yoma 07.10.15, 14:00 1. mój malutki syneczek wcześniaczek chodzi w kurtkach rozmiar 98 2. nadano bieg mojemu pozwowi o rozwód :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Z frontu 08.10.15, 08:22 wspaniała pierwsza wiadomość :) zdjęcie byś może jakieś zapodała bo umieramy tu z ciekawości ;) druga wiadomość, no cusz selawi jak mówią tubylcy, potrzebny Ci ten problem jak dziura w moście ale co zrobisz, nic pan nie zrobisz :/ niektórzy nie dorastają do bycia dorosłym i odpowiedzialnym. jeśli masz możliwość to rozjedź gościa walcem, zasłużył se. trzymam kciuki. Odpowiedz Link
yoma Re: Z frontu 08.10.15, 15:05 Z powodów związanych z rozjeżdżaniem walcem wolałabym nie wrzucać na forum nieukryte. Kto chce, niech się wpisze, dostanie mailem. Odpowiedz Link
leloop Re: Z frontu 08.10.15, 20:22 no co Ty, Yoma. szczegóły nam niepotrzebne. mnie trochę się obiło o uszy, wystarczy :/ no chyba, ze masz ochotę wyrzucić z siebie jeszcze albo masz związane z tym pytanie. jakby co mój mail masz :) Odpowiedz Link
yoma Re: Z frontu 08.10.15, 23:25 Co ty, ja o zdjęciach. A sytuacja ogólna jak w tym dowcipie o psychologu, co mówi do pacjenta: przykro mi, ale nie ma pan zaburzeń osobowości. Jest pan po prostu głupim ch... :) Odpowiedz Link
edziakrys Re: Z frontu 10.10.15, 12:36 Yoma, Jaremka to duży chłop! W szoku jestem! Mój (w grudniu) sześciolatek nosi na 110.... A zdjęcia poroszę ;) A co do chłopa- tego kwiata pół świata, jak mawiała moja babcia. Masz dla kogo być dzielna. Odpowiedz Link
yoma Re: Z frontu 10.10.15, 14:12 No. Jak zażądałam od sis okryć wierzchnich na 98 po jej Jasiu, to sis w krzyk: nie dam, Jaś jeszcze nosi! :) Jaremka na początku września był mierzony naukowo i wyszło, że lekuchno wystaje nad średnią dla dzieci urodzonych o czasie, ale mam wrażenie, że przez ten miesiąc jeszcze mocno śmignął. Foty wkrótce, jak młodzież spać położę. Co do chłopów, spoko, mam syndrom rozwódki :) Odpowiedz Link
leloop Re: Z frontu 10.10.15, 17:57 czyli nadrabia zaległości z nawiązką, świetnie :) ani się nie obejrzysz a to on będzie się Tobą opiekował :D a jak rury, ciągle jeszcze, czy już się pozbyliście ? Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Z frontu 11.10.15, 09:53 Leloop, jak zrekonstruują krtań i usuną rurę, to na pewno nie przegapisz tej wiadomości. Yoma da znać bardzo głośno, a wszystkie się z radości i ulgi urżniemy. To naprawdę będzie święto. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Z frontu 02.11.15, 17:31 Graty dla Yomy i Jaremki:) Ja tak późno, bo dopiero mi lejek z neta zdjęli;) Odpowiedz Link