica piękna. Góry , lasy, Stołowogórski Park Narodowy. Po prostu bajka. A i do braci Czechów ino przez miedzę na piwko jak kto lubi można się wybrać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
yoma Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:22 Nie rycz, mała, na Mazowszu z dachu kapie, to i w Pyrlandii będzie... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:26 Cześć Sigrid. W oczekiwaniu na wiosnę nie jestes osamotniona, wszyscy wyglądamy jej jak kania dżdżu.Witaj i rozgość się. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 11:32 Staram się być szczęśliwa każdego dnia. Chociaż przez chwilkę. Mimo że ostatnio było sporo miaLam problemów ale idzie wiosna to i kłopoty się skończą. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 14.03.13, 13:44 Tak ładnie u mnie i latem i zimą. Ludzie odwiedzają Kudowę żeby odpocząć i podreperować zdrowie. Cisza spokój a dla chętnych sporo atrakcji jak np.wycieczki w góry. Odpowiedz Link
asta6265 Re: rośniemy jak 14.03.13, 13:55 Witaj u nas:) W pięknej okolicy mieszkasz. Kocham góry stołowe są piękne. W zeszłym roku dwa tygodnie tam u Was odpoczywaliśmy i ta fontanna iluminacyjna - bajka:) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: rośniemy jak 14.03.13, 14:16 Na Mazowszu wiosna już była... mam nadzieję, że szybko wróci. Odpowiedz Link
newill6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 10:58 I ja witam..jedyny osobnik pci odmiennej zapalony ogrodnik,powiem krótko...lepszego miejsca na klawiaturze wyklepać Sigrid nie mogłaś,,i to nie tylko z tego powodu ,że ja tu jestem,że masz ode mnie buziaczka/no takiego przyjacielskiego oczywiście ,na przywitanie/ ale ze względu na wiedzę ogrodniczą ,którą wszyscy jestesmy w stanie podzielić się zes Tobą ku chwale Twojej i ogrodu,Witam!!! Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: rośniemy jak 15.03.13, 12:31 Sigrid, toś Ty prawie moja krajanka :) Ja prawie z Wrocławia, a w okolice Kudowy czasem bywa, że pobłądzę. Niedaleko jest też Hesperia, Lampka i Imbirova :) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: rośniemy jak 15.03.13, 14:18 Południowo-zachodni przylądek ogrodniczy rośnie w siłę ;) :) Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 18:50 Bardzo miło mnie przywitaliście. Witam wszystkich z daleka i bliska. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 18:54 Mam nadzieję że osoby które blisko mieszkają będę mogła zaprosić na kawę do mojego ogródka. Oczywiście jak się trochę ociepli. Odpowiedz Link
newill6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 19:49 Oj ..to ja częsciej będę odwiedzał rodzinkę we Wrocławiu,,:)..będzie tam co zwiedzać w okolicach..a szczególnie ten ogród japoński... Odpowiedz Link
sigrid6 Re: rośniemy jak 15.03.13, 20:56 Nie tylko we Wrocławiu jest ogród japoński.Koło Lewina (tam gdzie mieszkała Violetta Willas ) jest mały ale uroczy ogród w stylu japońskim. A koło czeskiego Opoczna chyba największy skalniak. Odpowiedz Link